![]() |
Re: Honda Civic 1,5 16v
turbina e noua sau e second?daca e second in ce stare se afla?(verifica daca are joc la ax,daca face vacuum cum trebuie,ungerea,etc!daca e subreda mai bine nu o montezi pt ca iti poate crea probleme destul de mari....eu unul am intalnit cazuri(joc in ax....intr-un final a crapat de tot turbina...a bagat ulei in capul pistonului...apoi s-a montat o turbina noua dar nu s-a gandit nimeni sa scoata si uleiul din capul pistonului si uite asa s-a turat motorul pana cand a cedat pistonul(unul din ele) impreuna cu biela iesita prin bloc---total costuri vreo 60-70 de mil vechi--era vorba de un audi a6,insa problema este generala);)
|
Stai linistit frate ca am verificat tot si e k turbina plus de asta am desfacut si vazut turbine toata vara la un renault 11 la un preten cu tot felul de probleme care dadea ulei cind pe evacuare cind pe admisie si nu sa intimplat nimic in afara faptului ca scotea mult fum ,nimic si dadea in ea in draci si plus de asta tipul ma si ajuta el se stie mult mai bine la TURBATE ca mine altfel sincer nu ma apucam singur :???:
|
numai sa te abtzii sa o tzi la 0,5 - 0,6! yo nu shtiu sigur daca ash putea! in rest spor la treaba! sa vedem ca iese ceva tare
|
Quote:
spor la treaba !! fasss fasss... !! :D :lol: |
cum merge treaba? cand auzim civicul fasssaind prin oras? :)
|
Merge merge in citeva zile speram sa fie gata dupa care reglajele .:D 8)
|
Cum ati facut cu galeria? Ati folosit-o pe aia stock, si ati facut flansa pt turbo?
|
Quote:
Dupa parerea noastra a mea si a lu RADU (ZENDER) asta a fost cea mai simpla si ieftina combinatie ,ar mai fi fost si altele cum ar fi gal cu serpisori de turbo dar care costa mai mult decit lucrarea in sine s-au facuta din inox dar aici intervenea constructorul,materialul si nici meserias nu prea avem asa ca speram sa iasa bine NE STRADUIM:D |
Cu softul cum faci, sau o treci pe carburator:?:
|
poate computerul de injectie ca nu cred eu ca are asta la anii ei computer de motor?sau are?
|
Clar se va umbla la soft ,si asa fara turbo aveam de gind sa umblu la calculator cit despre carburator nu as avea niciun motiv sa trec pe el ,si da are calculator de injectie nu de motor cred nu stiu nici eu exact masina e 91 motor d15 b2 poate stie cineva ceva despre calculator la mod elul asta ?.
Ms Ar mai fi o chestie inca nu am gasit radiator de ulei si nu prea stiu ce model de la ce ar merge ,voi ce ziceti? |
Daca nu ma insel Oltciturile au radiator de ulei, cel putin unele modele. Tre sa fie destul de ieftin, incearca sa afli daca e asa sau nu.
|
incerca de pe renault, mai exact de pe modelu 21 turbo
|
Da mersi baieti obtiuni sint multe la cel de oltcit m-am gindit si eu fiint mai eficient s-au cel putin cel mai eficient ,asta dat find ca are o mare putere de racire a uleiului masina asta nefiint racita cu apa va dati seama ce bine tre sa raceasca uleiul ?doar ca e mai greu de montat de ce sa te prinzi cu conductele la olltcit avind un sistem ciudat care se prinde direct pe bloc parca? ,tre sa studiez .
|
http://www.teammfactory.com/products...20Cooler%20Kit
Asta il folosesc majoritatea pritenilor mei pe honde si nu numai. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:03. |
- Copyright 2026 4Tuning