![]() |
Re: OPC vs orice cu tractiune fata
Quote:
|
madcow stiu k ne-am dat la suceava anul trecut in semifinala si chiar dak am ratat a 3a,masina statea f bine pe langa cei 330cp ai mei
@ vec... rs 4 ce masina e? sport? k nu prea am vazut rs4 kre sa traga ... @yoda... de curiozitate...te-ai mai dat cu mpa,nu de alta,dar vine dracu vara deja |
[QUOTE=CZR;1473375]
@yoda... de curiozitate...te-ai mai dat cu mpa,nu de alta,dar vine dracu vara deja[/QUOTE :-P cu ce sa ma dau ?! :???:mi-e fricaaa...daca iau bataie?!:lol: |
Nu ne-am dat si nici nu am motor la categoria respectiva cu care sa ma dau. Se amana nitel. De data asta din cauza mea.
|
Quote:
|
Quote:
in weekend va fi intalnirea pe care o programam de ceva timp, eu, UGA, M3 si Evo 9 - cursele vor fi "din mers". va voi tine la curent - sper sa fie soare. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
si mie-mi place f mult rs4...f mult...dupa ce ma asez la casa mea cu nevasta si copii,rs4 imi iau revenind... madcow...incep cursele...hai la braila pe 20 aprilie si-ti aduc eu ceva competitori |
Quote:
si mie-mi place f mult rs4...f mult...dupa ce ma asez la casa mea cu nevasta si copii,rs4 imi iau revenind... madcow...incep cursele...hai la braila pe 20 aprilie si-ti aduc eu ceva competitori |
asa asa :tenisclap
|
din pacate nu pot veni la Braila pt ca astept de 2 luni noile jante si cauciucuri si nu au ajuns inca, iar pe cele vechi ale mele le-am vandut deja.
|
Quote:
Numai bine ! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:54. |
- Copyright 2026 4Tuning