![]() |
Re: Cursa Bacau 2007 - Prima Editie
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ms ms bajetu
|
Unde se varsa apa din insula, La Garla (cum ii mai zice), este acolo o grama de spatiu pentru evenimente gen, Dar trebuie pus la punct serios. Partea carosabila e formata din placi de alea de erau pe strazi odata. Dupa aia mai trebuie lungita banda, pentru ca ea n-are decat vreo 800 de metri. E departe de ochii lumii, si numai ce-i interesati ar veni pana acolo sa vada ce si cum deci intamplarile nefericite ar fi mai putine implicit riscuri mai mici. Plus ca nu-ti trebe asa de multe avize ca si atunci cand vrei sa faci o cursa pe centru. E doar o idee, si nu cred ca se va materializa dar....Macar sa incercam...
|
Quote:
|
paradox, s-a vorbit despre locul ala de 1000 de ori, nu se poate....
|
si ce s_a spus despre el...? se poate acolo...? sau la aeroport?
|
doryn, usor, nu te aprinde, citeste cu atentie discutia.
pe garla nu se poate face nimic, era o idee de loc liber doar. pentru partea cu aeroportul discutia e lunga, si e de mult timp, nu o reluam, daca ai sa ai rabadare sa citesti o sa vezi pe forum cine s-a ocupat de asta, si cata munca a fost |
Eu am citit threadul de la inceput, si nu am vazut nici un detaliu clar. De aia ziceam de locul ala. Nu o zis nimeni nimic de Garla, cel putin pe threadul asta. Si o intrebare. De ce nu se poate??? Nu cred ca acolo este proprietate privata sau ceva. Bariera aia am vazut-o de multe ori lasata jos(de fapt is doua). Si eu am intrat intr-o zi acolo cu o Dacie si am rupt-o in paispe(acu mult timp ago).:|.
|
1 Attachment(s)
Daca va referiti la locul din poza va spun eu niste detalii: lungimea este de 656m si nu este domeniu privat. Daca va mai intereseaza si alte locuri unde vreti sa aflati detalii vorbiti cu mine sau ati uitat ca eu sunt omul cu cadastru :)
|
multumim de informatii, chiar tare poza :)
|
1 Attachment(s)
Dap, dar sa punem si oleak din continuarea pe care are traseul ala. Observati ca mai este loc o gramada si mai este si dupa poza, vreun km.
Linia cu rosu sugereaza locul de care vorbesc si ceva verde reprezinta un reper. Si daca nu e proprietate privata de ce nu se poate???? Ca nimeni nu a raspuns pe thread la intrebarea asta. |
Quote:
locul ala e praf in sensul ca sunt dale de beton si multe gropi ... si numeni nu se risca sa isi strice masina pe acolo ,pt ca sunt destui care au suspensii sport ,masini fff joase si jante cu cauciuc ingust ! aceasi discutie a fost si la buzau ! daca s-ar asfalta ar fi o treab dar cum este acum,nu se poate lua in considerare , si daca zoz a zis ca a vb pt aeroport f bine ,este mult mai bine si mai sigur acolo |
| All times are GMT +2. The time now is 21:56. |
- Copyright 2026 4Tuning