Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Virtual Tuning 3D (https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d.html)
-   -   4T 3D Car Battle -DISCUTII- (https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d/52815-4t-3d-car-battle-discutii.html)

Sleepy_85 08-10-07 02:37

Re: 3D Car Modeling Battles -discutii-

Mdeah sunt cam dezamagit de rezultatele polului, majoritatea care au votat 350Z au o idee cam fixa asupra unei masini de tuning, si asta e pacat pentru ei, ca nu vor sa isi extinda limitele, o sa aiba de pierdut mult din cauza asta. Ink nu apuc de modelat o s-o mai lungesc oleak, si o sa vad cum si dak ma apuc si eu de modelat ceva, mai intai o sa pun in balanta timpul pierdut si rezultatul final sa vad care are mai multa importanta. Oricum bafta voua si spor la treaba

cris_max 09-10-07 11:20

parerea mea este ca trebuiau sa voteze doar cei care participa la concurs.

Oricum, pe mine sa nu conteze nimeni sa modelez vreun 350Z.

Spor la treaba celor care participa!

GRIGO 09-10-07 19:38

sunteti culmea .... pe bune ..... pai daca votau doar cei care participa iti dai seama ca fiecare isi votau masina .....dupa cum bine sti fiecare a propus 2 masini ... nu e normal ca si-ar fi votat fiecare lucrarea .....
e clar prea multa treaba cu battle`ul asta nu vad sa facem .....
asta a fost singurul poll pt battle la urmatorul castigatorul alege masina pt urmatorul battle ....

GRIGO 16-10-07 12:19

baetii cum stati cu 350`u ....
m-am gandit ca pentru votare sa trimita toti lucrarile pe un mail ....
dupa care sa se faca un poll dar fara nume ...sa nu se stie a cui e lucrarea ..
ce spuneti...? veniti si voi cu idei

ruver 16-10-07 17:40

Quote:

Originally Posted by GRIGO (Post 1151954)
baetii cum stati cu 350`u ....
m-am gandit ca pentru votare sa trimita toti lucrarile pe un mail ....
dupa care sa se faca un poll dar fara nume ...sa nu se stie a cui e lucrarea ..
ce spuneti...? veniti si voi cu idei

acelasi lucru l-am propus si eu... cred ca e cel mai bine

Cipriany 16-10-07 21:05

Sunt de acord cu Grigo, sa se trimita lucrarile pe un mail dupa care sa se faca un poll dar fara nume

GRIGO 17-10-07 09:59

ok ...am facut eu un mail car_battle@yahoo.com
trimiteti lucrarile pana pe 12 noiembrie
nu uitati sa scrieti in e-mail userul de pe 4 tuning .....

Cipriany 17-10-07 17:23

Cand vom face randarile efectiv, la ce dimensiune pot fi imaginile; daca fac imaginile la 1280x960 (aspect radio) este bine? eu de obicei le fac mai mari ca atunci cand le redimensionezi sa se vada mai bine.
Si inca ceva cate imagini vom face si din ce pozitii, daca este la alegere spuneti.

GRIGO 18-10-07 12:20

dimensiunile imaginilor vor fi prezentate la rezolutie de 1024x768 ... nu conteaza la cat le faci tu pe mail trebuie sa fie trimise la 1024 fiecare participant trebuie sa trimita maxim 6 poze si cel putin 4 ... detaliu fata , detaliu spate , 3/4 fata , 3/4 spate cu fundal de o sigura culoare (la alegere important este sa nu se foloseasca backgrounduri sau hdri`uri) si inca doua la alegere la care puteti folosi backgrounduri sau hdri`uri
(primele 4 pozitii sunt obligatorii)
trimiteti pe mail si cateva poze cu dovada ca masina este facuta de voi ... poze wip

rusty_hawk 19-10-07 18:58

pot sa ma apuc si eu de treaba?cam greu merge treaba la voi(faza cu alegereai masinei) cine-i cocosul aici?;))

frost_dani 19-10-07 23:25

poti sa tea apuci..parerea mea...dar crezi ca termini pana cand e termenul??
eu deja am terminat 3 sferturi din ce trebuia...mai lipsesc detaliile si dupa aia tuning-ul :)...la voi care e treaba?

rusty_hawk 19-10-07 23:50

pana pe 12 Noiembrie e timp ;)sa vezi ce rad cand or sa se repede kiturile :))

ruver 20-10-07 00:18

da baga mare ;) eu ce pot sa zic nu am mai lucrat de ceva timp am facut masina... fara kit acum trebuie sa ma apuc de el
mda poate o sa se repete dar cum am spus si mai demult eu nu o sa fac un kit de la mine din cap si o sa incer sa scot masina identica (exterior) cu DK-ul din tokyo drift nu numai bodykytul ci si paintjobul ;) spor in continuare... sper sa ma apuc sa o termin chit ca nu ma prea trage inima sa o fac....

rusty_hawk 29-10-07 13:41

Re: 3D Car Battle -DISCUTII-

aici ti-ai zis parerea ta "eu m-am gandit sa fac poll`u fara sa se vada cine a votat pe cine "
oi fi citit eu repede postul ca ma grabeam sa plec da am citit bine

nu stiu pe la ce pagina da zicea cineva ca sa voteze numai concurentii....

rusty_hawk 29-10-07 13:46

Re: 3D Car Battle -DISCUTII-

pai nu are voie sa se voteze pe el,de unde stii ca e lucrarea lui?(ma refer la exmplele date de tine)........si oricum pana la urma nu suntem multi ,stim ce poate fiecare deci ai putea sa iti dai seama si din asta

All times are GMT +2. The time now is 22:27.

- Copyright 2025 4Tuning