Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   ALFAROMEO contra mercedes (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/5424-alfaromeo-contra-mercedes.html)

razzvanw 28-08-05 00:20

yo tot Alfa as vrea. Estetic C-klasse-ul arata jalnic fatza de alfa. am o 156 argintie in fatza scarii si belesc ochii la ea in fiecare dimineata,amiaza si seara :D . Motorul e italian....sport. Ah ce vremuri...acu 8-9 ani o Alfetta de 2 usi :( :( ....ma rog...deci alfa e mai buna la testul asta
PS k sa nu carcotiti, yo am tinut covrigul la un C180 stock. Vai d mama lui. Nu as da Sierra mea pe el :D :D :D

aleks 29-08-05 16:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"razzvanw\"
yo tot Alfa as vrea. Estetic C-klasse-ul arata jalnic fatza de alfa. am o 156 argintie in fatza scarii si belesc ochii la ea in fiecare dimineata,amiaza si seara :D . Motorul e italian....sport. Ah ce vremuri...acu 8-9 ani o Alfetta de 2 usi :( :( ....ma rog...deci alfa e mai buna la testul asta
PS k sa nu carcotiti, yo am tinut covrigul la un C180 stock. Vai d mama lui. Nu as da Sierra mea pe el :D :D :D

primele c-uri nu aveau decat 80 de caluti ( d fapt 78 ) fara turbo. e motorul care il aveam eu p 190 din standard

Cronny 16-05-06 17:50

Re: ALFAROMEO contra mercedes

exista 2 tipuri de masini:MERCEDES si alte masini.
Respekt MERCEDES

Alexc2vtr 16-05-06 18:07

Comparatia este putin deplasata in opinia mea,deoarece nu se pot compara aceste 2 marci,una este axata pe modele cu sange sportiv si pasiune iar cealalata pe eleganata lux si clasa.

Bogdan_mb 16-05-06 18:33

Re:

Code:

Quote:
Originally Posted by \"TND--TEAM\"
alfa romeo pleaca prima dar mercedesul castiga pana la urma 

Quote:

Originally Posted by aleks

cum ai calculat asta? :wink:

pai vine asa :

( IQ lui - nr de la pantofi ) inmultit cu numarul de sticle de bere la bord ... exact da calculul ... poate virgula 2 :twisted: :twisted:

Bogdan_mb 16-05-06 18:45

Quote:

Originally Posted by Alexc2vtr
Comparatia este putin deplasata in opinia mea,deoarece nu se pot compara aceste 2 marci,una este axata pe modele cu sange sportiv si pasiune iar cealalata pe eleganata lux si clasa.

bine zici ... cine cumpara un mercedes de 2000 cc, nu vrea cea mai rapida din clasa ei , vrea o masina cu imagine, fiabila , care ii ofera un confort peste celelalte masini...

Lukian_XXX 20-05-06 06:53

alfa e mai mica si mai usor de manevrat , e mai sportiva etc
(spune si tu la ce modele te referi)(sau numai in general ca marca??)

maxstudio 20-05-06 10:06

nici nu aveti cum sa comparati cai cu magari ...eu am avut de ales intre multe masini coupe printre care am probat si o alfa gtv coupe jts de 165 de cai din 2005 ..si pana la urma tot mercedes mi-am luat (c-classe coupe 200 kompressor 166cp din 2002) ...diferenta e ca mercedesul "fuge" destul de bine dar nu se simte asta..la 180-200km/h mi se parea ca merg normal pe autostrada iar in celelate masini aveam senzatia de nesiguranta deja de la 160km/h ..eu cred ca aici e diferenta de "sportivitate" : in mercedes "zbori" si nu se simte iara in alte coupeuri (nu neaparat ma refer la alfa ..ma refer in alte masini frantuzesti sau italiene de serie) mergi si ai doar impresia ca zbori ....

einstein1984 20-05-06 12:33

Mercedesul il cumperi pentru modul in care se inchid usile, Alfa o cumperi pentru ca o iubesti (chiar daca ai mai putin spatiu in ea, consuma mult, te scutura cand trece peste gropi etc)............
Comparam rosii cu usturoi!

Cosmin255 21-05-06 14:29

Quote:

Originally Posted by Cronny
exista 2 tipuri de masini:MERCEDES si alte masini.
Respekt MERCEDES

Daca zici tu...noi te credem:)

Nu stiu care face pe care , dar cred ca nu as da niciodata un Mercedes pe o Alfa,vorbind de aceeasi clasa....Alfa pe Mertz as da sigur...poate pt ca sunt fan mertz...dar cred ca multi asta ar face...

