Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Ka 1.3 '01 - bleu azur (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/54236-ford-ka-1-3-01-bleu-azur.html)

catarsis 19-02-08 09:45

Re: My Ka

mda;se conecteaza la mufa OBD; si indica mai multi parametri, inclusiv codurile de eroare (DTC-urile);

bc79bab 19-02-08 18:18

Poate auziti pe cineva care are nevoie de un MOTOR FORD KA EURO4 aproape complet .am unul de vanzare.am inmatriculat si eu masina , vin si poze zilele astea , numai sa o incalt cu jantele si in seara asta vede polish , tot .o seara faina . PS : de unde comand si eu sticker cu 4tunning ?

catarsis 19-02-08 20:28

la ce pret ?

claubmw92 20-02-08 14:15

da chiar un sticker cu 4tunning cum putem comanda???

NWZeu 20-02-08 15:17

arunca un ochi >> AICI<<

eventual il poti gasi in revista 4tuning

bc79bab 20-02-08 16:53

800 euro negociabil.motorul e complet mai putin anexele.pentru info pm

DarkJEDI 20-02-08 18:32

catarsis spune-mi si mie ce dimensiuni ai la jante ca si eu vreu sa pun cauciucuri 185 pe a mea si nush daca incap pe janta.si o sugestie(e doar parerea mea) jantele care le ai acum sunt cam urate pentru masina aia care e misto de tot. si ce le-ai facut la butoanele de pe consola de se vad negre complet?

catarsis 20-02-08 19:49

1 Attachment(s)
jantele sunt pe 14" insa nu stiu "J"-ul;o sa dau o roata jos si o sa-ti spun;e trecut pe interior;oricum "J"-ul este latimea interioara a jantei(adica din buza in buza, si se masoara in inchi);astfel poti calcula ce anvelope poti sa-ti pui; jantele sunt provizorii ;momentan am alte prioritati;in mai o sa vopsesc masina integral, apoi urmeaza sa montez suspensia sport,discurile de frana,pedalele,un nou volan si o sa termin de vopsit bordul;o sa schimb si scaunele cu unele sport;sper ca pana la sf anului sa-mi iau si jenti noi;cred ca o sa-mi pun Wolfrace Octane pe 15" si un Induction Kit de la Pipercross;

in legatura cu butoanele negre, am 2 console;una e bleu, iar a doua este vopsita negru integral;am vospit si panourile din spate in culoarea masinii;

panou spate;

DarkJEDI 20-02-08 21:26

e misto masina ! ai facut treaba buna asa. ai cumva idee cat e un motor de puma? ca ma gandeam sa o refac complet si sa ii bag motor de puma cu chip, turbo de 0.35 si ce mai e nevoie, dar asta mai pe la sfarsitul anului. Acum recent ii trag o vopsea pe tamburi, etrieri, motor si folii pe stopuri.Ca tot veni vorba; ce discuri ii pui la masina? pe mine nu prea ma incanta ideea.daca forta de franare e mai mare ii blocheaza rotile mai repede.e vreo schimbare care se resimte mai bine? da nishte detalii .

catarsis 20-02-08 21:29

discuri am gasit ATS ventilate si striate; sau zimmerman ventilate si perforate;se simte diferenta la franare;

DarkJEDI 20-02-08 21:31

pe ce dimensiuni? astea pe ka sunt pe vreo 185 sau 200 nush exact,dar io sunt multumit de capacitatea de franare.

catarsis 20-02-08 21:35

motor puma mai greu gasesti;mai bine aduci unul lovit;ai nevoie si de planetare, calculator, ceasuri bord, toata instalatia electrica de pe Puma;momentan mi-as baga un mini turbo;o turbina Garett T15 , care la o presiune de 0.3 bari duce motorul pe la 80 CP; si nu este nevoie sa se efectueze modificari in motor si nici nu trebuie pus intercooler (datorita presiunii mici);

DarkJEDI 20-02-08 21:50

exact la asta ma gandeam si io cu turbo de 0.35.adevaru e ca e cam complicat cu punerea altui motor pe masina, dar se merita.daca aduci motoru de puma pana in 160-170 cp pe o masina care are 870 kg iese ceva foarte "fierbinte" :D

catarsis 20-02-08 21:53

sunt multe ka-uri cu motor de PUMA si zboara pe la aproape 200 cai; daca ai motor turbo pe masina, insa o sa fie cam greu de pus din cauza spatiului; de asemenea mai poti sa-i pui un CIP costa cam 500 E si obtii 10 CP si 10 % cuplu.

NWZeu 20-02-08 22:02

am unit eu posturile, legat de chip acest 10% reprezinta castigul teoretic al unui motor aspirat, nu este o regula ci doar teoretic.
poti pune unichip pe masina la MT in Bucuresti si te va costa in jur de 300euro (deci nu resoftare ci un powerbox)

Later edit: catarsis te asteptam si pe tine in usergroupul FORD ... vezi pe pagina principala a subforumului FORD ce ai de facut.

All times are GMT +2. The time now is 05:26.

- Copyright 2026 4Tuning