![]() |
Re: Nissan GT-R
Astep teste cu masina, e una din cele mai asteptate modele in anult asta.
Despre motor, cred ca e cea mai buna alegere, nu e asa de greu cat un V8 dar are cuplul acesteia, si nu este in linie, deci totasa are greutate mai mica inaintea puntei fata. Despre cutie...astep pareri de la teste, in ultimele ani nu mai merita sa cumperi masina cu uctie manuala...tipul asta cu doua ambreaje este o alegere poarte buna. E corect ca poti sa joci mult mai mult cu una manuala, dar nu este la fel de rapida, treue sa recunoastem... |
timpul scos pe nurburgring este de 7:39..
|
356 de kw, adica aprox 480 de cai? din fabrica.....
arata ca un infiniti, si e mult prea masiva, dar la ce specificatii are.... m-a dat gata |
Blesteeem...nu ma gasit cup holder...
Ce fac la Macdrive... |
imi place cum gandesc japonezii astia.................TECHNOLOGY says its word..:twisted: .......si imi place ca au pastrat multe elemente de design de la vechiul model:-) ...............supercar:!:
|
15 Attachment(s)
Un nou set de fotografii:
|
Rosonic ai cumva greutatea totala a masinii?
Interesant v-a fi sa vedem teste comparative cu alte masini din aceeasi clasa...atat pe circuit cat si pe drag strip... In legatura cu secventiala...e o veste buna posibilitatea de a schimba secvential de la schimbator, si nu doar de la paddle shift. Din pacate raman la ideea ca masina aceasta va fi un GT foarte rapid pt cei cu bani destui in buzunare si nu va avea nici pe aproape de succesul incarnarilor precedente in materie de tuning. Cutia in primul rand nu prea permite modificari...blocul motor din aluminiu la fel...e mult mai costisitor sa-l modifici decat sa modifici un bloc din cast-iron, plus toata electronica sofisticata...Nu zic ca nu se va putea modifica...doar ca modificari se vor face mai rar ca la generatiile anterioare si vor fi mult mai scumpe. In rest ca performante stock masina e tare, nimik de zis... |
o bagat electronica in masina asta de parca e un computer cu 4 roate si un volan jur ... totusi pacat de cutia aia automata strica ideea de gt-r mai bine i ziceau altceva decat skyline gt-r un fel de nissan 350z third gen or something
|
frumos designul si performantele stock, dar se modifica greu si poate nici modelul acesta nu va avea volan pe stanga...
|
doar 109 poze cu masina :lol:
|
Quote:
|
apai cu, cutia automata ca si GT-R o sa atace iei nebraska si alaska, aici in sua Skyline GT-R este considerat de multi o masina foarte maleabila si modificabila dar in cazul astuia cred ca pretul va cobora foarte tare daca va venii doar in varianta cu , cutie automata din cauza ca posibilitatile de modificare sunt limitate ! o cutie automata nu poate resista la stress mare se indoaie placile din ea care sunt ambreiajele e dupa parerea mea PIECE OF SHIT
|
tare masinutza...:D da dintr-o parte as aparca nu prea imi place...
|
http://www.16valve.ro/wp/?p=118
Filmul Cu GT-R pe circuitul de la Nurburgring... cu 2 secunde mai rapid ca un 911 turbo, impresionant. |
sau mai simplu https://www.youtube.com/watch?v=uGe_fyhQazg
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:52. |
- Copyright 2026 4Tuning