![]() |
Re: Masini SH!!!
@panda89 - id`ul de contact e trecut si la inceputul thread`ului ..
id:try2knowmewell @mazan - am gasit ceva care te`ar putea interesa ...cam pe la 2500-3000 pot aduce (fara taxa :)).. |
un vw golf 3 vr6 in 4 usi cam la ce pret?
|
se poate aduce o masina din germania + taxa + comisionul tau - totul pana in 3000 euro ?
stiu ca e dificil, am luat si eu toate site-urile de vanzari din afara si calcule peste calcule la taxe, dar poate tu stii mai bine am incercat sa iau ceva din romania la banii astia si am gasit doar rable, singurele solutii sunt tico si supernova cred ca se poate un seicento, dar fata de tico nu e mare diferenta astept PM |
Ma temeam ca asta o sa zici in legatura cu Civicu. Mai astept putin, sa vedem de la 1 ianuarie ce si cum, desi aproape 5k de euro pentru o masina mai veche de zece ani nu imi pare o afacere buna...
|
Quote:
|
@vcxz - cam pe la 2500-3000 iti pot aduce (fara taxa)
@182 - da se poate ...DAR cred ca numai masini de clasa mica ... @mazan - cam asa e ... de la 1 ian doar se reduce taxa ...oricum te poti orienta spre o masina mai noua cu euro3 ... |
ford mondeo 2.2 tdci euro4 ,titanium x echipare cu navi color ,full ,trapa ,scaune ventilate,geamuri colorate etc...cam la ce pret estimezi?
|
salut,auzi daca gasesc o masina pe mobile.de cam cat ma costa sa o aduci in tara?se poate asa?vazusem un vectra din 97 cu 2000 de euro,care ar fi comisionul tau?
|
Nu cred ca m-ai inteles. Pai daca in tara modelul de seat cordoba din 2002 e intre 6500-7000 inmatriculat, tu cum il aduci la 8000 fara taxa? ...Mai citeste odata cerinta mea si revino cu un raspuns.
|
@sponsoru - nu gasesc nici un model cu trapa si geamuri colorate ...
@dannyfaq - vb pe mess detaliile @tuning-galati - nu am citit gresit cerinta ta .. momentan nu pot aduce ceva mai ieftin decat suma spusa .. si DA in ceea ce priveste SEAT e bine sa iti iei de la noi deja inmatriculate ... |
daca cauti bine gasesti si cordoba sub 6500. ibiza inscrisa 2001 1.9 sdi - 5500-6000 inscrisa.
|
Nu inteleg cum aduci tu masini de afara, Ma rog, un seat de care cer eu are pretu cam 4500 afara, si tu vb de 8000.
|
ok si fara trapa si geamuri colorate? ce ai gasit?
|
@tuning-galati - ai dreptate cu 6500-7000 DAR in ultimul post cred ca deja exagerezi ... daca e asa atunci te poti duce singur sa iti iei si sa`mi arati si mie o copie dupa contract sau ceva sa vad ca ai cumparat`o cu 4500 din afara ...daca ai prins o ocazie asa IEFTINA asta nu inseamna ca pe piata externa seat cordoba e 4500 (si sper sa nu fie varianta break ca e mai ieftina- sub 6000) .. si ti`am zis acel pret tinand cont de cerintele tale (airbag,computer bord,clima) si ca masina sa arate f bine si sa fii multumit de ea ...faci ce vrei banii sunt ai tai nu ai mei :)
@sponsoru - in jur de 16000 ; |
am si eu o intrebare... S-ar gasi ceva asiatice sportive pana in 5500 de euro..cu tot cu taxa desigur???
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:09. |
- Copyright 2026 4Tuning