![]() |
Re: Logan-ul meu albastru LAUREATE
3 Attachment(s)
salutare la toata lumea.mai pun doua poze cu ceva nou.........presuri pt noroi........ca trebuie pe vremea asta. si ceva vopsea pe capacele de la difuzoare in spate . bafta.
|
Quote:
|
...alea din fata nu le-ai vopsit?bafta in continuare...:D 8)[/QUOTE]
nu le-am vopsit dar......razvane..... dupa parerea ta sa le vopsesc?? |
Quote:
clar...fa-le pe toate la fel, cu toate ca nu sa vad foarte bine, dar fa-le si alea...;) |
king ia zimi si mie s-a desfacut ushor surubul ala de pe fata de la aparatoarea de noroi?? ca am si eu aparatori dar nu le-am prins acolo ca mi-a fost frica sa nu se miste aripa. merci anticipat !!!
|
surubul respectiv nu s-a desfacut chiar asa de usor......am folosit o cheie tubulara si aripa nu s-a miscat.......asa ca poti sa-l desfaci linistit
|
Bare vopsite in totalitate, eleron soft, tips la evacuare, nu costa mult da schimba radical aspectul.
|
salutare la toata lumea:D nimic nou .......doar ca la noi a venit iarna si am trecut la anvelope de iarna....in rest.......sa vina vara si caldura. bafta la toata lumea.
|
Quote:
oare daca as infolia stalpi si as pune folie neagra pe geamuri la un golan alb oare cum ar arata, ai vazut pe undeva? |
Quote:
|
2 Attachment(s)
pt ovim: sa sti ca o sa arate foarte bine........parerea mea.......uite eu am avut o solenza alba si i-am infoliat stalpi dar nu avea geamuri fumurii......dar ca idee incerc sa pun o fotografie cu ea........deci ca idee.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
si daca tot am revenit ..........un peisaj de iarna:
|
Quote:
|