![]() |
Re: Al meu e36 proaspat modificat!
nu imi plac masinile cu wide body kit dar sunt singurele care le-am gasit .
|
Quote:
cum sa faci asa ceva unui bmw?! chiar.... nu va inteleg.... pS: una de la noi care e unicat si arata ff bine : B 11 DSD apoi mai e JonSibal si KaliBoy...care sunt 2 propietari de masini ce servesc drept sursa de inspiratie pentru oamenii de pe toate continentele (posesori de E36).si sunt unice! si absolut superbe! astea sunt exemple la indemana.masini sunt muuulte. @vallah...zici k te-am dezamagit...noi pe tine? cred ca pot sa zic "noroc" ca nu ai postat pe un forum dedicat e36.cred ca ar fi fost un topic plin de comentarii....mai mult decat negative....noi inca am fost finuti,si ai si pareri PRO ;) |
nu m-ati dezamagit... m-ati dezarmat. E alt fel de senzatie. :) Adica m-am desumflat putin. Dar imi trece de cate ori imi vad masina. :P
|
2 Attachment(s)
Asta e kitul care imi place pt e 36 coupe si asa ca aia neagra sper sa fie viitoarea mea masina:D
|
pai este nimic altceva decat banalul si batranul si invechitul kit de m3. Si o masina ingrijita. Bravo proprietarului.
|
2 Attachment(s)
uite aici ceva frumos . in 4 usi ;).ia zi care e mai frumoasa .?a ta sau asta :o
|
5 Attachment(s)
i-a zi baieti e mistoace ?
|
Da e banal e invechit dar arata inca f bine nus eu zic ca e cea mai potrivita alegere.
|
Quote:
|
22 Attachment(s)
si acum numai E36 evazate.mai mult sau mai putin frumoase,dar decente,si din care combinate elementele potrivite pot da ceva unic si chiar frumos.
ps: sa amintesc de al nostru b99snk (evazat da?!) ? nu pot pune singura poza care o am acum k e secret :-P pps: gata,lasati propietarul in pace k ii stricam topicul.masina lui,bravo lui.voi cu ce va laudati?! |
va ca nu mai zice numeni nimik . va cam uimit skillz cu pozele astea.:-P
|
skilzule pe astea le-ai scos de la naftalina ?:)) evazarile alea riegger sunt SUPERBE si nu sunt asa de scumpe
|
:D LoL. Dar tot a mea imi place mai mult. Da baieti. Aveti si voi dreptate. Voi mai posta poze dupa ce imi pun folie, dupa polish, si dupa ce scot jantele in afara. :)
|
apropos, in germania, un m3 e36 acela de 286 hp il gasesti si la 8000 eur. ... :D :D :D Daca am sa mi-l iau, la ala promit sa ii las KIT-ul de M. :))
|
multumesc moderatorului pentru "curatenie"
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:06. |
- Copyright 2026 4Tuning