![]() |
Re: Honda Crx DelSol, 1.6 Vtec, 125 cp---prima mea masina
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
stie cineva motoarele de pe del sol ce euro au...euro1,euro2? dar cele de pe crx 2?
|
eu shtiu ca delSol-ul are euro 2 a mea sigur are euro 2....iar cele un model mai in urma adica crx 2 are euro1 (probabibil or fii shi cu euro 2)asta nu shtiu sigur.
|
aproape toate hondele dupa 1991 sunt euro 2
|
Quote:
Tot euro2:?: |
Un loc de intalnire pentru Hondari ,un club,ceva ?????
Fanete,tu ce zici ??? |
Quote:
|
Mdeah....mai avem treaba.....
|
Sapt asta vreau sa-i schimb toata distributia si toate consumabilele. M-am gandit ca e cel mai bine asa, ca sa stau eu linistit. Am toate reviziile pana la 100.000 facute in Germania, dar acum are 170.000. I-am luat bujii Ngk, ulei Castrol 10w40. Tre' sa-mi vina sapt asta (cu ajutorul lui Fanete): toate 3 curele, rola intinzatoare, pompa apa, filtrele.
Toata smekeria cred ca pe la 300 de Euro...:nervious:, fara manopera, nu era in program, dar asta e... Aahh, si vreau sa-i pun Angel Eyes pe faza lunga, sper sa arate bine... |
saliu ! super ok masinutza ! te rog si eu ceva...un pm cu un nr de contact sau un id de mess...intentionez sa imi iau si eu ceva asemanator,am si gasit in germania,insa as vrea sa merg cu una inainte sa ma duc dupa ea...sunt sigur ca o sa imi placa,insa as vrea intai sa vad pe indelete....nu acolo in 10 min sa ma grabeasca ala si sa nu stiu ce aleg.
ms frumos si sper sa ma poti ajuta! |
Quote:
|
Quote:
sper sa o mai aibe ala din germania...pe cea care am gasit o,si evident,sa nu aiba vre o hiba majora... :D merci frumos pentru tura si pentru ca ai stat cu mine sa imi explici/arati majoritatea chestiilor la masina,care ar putea fi stricate s a m d ! :D sapt care vine plec...sper sa ma intorc pe roti, cu un vtec sub cur :D :lol: |
Buna alegere. Sa pui pe cineva sa se uit din spate daca poti sa vezi daca fumega. Poti sa deschizi capacul de la ulei si sa te uiti un pic inauntru sa vezi cum e culoarea la ulei. In rest ca de obicei, directie, frane, rugina si alte alea.
Bafta la cumparaturi :-P |
| All times are GMT +2. The time now is 10:36. |
- Copyright 2026 4Tuning