![]() |
Re: MTM Audi R-TT
http://www.mtm-online.de/en/index.ph...m=M1TT200310FX
ce mai ai de zis aici? sau masina ta e mai speciala? |
http://www.mtm-online.de/en/index.ph...m=M1TT200310FX
m-am uitat si eu pe site la MTM de curiozitate ... |
sa nu intelegi gresit ca as avea ceva cu tine sau cu masina ta, chiar e foarte misto sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea la maxim si fara incidente !!!!
DAR nu minti ca de mincinosi suntem satui toti |
pana una alta Airscape a accepta provocarea lui blazey cu Z4M (a lui tom presupun) si vad ca s`a dat la fund ... traiasca carcotasii de pe 4tuning...ce ne`am face fara ei :D
|
am avut o discutie cu Ariscape pe yahoo adineauri in care mi-a spus ca a acceptat provocarea.....oricum sunt curios cine da id-ul meu asa gratuit =))
|
dar nu inteleg de ce nu are curaj sa scrie aici ?! de ce la MTM pe site scrie una si el zice alta ?!
|
Quote:
Cifrele mentionate pe de alta parte, sunt rezultatul onor teste ale unor reviste de top din Germania si nu numai. Sunt online pe site la MTM. Masina repet, a fost masina lor oficiala. Este exact masina din teste. Inteleg ca mereu apar contestatari, si dubii, dar se poate sa va expuneti parerile si fara misto-uri, insulte si chestii de genul acesta. Chiar nu isi au rostul. Am acceptat de la bun inceput orice provocare. |
Quote:
Fa un calcul, raport putere/masa si o sa vezi ca "reusitele" mele sunt chiar plauzibile. Te indoiesti ca masina ar avea specificatiile alea ? MTM garanteaza asta in scris. Cu documentatie. TUV. Garantie. Te indoiesti ca are avea 313 cai ? Doar cu evacuare si soft faci 260 cai. Mai adauga o turbina mai mare, injectoare high flow plus multe alte modificari si o sa iti iasa 313 cai. |
de ce la mtm pe site scrie ca ai 0-200 = 20s iar tu spui ca ai 17.* ?? atat te intreb ?
|
vad ca tot nu ai raspuns ... acum ce concluzie sa trag eu ?!?
|
Unii poate mai au si altceva de facut cu timpul lor, decat sa stea toata ziua pe forumuri ca tine. Cu atat mai mult cu cat conversatia asta a avut loc la 2 noaptea. Tu nu dormi ?
Datele pe care le-au trecut acolo nu sunt corecte. Poate sunt doar estimative. Sau poate nu sunt updatate. Masina a trecut prin mai multe etape. Are ceva mai multe modificari decat vezi tu acolo. Ala e doar un "pachet" de modificari. Timpii ti-am spus, i-am luat din reviste germane, AutoBild, Auto Motor und Sport, etc...articolele sunt la ei pe site. Uite cam cat s-a scris despre masina mea: http://www.mtm-online.de/en/index.php?nav=5&id=27 Eu zic sa incetezi sa mai ma jignesti gratuit. Carcotasi se gasesc la tot pasul. Vino cu oricare din masinile alea si vorbim atunci. Inca nu inteleg ce e asa greu de crezut ca o masina ca asta sa bata altele cu cativa zeci de cai in plus dar si cu SUTE de kilograme in plus (400-500 Kg). P.S. Iti pun si eu aceeasi intrebare. De ce pe unele site-uri M5 are 0-200 in 15 secunde (cum zice blazey) iar pe altele are peste 18 sau chiar 19 ? |
Cand mai vii din ORASUL Monaco pe la noi prin tara, da-mi un mesaj si te plimb o tura cu masina. Sunt convins ca o sa impresioneze chiar si pe cel mai inrait fan BMW. :)
|
Quote:
|
blazey a confundat e39 cu e60.
P.S. eu sunt baiat de bani gata si imi permit sa stau toata ziua pe forumuri ;) |
Quote:
Eu nu stiam ca aici e vba de o cursa intre TT si Z4 M :oops: Am crezut ca Blazey vrea sa se dea cu el de pe loc (ceea ce ar fi foarte plauzibil ;) )... Audi TT MTM vs. BMW Z4 M SKN :shock: ... sa ii zicem si lui Tom? si eu zic ca dak e cazu de ceva sa se intample in curand ca dupa vremea nu cred ca va mai permite asa ceva... Si o sa fiu si eu acolo ... ca sa imi masor puterile asa cum am stabilit... de pe loc ;) @AirScape: masina ta sunt convins ca fuge tare din mers... dar gandeste-te ca cifrele 0-200 sunt de pe loc si includ si treptele 1 si 2.... asa ca e f optimist timpul... poate 100-200 e comparabil cu al unor masini f tari, dar si pana acolo se cronometreaza... |
| All times are GMT +2. The time now is 03:47. |
- Copyright 2026 4Tuning