Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Cafeaua, pentru bautori şi colecţionari (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/54086-cafeaua-bautori-colectionari.html)

RoByNeT 12-11-08 05:05

Re: Unde lucrati si ce fel de cafea beti

Sunt Inspector de Resurse Umane ( Nu sunt bugetar :))) Lucrez pe cont propriu gen OO7 and shit ) ... cafea ... vreo 3 pe zi/ 3 lg de zahar ... pachetu` de tigari pe zi lejer ... ce sa zic ... nu mai am mult :) Doamne Fereste ... :)))

mese_adi 13-11-08 09:45

Lucrez ca vanzator de piese auto , in fiecare zi consum vreo 3-4 de cafea'n drum ( asa se numeste ) de la gogoasa infuriata

Dodo_998 16-11-08 06:08

sunt somerrrrrr :) lucram la o firma de internet.. nu m-am dus vreo saptamana si am primit telefon ca sunt concediat :) si cafea nu beau ca ma inteapa inima :)

cmdbass 22-11-08 23:39

Re: Unde lucrati si ce fel de cafea beti?

British American Tabacco
expresso cu lapte & 5 de zahar - intre 3 si 6 pe zi...

THUNDER77 04-12-08 16:25

Sal natiune ! Militian de puscarie....cafegiu convins ( Jacobs ) tutungiu si mai convins ( Malborache ) si ca si Ingerasul99 Cola addicted :D Suntem in clar ? ( citat din Vlad Musatescu, e bine ? )
:D

IonutzMFF 29-03-09 23:14

Student la Silvicultura (Facultatea Vasile Goldis Baia Mare) , Administrator magazin tuning :)

Beau in fiecare zi cafea lavazza (machiato) la No stress cafe (baimarenii stiu) :)

Starty 29-03-09 23:19

administrator firma proiectare retele electrice... 2 cafele pe zi in cana mare ex bautor de 4-5 calfele pe zi pe vremea cand lucram la RDS :D

BC-20-LET 30-03-09 23:22

Frecator de menta . Sorb o cafea si fumez o tigara dimineata in timp ce astept sa se incalzeasca motorul masinii.Mai beau o cafea pana la pranz si aia e.

Inainte obisnuiam sa beau 5-6 cafele pe zi acompaniate de 2 pachete de tigari .

TSC-Us 10-11-11 19:45

Re: Cafeaua, pentru bautori şi colecţionari

este vreunu pe aici care a baut cafea*(Raro Caffé)..de la pisica indoneziana din boabe kapi luwak? adica deaia* scumpa la 180 lei ceasca cum se vinde intr-un loc din bucuresti.

nu de alta dar sunt foarte curios, am zis ca o sa cumpar si eu una(sa imi fac damblaua), dar parca imi statea in gat sa beau asa ceva+extrem de scump. poate nici intr-un an nu beau cafea de 180 de lei.

ce senzatie, sau ce mama draq poate face licoarea aia filtrata de curul unei pisici, sau sunt basini de milionari, ori cocalari!?

Desper 02-12-11 11:04

Re: Cafeaua, pentru bautori şi colecţionari

Referent asigurari la Omniasig Sa (va rog sa nu ma injurati ca lucrez la asigurari)

Cafele beau undeva la 3-5 pe zi (depinde daca sunt de la tonomat sau facute la filtru), 6 in zilele lungi si stresante la servici De la tonomat beau doar de la Nescafe (cafea cu lapte), iar la filtru prefer Lavazza Rossa sau Iacobs. Singura exceptie facuta la cele spuse mai sus este cafeaua de la Petrom cand plec la drum, desi nu e printre cele mai stralucite. In rest pentru cei pasionati de cafea pot sa va sugerez Lavazza rossa facuta la expresor in doza mare la ceasca mica daca vreti o trezire brusca.

All times are GMT +2. The time now is 15:59.

- Copyright 2026 4Tuning