Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunicate cluburi (https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi.html)
-   -   Īn amintirea lui Micutzu', presedintele Midnight Racers (https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi/52956-amintirea-micutzu-presedintele-midnight-racers.html)

sez me 29-09-07 04:52

Re: A Murit Micutzul MR.

Quote:

Originally Posted by DjAlcohol (Post 1124143)
Ce gluma proasta? Nu ai vazut pozele cu masina?

chill... toata lumea a vazut pozele... si ?... majoritatea inca spera sa spuna cineva "a fost o gluma"... e un vis urat...
personal, Micutzul reprezinta imaginea lumii automobilistice din Romania... indiferent ca este vorba de legale... ilegale...
La revedere Micutzule...

Leutzu_ 29-09-07 04:52

Sincer as fi vrut sa fie o gluma proasta, dar din pacate nu este...

Xel'Naga 29-09-07 04:52

Quote:

Originally Posted by DjAlcohol (Post 1124143)
Ce gluma proasta? Nu ai vazut pozele cu masina?

FRATE este pe bune ... pacat ca a fost un mare OM ... chiar nu imi inchipuiam asemenea sfarsit !! Dumnezeu SA IL IERTE si sa il ODIHNEASCA !! :sad: :cry: :oops:

ClaudyuNSL 29-09-07 04:56

am ajuns acolo in cel mai scurt timp de la producerea tragediei...imaginea pe care am vazuto ma cutremurat...nu imi venea sa cred ca acea masina a fost condusa de Micutu...am fost la spital iar acolo ni sa spus ca l-am pierdut...am pierdut UN MARE OM...detaliile nu vreau sa le spun eu...sper ca FLORICA sa faca el asta

Condoleante familie si DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE MICUTULE nu te vom uita niciodata R.I.P

Rebel_Boy 29-09-07 05:01

R.I.P Micutzule .... vorbele sunt de prisos ... CONDOLEANTE familiei si mai ales nevestei lui care din pacate ______________ . Nu mai zic nimic !!!

TheBig_X 29-09-07 05:05

Nu Nu NU NU NU NUNUNUNUNUNUNUN
deci......
MR fara cuvinte...........

alias_gsi 29-09-07 05:07

Acum am primit si eu tel de la DOG'U,care tremura tot nu prea am inteles amanunte ...
Am sa incerc sa fac tot posibilul sa ajung in tara sa te conducem pe ultimul drum cum se cuvine fratiorule
CONDOLEANTE MAMEI SI ALEXANDREI
ODIHNESTETE IN PACE MICUTULE

cata4 29-09-07 05:19

Dumnezeu sa-l ierte ... sa-i fie tarana usoara !
In aceasta dimineata am pierdut un om care poate ... ca mai mult ca toti la un loc si-a dedicat viata exclusiv curselor si fenomenului auto !
Din partea CLUBULUI DREAM SQUAD anuntam oficial ca suntem alaturi de CLUBUL MIDNIGHT RACERS in demersurilor pe care acestia intentioneaza sa le aiba !

slip 29-09-07 05:21

nu stiu care a fost fenomenul.. :| ori au murit prea multi oameni care nu meritau... anul asta...
ori i-am vazut noi mai bine...
nu stiu ce anume a fost..dar stiu sigur ca s-au dus pe lumea cealalta oameni care inca mai aveau cuvinte grele de spun aici... unde traim noi....
indferent de localitate... bucuresti....iasi... cand vezi cum pleaca prietenii...cunostintele.. amicii..de langa tine.. parca.. se innegreshte totul... :|
parca nu poti si nu vrei sa crezi..
cand am vazut mesajele si forumul..am ramas socat... si ma gandeam k un motor a fost de vina.. ca de cele mai multe ori... dar s-a dovedit a fi .. un stalp.. :|

pacat.... mare pacat...
am invatzat de la el cate ceva.. chiar daca nu ma stiam cu el personal...

nu stiu.. sc riu aiurea... nu imi vine sa cred.... :|
rest in peace !

rudolf.s 29-09-07 05:27

Sa se odihneasca in pace!
Chiar daca nu l-am cunoscut personal, din cate am citit in topic a fost foarte cunoscut. E pacat pentru fiecare tanar care moare dar asta ar trebui sa fie un semnal de alarma. 180km/h in oras? NU avea nicio sansa. A trait periculos, a stiut ce risca dar nu credea ca i se va intampla. Ei bine, se poate intampla oricui.
Concluzia mea: usor cu acceleratia...

Odihneasca-se in pace!

TheBig_X 29-09-07 05:28

suntem acolo orice ajutor posibil din partea xtreme club emotion

WRX 29-09-07 05:35

Te pupa fratele tau... vei fi mereu in sufletele noastre......sa ai grija de tine.. acolo sus..:(((

DAFTEK 29-09-07 05:37

Quote:

Originally Posted by Rebel_Boy (Post 1124149)
R.I.P Micutzule .... vorbele sunt de prisos ... CONDOLEANTE familiei si mai ales nevestei lui care din pacate ______________ . Nu mai zic nimic !!!

Bine spus Rebel_Boy. Multi au auzit de el dar putini il cunosc...... Condoleante..... :sadblinky

Achim 29-09-07 05:40

inca nu pot sa cred... am primit un telefon, speram sa fie o gluma proasta... dupa au inceput sa curga apelurile si am ajuns acolo... kiar am ramas marcat, park nu mai conta ce zicea nimeni... de mult nu "m-am blocat" asa :( nu merita...

trecand peste tot... Micutzu a insemnat f mult pt f multi care au ceva de spus acum in lumea curselor... si imi pare rau ca tocmai el a trebuit sa se stinga asa :( sper ca de acolo de sus sa se mai uite in urma si sa nu fie dezamagit de ce vede...

RIP Micutzu...

claus 29-09-07 06:09

dumnezeu sa-l ierte.. o mare pierdere pentru noi toti .. un mare om :(
odihneste-te in pace micutule

All times are GMT +2. The time now is 21:50.

- Copyright 2026 4Tuning