![]() |
Re: Campulung
ai avut mare noroc.....P.S.: sper ca ai invatat ceva din incident
|
Ma uit de 10 minute la pozele cu masina ta si tot nu imi vine sa cred k tu esti nevatamat.Ai o mare soarta asta e clar.Sa incepi sa bagi la loto k la sigur castigi. ;) Bine k esti tu sanatos,pt k banii pe masina ii iei de la asigurari.
|
dap .. nu `s cum am scapat :| vb serios fara nimic .. kiar nimic :( doar eram taiat la mana ca am spart un geam pe unde am iesit si la glezna .. ca mi s a prins picioru intre pedale .. ah .. si nu mai zic ca nu am avut centura pusa nici eu nici celalalt :| .. in fine. . bani da. . ii iau de la asigurari .. am luat 6000 de euro + masina care trb sa o vand pt piese .. ar veni in total cam 7000 .. .. la loto nu bag ca mi se pare o porcarie :))
|
Doamne cum e masina , tot norocul din viata voastra acolo s-a prapadit . In locul vostru m-as duce la biserica, sa-i multumesc lui Dumnezeu, n-ai cum ,imposibil , vaai cum e masina n-am cuvinte !
|
stie careva un pot duce si eu masina sa o vand pt piese ?o fi vre o firma ? ceva ?
|
Bun venit la toata lumea si pana va strangeti si voi mai multi si va vom face rubrica separata va gazduim cu placere. Topic Sticky !!
|
Frateee cat norok cu accidentu ala...:|
Nu vreau sa fiu rau dar pt ce piese poti vinde masina!? no offence... |
motor , cv , panou lumi , sunt mai multe ..
|
O duci la cei de la dezmembrari pentru k ei o vor cumpara cu siguranta.gasesc ei ce sa mai vanda de pe ea ;)
|
3 Attachment(s)
Alta mASina BMW
|
mda mishto ideea de a avea macar jentile de M3 daca altceva nu! :P
|
4 Attachment(s)
Cateva poze si cu masinutza mea :P
:evil::evil::evil: |
pfuuuu criminal BMW-u ala portocaliu din prima pagina...
|
da .. e frumos
|
Radu87 am auzit ca ti-ai foliat masina.Cat te-a dus? Si unde ai facut-o?
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:33. |
- Copyright 2026 4Tuning