![]() |
Re: Cafeneaua Urban Division:
nu cred ca ar fi un lucru relevant....unele masini sunt modificate de ceva vreme... multe piese au costat atunci fff mult iar acum sunt mult mai ieftine de ex...deci nu ar fi un lucru relevant asta....+poate unele piese sunt luate/facute de diferiti prieteni etc... (combinatii :)) ) etc... ;)
deci NU...descrierea masinilor ca ramane asa.... multzumim de intelegere...URBAN DIVISION TEAM |
Quote:
boieruu te stiam om serios :lol: :lol: :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Buna Seara chiar nimeni pe aici ? ... Am postat si eu un thread acolo la UrbanDivision .. "Vrem in Urban Division" poate vizitati si voi ala .. ce ziceti ?
|
Quote:
|
Da am vazut dupa ce am postat acolo ... orikum mi se pare mai simplu dekat un MAil :)) :D ;)) o sa trimit si mail ...
|
pai dak ar face fiecare un thread care vrea sa intre in club...ar fi prea multe....trebe sa fie ceva organizat si bine gandit...:D k doar e facut cu cap de Xel'Naga;)) cu ocazia asta ii mai spun o data La Multi Ani!!!
|
O Chiar Am Fost Am Vb Cu El Azi La Telefon Toata Ziua Le-am Stresat:)) Si Nu Stiam K E Ziua Lui :) Da Totushi I-am Zis La Multi Ani Da Ii Mai Zik O Data :)) La Multi Ani
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
PS: cauta-ma pe PM sa iti dau semnatura schimbata !! :rolleyes2 :idea: :arrow: |
Salutare la toata lumea...Sunt Alex cu Stilo galben...mi-am schimbat nick-u deoarece cel vechi nu avea nici o legatura ...a fost facut mai demult cand nu avea legatura cu masina...sper sa intelegeti:D....sper sa nu se mai repete...Bafta:oops:
|
stai man linistit ca nu te cearta nimeni :P:P:P
|
Bafta clubului ...SI sa fitzi cat mai unitzi ...k asa e frumos si bine si kt mai multzi..:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:02. |
- Copyright 2026 4Tuning