![]() |
Re: Matiz din Satu Mare
deci s-au legat de tine k ai jantele la fel k in talon?:lol: :lol: :lol: Pune domle' de 16, 17 poate atunci nu iti mai zice nimeni nik (just joking ;) )
|
Scuze domnu ,pe masina am de 14 , cauciucuri mai late de 185 si de asta s-au legat ,dar deja e ok am rezolvat :D am trecut de verificare:D
|
Apropo e de vanzare matizul.....5500 eur
|
An 2004 , 15.500km, tuning exterior, bara fata-spate,praguri,filtru sport,evacuare finala scport,inchidere centralizata,sunet super blaupunkt.
Astept oferte |
mai bine dai totul jos de pe ea si o vinzi stock, asa cum vine din fabrica si restul le dai separat. asa e mai greu sa o vinzi. iti spun din propria experienta :). bafta
|
Stiu ca e mai greu sa o vand asa,dar nu ma grabesc,astept clientul potrivit :D
|
3 Attachment(s)
Astazi mi-s venit acceleratorul de gaze:D Maine ma duc sa-l instaleze............
sper sa se auda fain..............:-) |
Ceau frate...matizul tau imi va fi mereu in gand sa stii!!! Imi place la nebunie, arata super.....vad ca ai si ceva piese de la Seby(ii baiat foarte bun din Oradea) zic numa pt altii.....acceleratorul de unde l-ai cumparat si unde se monteaza????La interior ar trebui sa mai faci cate ceva cum am facut si io....daca as sti cum se pun poze tias arata...Altfel esti tare dar ar fi pacat de ea daca l-ai vinde...SPOR LA LUCRU IN CONTINUARE!!!!!!!!!!!!(haideti zicetimi si mie cum se pun poze in forum??)
|
Salut .Mersi mult pentru aprecieri,intr-adevar am si niste piese de la Seby :D
Acceleratorul se monteaza in mijlocul evacuarii,adica in locul tobei mici care e cam pe la jumatatea sistemului de evacuare,dupa catalizator........se taie afara toba aceea mica si se sudeaza acceleratorul...........sa stii ca e ok ,azi l-am montat si se aude diferenta:-) Cand vrei sa raspunzi la cineva ,raspunde dand clic pe quote,scrii ceea ce vrei si mai jos gasesti manage attachments,dai clic pe el si acolo o sa poti alege pozele,dai upload,inchizi fereastra mica,si dupa dai submit reply:D |
8 Attachment(s)
Mersi pt. lectia de folosire a forumului!! As vrea sati arat cate am facut io la matizu lu tata, zic ca o iesit cat de cat bine...nu am cheltuit prea mult, si nici nam dat bani ca sa mi-l faca cineva, fiind elev, mi-am batut joc de profesori zicand ca-s bolnav, dar am ramas acasa sa-mi fac interioru la matiz!!! La muzica nu zic ca tuna , dar basu imi tremura oglinzile retrovozoare ca nebuna...acuma vreau sa cumpar un dvd portabil pe care il bag pe bord, si sper sa ma bucur de calitate ! uite cateva poze:(equalizeru din portbagaj este una philips, il am cam de 5 ami, si nu stiu cum, dar imi dubleaza volumul muzical si calitatea macar cu 60%)
Adevarat ii ca in forumu acesta il laudam pe spark88 dar haideti dati-mi ceva pareri si mie, ce nu-i bine si ca va place....mersi inca odata spark88 sper sa mai stam de vb. NB all |
Sper sa-ti placa...nu a vazut aproape nimeni inca pozele acestea!
|
Hai sa te invat eu o noua "smecherie" a forumului: dupa ce citesti postul meu, apesi sus unde scrie "Masina mea Daewoo", apoi selectezi "new thread" si iti pui acolo pozele din nou....aici este topicul facut de proprietarul Matizului verde si se discuta numai despre masina lui ;)
E de inteles ca esti incepator, asa am facut si eu prima data, insa...acum ai aflat! |
Mersi si asa o sa procedez....Spor la lucru spark88
|
Domnu e ok masina...in interiorai schimbat tapiteria ???
|
Imi place ce ai facut e de bun gust .tine-o tot asa mai departe :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:47. |
- Copyright 2026 4Tuning