Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cursa Bacau 2007 - Prima Editie (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/53968-cursa-bacau-2007-prima-editie.html)

sageata 10-04-08 10:23

Re: Cursa Bacau 2007 - Prima Editie

Quote:

Originally Posted by D0ryN (Post 1476535)
e mult mai bine asa...:rolleyes2 ma gandeam eu ca trebuie sa se intample ceva...dar o sa vina si din bucuresti? sau inca nu se stiu mai multe detali...? oricum e bine ca o sa fie...:-)

ai impresia ca in bucuresti creste tunning-ul in copaci? masini frumoase sunt in toata tara, numai ca trebuie sa citesti tot forumul si vad ca ai destul timp dar tu nu te uiti decat la poze.:!::!:

D0ryN 10-04-08 13:10

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 1476770)
ai impresia ca in bucuresti creste tunning-ul in copaci? masini frumoase sunt in toata tara, numai ca trebuie sa citesti tot forumul si vad ca ai destul timp dar tu nu te uiti decat la poze.:!::!:

nu sunt masini frumoase doar in bucuresi si nu ma uit doar la poze...stiu ca sunt masini frumoase si in bacau dar am intrebat daca vin si din bucuresti pentru ca sunt pasionat in special de BMW e30 (urs) si nu este nici unul prea grozav in bacau...oricum o sa iasa show ca bacaul nu sta prea rau la capitolul masini tunate...:rolleyes2

Cristy_mat 10-04-08 14:24

Quote:

Originally Posted by D0ryN (Post 1477087)
nu sunt masini frumoase doar in bucuresi si nu ma uit doar la poze...stiu ca sunt masini frumoase si in bacau dar am intrebat daca vin si din bucuresti pentru ca sunt pasionat in special de BMW e30 (urs) si nu este nici unul prea grozav in bacau...oricum o sa iasa show ca bacaul nu sta prea rau la capitolul masini tunate...:rolleyes2

e pai in cazul acesta mai asteptam vro 3 4 ani si o sa avem si in bacau un urs tareeeeee, nu??asta pe vremea cand o sa ai si tu permis:lol:

D0ryN 10-04-08 14:27

Quote:

Originally Posted by Cristy_mat (Post 1477234)
e pai in cazul acesta mai asteptam vro 3 4 ani si o sa avem si in bacau un urs tareeeeee, nu??asta pe vremea cand o sa ai si tu permis:lol:

sper ca da...:-):rolleyes2 si sunt 2 nu 3-4...:yes: e dragutz leonul tau...:-)

Cristy_mat 10-04-08 14:30

ms ms bajetu

PaRaDoX 10-04-08 17:17

Unde se varsa apa din insula, La Garla (cum ii mai zice), este acolo o grama de spatiu pentru evenimente gen, Dar trebuie pus la punct serios. Partea carosabila e formata din placi de alea de erau pe strazi odata. Dupa aia mai trebuie lungita banda, pentru ca ea n-are decat vreo 800 de metri. E departe de ochii lumii, si numai ce-i interesati ar veni pana acolo sa vada ce si cum deci intamplarile nefericite ar fi mai putine implicit riscuri mai mici. Plus ca nu-ti trebe asa de multe avize ca si atunci cand vrei sa faci o cursa pe centru. E doar o idee, si nu cred ca se va materializa dar....Macar sa incercam...

D0ryN 10-04-08 17:32

Quote:

Originally Posted by PaRaDoX (Post 1477558)
Unde se varsa apa din insula, La Garla (cum ii mai zice), este acolo o grama de spatiu pentru evenimente gen, Dar trebuie pus la punct serios. Partea carosabila e formata din placi de alea de erau pe strazi odata. Dupa aia mai trebuie lungita banda, pentru ca ea n-are decat vreo 800 de metri. E departe de ochii lumii, si numai ce-i interesati ar veni pana acolo sa vada ce si cum deci intamplarile nefericite ar fi mai putine implicit riscuri mai mici. Plus ca nu-ti trebe asa de multe avize ca si atunci cand vrei sa faci o cursa pe centru. E doar o idee, si nu cred ca se va materializa dar....Macar sa incercam...

din cate stiu eu este "pusa bariera" si nu se poate intra cu masinile...

aleks 10-04-08 18:10

paradox, s-a vorbit despre locul ala de 1000 de ori, nu se poate....

D0ryN 10-04-08 18:21

si ce s_a spus despre el...? se poate acolo...? sau la aeroport?

aleks 10-04-08 18:30

doryn, usor, nu te aprinde, citeste cu atentie discutia.
pe garla nu se poate face nimic, era o idee de loc liber doar.
pentru partea cu aeroportul discutia e lunga, si e de mult timp, nu o reluam, daca ai sa ai rabadare sa citesti o sa vezi pe forum cine s-a ocupat de asta, si cata munca a fost

PaRaDoX 10-04-08 23:53

Eu am citit threadul de la inceput, si nu am vazut nici un detaliu clar. De aia ziceam de locul ala. Nu o zis nimeni nimic de Garla, cel putin pe threadul asta. Si o intrebare. De ce nu se poate??? Nu cred ca acolo este proprietate privata sau ceva. Bariera aia am vazut-o de multe ori lasata jos(de fapt is doua). Si eu am intrat intr-o zi acolo cu o Dacie si am rupt-o in paispe(acu mult timp ago).:|.

Boasa 11-04-08 00:24

1 Attachment(s)
Daca va referiti la locul din poza va spun eu niste detalii: lungimea este de 656m si nu este domeniu privat. Daca va mai intereseaza si alte locuri unde vreti sa aflati detalii vorbiti cu mine sau ati uitat ca eu sunt omul cu cadastru :)

aleks 11-04-08 10:50

multumim de informatii, chiar tare poza :)

PaRaDoX 11-04-08 11:11

1 Attachment(s)
Dap, dar sa punem si oleak din continuarea pe care are traseul ala. Observati ca mai este loc o gramada si mai este si dupa poza, vreun km.
Linia cu rosu sugereaza locul de care vorbesc si ceva verde reprezinta un reper.
Si daca nu e proprietate privata de ce nu se poate???? Ca nimeni nu a raspuns pe thread la intrebarea asta.

Al3xxx 11-04-08 19:32

Quote:

Originally Posted by PaRaDoX (Post 1478965)
Dap, dar sa punem si oleak din continuarea pe care are traseul ala. Observati ca mai este loc o gramada si mai este si dupa poza, vreun km.
Linia cu rosu sugereaza locul de care vorbesc si ceva verde reprezinta un reper.
Si daca nu e proprietate privata de ce nu se poate???? Ca nimeni nu a raspuns pe thread la intrebarea asta.

ma parca sunteti copii mici .. nu intelegeti o treaba ...
locul ala e praf in sensul ca sunt dale de beton si multe gropi ...
si numeni nu se risca sa isi strice masina pe acolo ,pt ca sunt destui care au suspensii sport ,masini fff joase si jante cu cauciuc ingust !
aceasi discutie a fost si la buzau !
daca s-ar asfalta ar fi o treab dar cum este acum,nu se poate lua in considerare ,
si daca zoz a zis ca a vb pt aeroport f bine ,este mult mai bine si mai sigur acolo

All times are GMT +2. The time now is 21:56.

- Copyright 2026 4Tuning