![]() |
Poate trec joi pe la tine la toyota !! Pe la 2:30-3:00 dupa amiaza ii bun ?
|
nu e nici o problema. daca apare ceva te sun si iti spun.
|
:lol:
|
Re:
Quote:
Dar pe viitor te rog sa postezi doar daca ai ceva de spus. Multumesc pentru intelegere. |
Imi pare rau ca nu am postat pana acum.. Acuma am gasit si eu Suceava la Comunitati. Pai se pare ca ne intalnim week-endul viitor.. BETON!.
A ! apropos: cine merge din SV duminica asta la Iasi la curse ??? Din cate am vazut pe site, va si mai frumos decat ce a fost in luna Mai... |
se merge duminica la iasi?????poate se organizeaza o plecare faina???
|
Eu merg la Iasi 99% sigur. Pentru cei interesati, este tren accelerat dimineata la ora 8 fara 5 din Itcani , spre iasi, iar pentru intoarcere este tren tot accelerat la ora 8 seara din Iasi. Sunt si mai devreme , dar sunt personale.
Golf II, daca am loc poate ma iei cu tine :) Stefan are inca Fiatul la vopsit, asa ca nu o sa poata veni... Tre sa mai vedem, care din SV se mai baga spre Iasi. Din cate am citit o sa fie show superb, cu de toate, iar partea cu intreceri intre avioane si masini mi s-a parut kool. Va anunt ca e posibil, am vb cu seful de post de la Aeroport din Iasi. |
As merge si eu dar nu prea am cu cine !!! Cu trenu ii nashpa de mers stai acolo in picioare toata ziua vii rupt seara acasa !!! dar na !!!
|
Re:
Quote:
Hai cu mine, eu inca incerc sa mai strang niste prieteni sa mergem. Chia daca nu mai merge nimeni cu mine, tot merg. Daca suntem mai multi e mai misto, nah. Vorbim pe messenger daca vrei, ID-ul meu e semecristian . |
Nu cred ca merg ca s-a ivit ceva !!! Sorry !! Lasa ca o sa mergem la Salcea impreuna !!!
|
daca mergeti vreu cat mai multe poze. Macar asa sa imi clatesc ochii, ca altfel nu am cum. Eu o sa fiu la Botosani duminica.
|
pai se pare k nu mere nimeni cu masina... eu oricum nu pot lua pe nimeni dak merg.k am deja plinul facut.dar nici singur nu mai merg.(adik eu singur cu masina).mai vb.
|
Am vb cu adminul de pe www.orasul-suceava.ro sa ne faca acolo reclama !!! Asteapta un banner !!! Il face cineva sau il fac eu !!!
|
parerea mea este ca daca s-ar face o cursa in curand la iasi vor fi multe masini si spectatori din Botosani si Dorohoi
e bun ca s-e incearca sa se faca ceva eu cred ca pana la sfarsitul lunii iunie o sa fie o cursa la iasi*** :roll: |
imi pare rau ca nici acum nu pot sa vin..:( dar fac 21 de ani luni(06.06)...si tre sa plec la munte..daca vreti ..sambata si duminica ma gasiti prin Bujteni.... in rest...bafta....si pune-ti treaba pe picioare..si sigur o sa ne vedem pe Salcea daca se face ceva..:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:29. |
- Copyright 2026 4Tuning