![]() |
Vineri - 03.06
BEST JANTE BEST EXTERIOR BEST PAINT dB DRAG Tombola Sambata - 04.06 BEST INTERIOR BEST SOUND INSTALLATION BEST ENGINE PREZENTARE CLUBURI BEST BURN-OUT Tombola Duminica - 05.06 BEST TUNED CAR - FINALA MISS TUNING Tombola OFICIAL ... www.expoline.ro ... S-au anuntZat aceste EVENIMENTE ... pentru baietZii de la CLUJ ... SE VA TZINE 100% dB DRAG ... shi se va masura 100% cu un aparat special ... Multumita domnului OVIDIU ... de la OMA ALARM!!! ... deci VINERI SEARA ... pregatitZi-va decibelii :D:D:D:D |
nu se stiu si nishte ore pt aceste evenimente ?? :) macar aproximative....plz..
|
Re:
Quote:
EOT pentru mine. |
informatie oficiala in avanpremiera pe 4tuning dupa cum v-am obisnuit deja .. nu ?
In standul POLICOLOR va fi expusa masina lui Mihai Leu, iar vineri toata ziua Mihai Leu va da autografe. |
Program oficial evenimente (poate suferi mici modificari pana la data inceperi show-lui):
Vineri - 03.06.2005 Best Jante Best Exterior Best Paint dB Drag Tombola Sambata - 04.06.2005 Best Interior Best Sound Installation Best Engine Prezentare Cluburi Best Burn-Out Tombola Duminica - 05.06.2005 Best Tuned Car - Finala Miss Tuning Tombola |
Re:
Quote:
|
am mai intrebat odata :) nu se stiu nishte ore aproximative pt fiecare event ???
|
Re:
Quote:
o sa incercam sa le propunem o alta denumire. |
Re:
Quote:
|
Va exista un tarc pentru demonstratii, sau inca nu e nimic sigur?
|
Re:
Quote:
|
Best Rims suna mult mai bine ! ;) :wink:
|
Re:
Quote:
|
|
Re:
Quote: