Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Intalnirea Baimarenilor ! (https://forum.4tuning.ro/439-baia/54773-intalnirea-baimarenilor.html)

IonutzMFF 27-10-07 20:07

Re: Intalnirea Baimarenilor !

imi cer scuze dar din motive personale nu am reusit sa fiu acolo ....daca nu ne prinde zapada vom organiza ceva frumos ...va salut

bogo4all 27-10-07 20:10

Te-am vazut noaptea pe la 2 pe independetei:).

GODLESS 29-10-07 11:57

A fost cam frig in rest ok ! nu am reusit sa cunosc pe toata lumea, pt ca nu au vrut sa se prezinte cand au venit ... de ce oare ?:?:
Dar cu toate astea am fost placut surprins ca a fost ceva lume ...

Ali_ump 29-10-07 12:52

ramane pe saptamana viitoare ;) cu prezentarile:)

rapidistu_c&c 01-11-07 22:03

Salutare Fratilor!!!! Sunt din clubul No Limits Racing Team Satu Mare, si as avea o intrebare, in ce zi va strangeti si va intalniti, pe la ce ora si in ce loc....k mi-ar face placere...sa ma duc la o intalnire cu voi...binenteles dak m-ati primi...!!! ms tuturor!!!

bogo4all 01-11-07 22:12

Salut, vineri de la ora 22:00 in parcare la Praktiker, se intalnesc cei din MR, printre care si noi ceilalti. Bineinteles ca esti bine primit, zic eu. Salut si drum bun sa ai daca vi!

rapidistu_c&c 01-11-07 22:23

Ms Mult, si....dak nu ajung pe sapt asta atunci 100% sunt prezent sapt. viitoare...si dak imi permiteti mai kem pe ink cativa din NLR,cine o sa vrea....!!Ms incodata tuturor!!!!!

juana_man 02-11-07 07:37

Quote:

Originally Posted by rapidistu_c&c (Post 1179472)
Ms Mult, si....dak nu ajung pe sapt asta atunci 100% sunt prezent sapt. viitoare...si dak imi permiteti mai kem pe ink cativa din NLR,cine o sa vrea....!!Ms incodata tuturor!!!!!

mai tu fa bine si hai la antalnirile noaste:evil: :evil:

Miodrag_ 02-11-07 08:28

Quote:

Originally Posted by rapidistu_c&c (Post 1179433)
Salutare Fratilor!!!! Sunt din clubul No Limits Racing Team Satu Mare, si as avea o intrebare, in ce zi va strangeti si va intalniti, pe la ce ora si in ce loc....k mi-ar face placere...sa ma duc la o intalnire cu voi...binenteles dak m-ati primi...!!! ms tuturor!!!

parerea mea e sa citesti inainte thread-ul ca doar scria mare intalnirea baimarenilor si dupa aia sa vi cu asemenea intrebari...daca dadeai cu o singura pagina inapoi aflai ce si cum si la ce ora...dar vad ca postezi asa aiurea

rapidistu_c&c 02-11-07 09:15

imi cer mi de scuze dak am deranjat si gresit cu ceva!!!!! mi de scuze incodata....si nu mai deranjez aici!!!!

juana_man 02-11-07 11:02

Quote:

Originally Posted by rapidistu_c&c (Post 1179902)
imi cer mi de scuze dak am deranjat si gresit cu ceva!!!!! mi de scuze incodata....si nu mai deranjez aici!!!!

stai linistit...sti proverbu ala" o pasare n-aduce primavara" mai sunt si baieti kre ne primesc cu drag

3SGE 02-11-07 12:25

oricand si la orice ora sunt ateptati si bineveniti satmareni!

juana_man 02-11-07 12:29

Quote:

Originally Posted by 3SGE (Post 1180233)
oricand si la orice ora sunt ateptati si bineveniti satmareni!

sper k apucam sa mergem ink inainte sa .....sti u,meri dupa ala "mic"...dak nu vor astia erg eu singur :D

adisoruc 02-11-07 13:53

poi te asteptam atunci, ne vedem diseara!!

IonutzMFF 02-11-07 17:13

Neaparat trebuie sa ne intalnim ....sunt multe de discutat ...va voi spune si de ce ..Deci deseara la 22 la practiker ...see ya'll there

All times are GMT +2. The time now is 05:13.

- Copyright 2026 4Tuning