![]() |
Re: Skoda Octavia Tour Sport
Quote:
|
Quote:
|
iar tu dai zapada mai rpd de pe sosea daca ti-ai pus oribiliturile alea? eu macar nu ma aplec ca sa-mi recunosc masina...hai sa nu fim acizi unii cu altii...
|
Quote:
HAHAHAAHAHAHAH .... doamne da'le satisfactii ca tare frustrati mai sunt :)) Cica oriviliturile alea :))))) ... vaaaaai ce urat vorbesti :)) Mama deci urat rau de tot plafonu ala negru .. eu zic sa pui si 2 dungi albe de pe capota pana pe portbagaj :twisted: :lol::lol: |
Stiu,stiu,stiu, Sydemon, tu esti invidios ca ai masina neagra si nu poti sa-ti faci plafonul negru :D
No , lasa ca nu-i bai, i faina si asa. In schimb masinuta rosie cu plafonul negru, chiar arata foarte bine. Bravos ! |
:oops: :) .. ai si tu dreptate nah.
Mah juniorii s''au inflamat degeaba ca eu n''am zis ca da urat sau ceva de genu .. doar ca sunt o gramada cu gaselnitza asta . Da bine rosu cu negru... dar si bmw dau bine... problema e ca e PLINA tara :P) |
Quote:
|
Putine elemente de tuning ? Poate in Romania, si daca te gandesti doar la milotec, autostyl si ... atat.
Dar, cauta pe net sa vezi ce masinute scot "colegii" din Cehia, Germania, Anglia. Unele sunt chiar tunate la extrem ... |
Bebe da si tu un link...ca sa moara ce'i pe acoperis daca eu gasesc alte kituri decat milotec si autostyle ...
|
Chiar nu cred ca ai cautat pe net si nu ai gasit Skode tunate ...
Si astea le-am gasit in doar 5 minute de gooogalit ... Sunt o gramade de poze de la intalniri ale forumistilor din Cehia, Germani, Anglia , etc |
bebe ... stii ca nu e nici o bucata de O2 p''acolo, nu ? esti constient :D
Eu de O2 vorbeam |
No bine ma, eu am cautat skode in general. Crede-ma sunt si O2 la greu.
Am sa caut poze, sa te impresioneze, dar putin mai tarziu .... |
Nu sunt mane ca mi''au iesit ochii din cap cautand. Daca gasesti ceva .. sunt chestii custom made...dar eu kituri .. pe care poti sa le cumperi sau sa le comanzi.. nu am gasit , altele in afara de cele consacrate
|
A, daaa. Custom made. Kituri de firma special pentru Octavia mai rar.
Acum sincer, cate kituri exista pentru celelalte modele ( audi, bmw, mercedes )? Si sa nu uitam ca Octavia nu este o masina sport, pentru a fi tentanta la tuning ... :D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:14. |
- Copyright 2026 4Tuning