![]() |
One, ce mai face decapotabila ta?ca si aia era tot bomba....voi, timisorenii, aveti numai bombe...as vrea sa fie si in Oradea numa bombe, da....
|
Hehe!
Si ce modificari mai ai de gand sa instalezi pe micutza jucarie ? hai ca deja sunt destul de curios de ce mai urmeaza... da tot stai rau cu telefonu ala bate-l vina, mai - Ova - mai ....
|
Re: Hehe!
Quote:
|
heheh
iauta-l si pe asta mah tata :) modificari ... poi daca faci o imprumutare de bani mai facem cate ceva :D spidi5 asta este asa el din fabrica , nu ai ce sa ii faci decat sa il ignori vorba aia ... '' nu te pune cu mintea prostului , pentru ca-i odihnita '' :) |
Re: Hehe!
Quote:
|
Ar fii bine sa deskizi un topic nou,cu masina ta si sa il documentezi su cu ceva poze si date tehnice ale masinii tale,cred ca fiecare ar avea cate ceva de spus,o propunere...
P.S:facusem ieri un comentariu cam aiurea,care ulterior l-am sters,nu aveam d unde sa stiu...imi cer scuze,in caz k l-a citit cineva. |
bau ii beton masina
|
9 Attachment(s)
neste poze facute azi dupa ce am luat numerele definitive si am spalat-o
- arata mai ' pauer ' fara numar in fata parca - saptamana viitoare cre'ca intra la polish troaca :arrow: |
5 Attachment(s)
mai cateva :)
|
Arata fain fatza d cum arata la inceput,a meritat clar investitia :wink:
Totusi nu incercatzi sa o dati cu polish?Poate mai prinde ceva luciu vopseaua aia k se pare k a trecut d cele mai bune zile ale ei! P.S:sa imi aduci keile alea 2 de 10 k nu am cu ce sa prin silenceru la toba! |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
hai k a si iesit de la polish...
pakat k moare topicu', macar ramane mashina sa povesteasca mai departe..ce fum a dat si la cate pe la AR, TM etc... unicat in TM... hai ce sa mai zic...?!! nush k nu prea le am cu Hoandele, da asta arata bine pt varsta ei, e si polishata...si urla... Da, da, URLAA.. :weee: |
Re: Project: Honda Civic 1.6 VTEC
IN sfarsit vad o masina tare de tot in Ro, masina asta ce potential are poti sa-ti schimbi stpurile sau farurile(o face sa arate mai noua) eu acuma loc in P si aicea sunt foarte multe(de fapt astea se mod cel mai mult)si eu din asta vreau sami cumpar dar modelu coupe din 95.Bravo
|
nu se mai aude nimic de masina?:(
|
Cate un post pe an :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:38. |
- Copyright 2026 4Tuning