The_Mask 21-05-06 16:49

ar merge un Versus Alfa 159 Vs Mercedes C sa vedem atunci design si performanta;)

sandumrs 22-05-06 00:23

N--ar merge ca ar castiga 159.

Race 22-05-06 01:06

N-ar merge,dar nu pentru ca ar castiga 159.

Mercedes e o firma premium in cea mai pura forma.
Alfa e o firma cu preturi si pretentii premium,cu calitate execrabila.
Mercedes produce masinile care au toate sansele sa castige titlul de cele mai rapide in lumea reala.
Alfa produce masini FWD cu multe Dieseluri si motoare in 4 cilindri si un V6 care e singurul lucru bun din toata firma,dar nu compenseaza pentru restul.

Referitor strict la 159,singurul avantaj fata de Mercedes e pretul.Dar daca e asa,o Laguna V6 e mai rapida si mai ieftina decat un C180...deci nu e asta criteriul.Varful de gama pentru 159 e un Diesel...si inca unul prost dupa parerea unor publicatii (de parca faptul ca e Diesel nu era suficient).In urma unui test cu Brera 2.4 JTD,cei de la Evo au tras concluzia:"the Brera will undoubtedly sell on looks alone".Cititi articolul sa vedeti ce parere au avut despre motor si despre comportamentul masinii...si e vorba de coupe-ul lor cica sportiv,nu de un amarat de sedan de clasa medie.

Pe de alta parte,eu personal nu as cumpara in veci un Mercedes in 4 cilindri,iar singurul cu 6 cilindri la care m-as gandi ar fi C350.Alfa nici macar nu are concurent mai departe de nivelul asta.

ESPinoza 22-05-06 03:35

Quote:

Originally Posted by Race
N-ar merge,dar nu pentru ca ar castiga 159.

Mercedes e o firma premium in cea mai pura forma.
Alfa e o firma cu preturi si pretentii premium,cu calitate execrabila.
Mercedes produce masinile care au toate sansele sa castige titlul de cele mai rapide in lumea reala.
Alfa produce masini FWD cu multe Dieseluri si motoare in 4 cilindri si un V6 care e singurul lucru bun din toata firma,dar nu compenseaza pentru restul.

Referitor strict la 159,singurul avantaj fata de Mercedes e pretul.Dar daca e asa,o Laguna V6 e mai rapida si mai ieftina decat un C180...deci nu e asta criteriul.Varful de gama pentru 159 e un Diesel...si inca unul prost dupa parerea unor publicatii (de parca faptul ca e Diesel nu era suficient).In urma unui test cu Brera 2.4 JTD,cei de la Evo au tras concluzia:"the Brera will undoubtedly sell on looks alone".Cititi articolul sa vedeti ce parere au avut despre motor si despre comportamentul masinii...si e vorba de coupe-ul lor cica sportiv,nu de un amarat de sedan de clasa medie.

Pe de alta parte,eu personal nu as cumpara in veci un Mercedes in 4 cilindri,iar singurul cu 6 cilindri la care m-as gandi ar fi C350.Alfa nici macar nu are concurent mai departe de nivelul asta.

sa vedem cand o sa scoata alfa 8c competitzione :) cu motor de 400cp

fiatgroup 24-05-06 15:37

Quote:

Originally Posted by blak
Oricum zile si celor de pe forum care a fost discutia.. ca in general alfa romeo e mai bun ca mercedes...
Si ca la sportivitate mercedesul e net sub Alfa Romeo.....
Si abia ai recunoscut cu jumatate de gura ca alfa romeo pierde la confort in fatza mercedesului
Si oricum vestita Alfa Romeo de ce nu face motoare mari ? dc nu intra in competitii.... dc nu are egal pt un amarat de SL 55 AMG.....
Ca ala din DTM ce sa mai zic....

Bai frate asta e tare, alfa nu e in competitii, in wttc cine domina, ce vrei sa fie in F1 nu e deja Ferrari, nu o sa vezi 2 masini ale aceluiasi grup in F1, alfa participa la tot ce se poate participa, si la intreceri cu barci. auzi nu sunt in competitii :) O alfa de 2 L bate grav un mertan de 2 L

All times are GMT +2. The time now is 05:10.

- Copyright 2026 4Tuning