![]() |
Re: ii dau FOC
stai putin , tu auzi ceva in zona bordului sau cum ? ca daca este in zona dordului poate fii motorul de la stergatoare care are niste bucsi de caiciuc cu care prinde de caroserie , sa nu fi cazut una din ele si bata in caroserie.....
zic si eu... sfatul meu : pune pe cineva sa mearga cu masina incet pe denivelari si mergi pe langa ea pana iti dai seama de unde este . |
am coborat sa verific, daca is bucsile alea iti trimit prin curioer op lada de bere, platita de mine + drumul.
revin |
am revenit
da sa mor daca am gasit aia |
4 Attachment(s)
ups, am uitat pozele :P
am revenit cu pozele |
hmm faca vezi tu bucsa aia de care`ai zis fa un cerc rosu unde se afla ca s`o vad si eu.
la cluj ninge :(( in 5 minute n`am mai vazut afara |
hehe n-am mai vazut zapada de 4 ani looll
|
dar, asa mult ai dormit sau ai fost pe late meleaguri ?
|
am fost si sunt pe alte meleaguri cu status permanent !
|
mno unde`s bucsele alea de care vorbeai?
nu de alta, dar un le vad. azi ii sarbatoare azi nu am sa lucru la masina dar am sa imi cumpar piese :P ma duc sa`mi cumapr leduri si placi ca vreau sa fac o treaba . pana nu`i gata nu dau informatii. stie careva cat consuma un led? ca imi fac un calcul de consum |
salut alex(dacia)si eu aveam o bataie super naspeta tot pe dreapta...la inceput am crezut k e fatza de la usa k e rupta...apoi am descoperit k era etrieru dreapta ..era un surub,..slabit sau rupt nu mai retin si ala facea k toate visele...nu am fost atent daca ai zis k ai skimbat etrieri...am zis si io o parere...si mai aveam si intre proiector dreapta si roata...nush exact plasticul ala de deasupra roti...vezi pe akolo...nush am zi s si io o parete si ce am avut eu bafta
|
am descoperit ce era.
nu era taler telescop, nu era telescop..era, inca este, rupt volanul adica bucsa aia de plastic pentru ghidajul tijei de volan. piesa/piesele este/sunt 5 lei/bucata ...dar ca sa le schimbi mori incet. una ii bucsa ce intre in caseta si una in coloana de directie. am montat o camera video in masina si m`am dus pe gropi si am vazut cum bate...apoi m`am duc acolo m`am uitat in manual si am vazut ca acolo este o piesa, am mers la magazin si cand am vazut cat costa era sa`l bat pe vanzator din cauza ca mi`am dat seama cat voi avea de lucru pentru 5 leiiiiiiiiiiiiii. in fine...cand nu o mai ninge si o fi cald oi schimba`o..bine ca nu`i nimic grav. |
da tot n`am retinut...de unde sti cum ma cheama?
|
pai...am vb noi odata mai de mult pe net...in fine..scuze daca nu vroiai sati zic pe nume...si pe mine ma cheama tot alex...cred k nr de la masina spune asta :)
|
alecs_rg id`u de mess
|
pot fi bolturile dela bucsi flansa la amortizor tre sa o desf din cele 2 surub sa misti de ea putin fiindca pe masina nu prea o vezi si piulita de la amortizor daca nu o stringi cu prelungitor nu faci nimic
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:18. |
- Copyright 2026 4Tuning