![]() |
Re: King Of Europe Drifting Ungaria -cu reprezentare Romaneasca
felicitari....
cred ca ar trebui sa incep sa fiu mandru ca sunt roman |
tengule vreau sa te felicit si io pt ce faci si pt ce vei face in continuare,pt noi si pt romania...succes la cat mai multe evenimente,ai fost bestial in ungaria(te astept intr-o zi si pe victoriei de la marul de aur pana la aral,ca numai tot pe la metro te vad si aud...sa vi si pe aici sa iti accelerezi animalul de RX-7 sau si cu S 14-le)...bafta in continuare
|
Va multumesc la toti pentru ca ma sustineti.... !!!!
Sper ca la anu daca ne tine buzunaru sau gasim ceva sponsori sa facem tot campionatu nu numai o etapa, iar eu sper ca la primul nostru campionat KOE la sfarsitul anului sa fiu in primii 10 :) Undeva pe la mijloc se vede si steagul Romaniei si arata foarte bine :D http://www.streetracingmania.com/2007/koedrift/ Scuze dar inca nu am avut timp s aprocesam gramada de poze si filme :D |
supppppppppeeeeeeeerr tare,nu credeam ca exista asa ceva in Romania.bafta multa-n continuare
|
extrem! bravo tie si echipei, ma bucur ca ne dezmortim si noi, ne mai trebuie oameni ca tine TENGU!
|
In sfarsit un filmuletz cu secvente de la King Of Europe Drift, ultima etapa de la Mariapocs.
https://www.youtube.com/watch?v=uKoT3Gj7FiI Enjoy :) |
Foarte frumoasa evolutia cu o masina noua, pacat pentru greseala aia in tzuisu.
Era cea mai frumoasa masina din competitie, am vazut baietatsii cum lustruiau jantile :D |
Mersi mersi :)
Da intradevar am gresit ca un amator ce sunt :) A fost si oboseala cu o noapte inainte m-am pus la somn pe la 4 dimineata... si deja era vreo 11 noaptea cand am iesit la lupta pentru primii 8... Ne mai antrenam mai lustruim si reparam la garaj... mai luam un car de gume second si ne descurcam noi :D |
Din fericire a venit iarna, nu mai costa nici mie mult cauciucurile :D
Dar deja o pivnita e la jumate :D vecini cred ca fac contrabanda...sau e un mare business in cauciucuri folosite :) |
13 Attachment(s)
catva poza facute...cu un pic in intarziere da mere:D :pistoles: respect tengu:pistoles:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:37. |
- Copyright 2026 4Tuning