Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   OPC vs. orice cu tractiune fata (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/52617-opc-vs-tractiune.html)

yoda 08-04-08 16:27

Re: OPC vs orice cu tractiune fata

Quote:

Originally Posted by vec (Post 1472672)
1100kg.....cum stai cu rs 4?????

:lol::lol::lol: tare Emile...tare rau de tot !:lol::lol::lol:

CZR 08-04-08 16:35

madcow stiu k ne-am dat la suceava anul trecut in semifinala si chiar dak am ratat a 3a,masina statea f bine pe langa cei 330cp ai mei
@ vec... rs 4 ce masina e? sport? k nu prea am vazut rs4 kre sa traga ...
@yoda... de curiozitate...te-ai mai dat cu mpa,nu de alta,dar vine dracu vara deja

yoda 08-04-08 17:52

[QUOTE=CZR;1473375]
@yoda... de curiozitate...te-ai mai dat cu mpa,nu de alta,dar vine dracu vara deja[/QUOTE
:-P cu ce sa ma dau ?! :???:mi-e fricaaa...daca iau bataie?!:lol:

mpa 08-04-08 17:57

Nu ne-am dat si nici nu am motor la categoria respectiva cu care sa ma dau. Se amana nitel. De data asta din cauza mea.

zGb 08-04-08 19:30

Quote:

Originally Posted by CZR (Post 1473375)

ita ce suferinte aici...rs4 e o masina care poate merge toata viata cu 300 pe autostrada fara sa schimbe seturi de pistoane pe paine...si poti sa mergi cu ea si la piata :lol: si mai merge si tot timpul, nu-i trebuie mii de reglaje :twisted:

MadCow 08-04-08 19:37

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 1472678)
lol....deja l-ai demoralizat ma ia-o mai usor gogule :lol:

nu sunt demoralizat deloc. pacat ca inca nu am noul soft pt masina si restul upgrade-urilor montate. eu sunt multumit de cum trage masina, insa e destul de greu sa lupti cu greutatea, de asta ma interesa sa ma dau cu masini de greutate apropiata, iar vec-ul dupa cum spune are 300 de kg mai putin decat mine. oricum daca ne vom intalni vreodata as incerca pt ca nu ma intereseaza daca pierd sau castig spre deosebire de altii de pe forum, care nu pot accepta o infrangere.

in weekend va fi intalnirea pe care o programam de ceva timp, eu, UGA, M3 si Evo 9 - cursele vor fi "din mers". va voi tine la curent - sper sa fie soare.

naka66vio 08-04-08 22:04

Quote:

Originally Posted by meme (Post 1469094)
un seat ibiza

e unu galben mic rau cu KO4?:rolleyes2?

vec 09-04-08 02:06

Quote:

Originally Posted by CZR (Post 1473375)
madcow stiu k ne-am dat la suceava anul trecut in semifinala si chiar dak am ratat a 3a,masina statea f bine pe langa cei 330cp ai mei
@yoda... de curiozitate...te-ai mai dat cu mpa,nu de alta,dar vine dracu vara deja

nu ai vazut rs4 care sa traga ????? eu daaaaaaaaaaaaaa?? mi-a spulberat mie unu viseleeeeee rau nu asaaaaa , cind mai vine in rominia date si tu cu el , sa ti-le amestece si tie ,si sa nu intelegi nimic ce se intimpla cu tine ................o sa te comvingi singur

vec 09-04-08 02:09

Quote:

Originally Posted by vec (Post 1474486)
nu ai vazut rs4 care sa traga ????? eu daaaaaaaaaaaaaa?? mi-a spulberat mie unu viseleeeeee rau nu asaaaaa , cind mai vine in rominia date si tu cu el , sa ti-le amestece si tie ,si sa nu intelegi nimic ce se intimpla cu tine ................o sa te comvingi singur

scuze era un s4 su motor de rs4

mpa 09-04-08 11:53

Quote:

Originally Posted by vec (Post 1474487)
scuze era un s4 su motor de rs4

Banuiesc ca vorbesti de varianta 2.7 biturbo, nu de varianta 4.2 aspirat.

CZR 09-04-08 16:55

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 1473728)
ita ce suferinte aici...rs4 e o masina care poate merge toata viata cu 300 pe autostrada fara sa schimbe seturi de pistoane pe paine...si poti sa mergi cu ea si la piata :lol: si mai merge si tot timpul, nu-i trebuie mii de reglaje :twisted:

da ma hooooooooooooooooo
si mie-mi place f mult rs4...f mult...dupa ce ma asez la casa mea cu nevasta si copii,rs4 imi iau
revenind...
madcow...incep cursele...hai la braila pe 20 aprilie si-ti aduc eu ceva competitori

CZR 09-04-08 17:03

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 1473728)

da ma hooooooooooooooooo
si mie-mi place f mult rs4...f mult...dupa ce ma asez la casa mea cu nevasta si copii,rs4 imi iau
revenind...
madcow...incep cursele...hai la braila pe 20 aprilie si-ti aduc eu ceva competitori

zGb 09-04-08 20:32

asa asa :tenisclap

MadCow 09-04-08 21:02

din pacate nu pot veni la Braila pt ca astept de 2 luni noile jante si cauciucuri si nu au ajuns inca, iar pe cele vechi ale mele le-am vandut deja.

lascarica 10-04-08 02:44

Quote:

Originally Posted by MadCow (Post 1475807)
din pacate nu pot veni la Braila pt ca astept de 2 luni noile jante si cauciucuri si nu au ajuns inca, iar pe cele vechi ale mele le-am vandut deja.

Daca vrei ,iti pot imprumuta eu 4 jante opel pe 16" cu 215/50/16. Nu cred ca ai nevoie de un anumit model sau de jante de expo,pentru cursa de accelerare:).Insa sunt aproape sigur ca iti gasesc si vreun amic de-al meu din IS sau BC care ar putea sa-ti dea imprumut jante+gume bune pentru cursa de accelerare...si in felul ala ai avea timp sa le si probezi un pic pana la braila.
Numai bine !

All times are GMT +2. The time now is 05:54.

- Copyright 2026 4Tuning