![]() |
Re: Noul Meu E36 Coupe
Quote:
|
Quote:
|
ala nu era fum, era abur.
|
Quote:
sa ne vedem cu bine, te salutam si pupam :D body si dany , si bafta cu masina , |
ce ti mai place pe magheru:d
|
:P ce sa fac si eu, imi place unde e asfaltu bun :P :D
|
ce rigida e, tremura si la denivelaturi :) am admirat o azi noapte p strada aia de langa mc.. un defekt nam gasit..la interior parkai pea simpla ar merge nijte skaune sport
|
este f rigida si va fi si mai si mai ales spatele
|
niste scaune de pisica m3 am vazut pe la bazar tear prinde bine unele.frumoasa masina si jantele sunt super un motor mai mare ii mai trebuie.eu as spune un M
|
si eu i-as pune //M numai k un asa motor e pe la 3000 e, dar un 2,5 va primi sigur.Da-mi si mie link cu scaunele pls
|
acum am vazut si eu pretzul sacunelor dar uite totusi link unul e mai vechi dar unul e recent.si un eleron m3 e36 tear prinde bine
https://www.4tuning.ro/Anunturi-Auto/...3-xx90863.html https://www.4tuning.ro/Anunturi-Auto/...e-xx56558.html |
cele din al 2-lea link s-au dat de o gramada de timp ....
|
am pus ca idee si am zis ca e mai vechi dar din celalalt link sigur nu sau dat ca e de cateva zile anuntzul
|
este vorba de aceleasi scaune, baiatu care le vinde acum le-a cumparat de la Cosmin.
|
sa o stapanesti sanatos frate si fara incidente neplacute,am si eu o pisica si nu una oarecare si nu ma refer la m3-ul fratelui meu si merg aproape zilnic cu ea dar cand ma urc in urs si il conduc am o placere deosebita asta ca adaugare la ceea ce ai spus tu mai devreme,eu ma simt cel mai bine in urs sper ca nu am deranjat cu aceasta interventie
am eu 2 scaune de m3 e36 din piele full electric ambele 700 euro sau interiorul complet cu bancheta cu fete de usi la 1000 euro....... |
| All times are GMT +2. The time now is 10:49. |
- Copyright 2026 4Tuning