![]() |
Re: Modelism ..(stock)
2 Attachment(s)
Un suport pt. Mitzu...:D
|
9 Attachment(s)
Am si eu cateva machete...sa va arat cateva dintre ele:
Enzo e HotWheels 1/18, are mici modificari la motor(detalii) pe care i le-am facut..:)) Challenger, CLS si TestaRossa sunt maisto, iar cele 2 Ferrari Bburago. |
16 Attachment(s)
Mai pun ceva poze cu machetele mele 1/24...
Majoritatea sunt Maisto si BBurago si au mici modificari facute d mine...;) |
1 Attachment(s)
Mai pun o poza cu unele ceva mai mici, dar numa Ferrari.
|
superb pajero`ul, superb
|
Quote:
|
eu fac modelism din ala mai extrem :P
din puzzle :P construiesc vapoare si avioane de vanatoare din al 2-lea razboi mondial. cine vrea sa le vada alecs_rg pe mess si le arat prin webcam |
Am si eu cateva modele:
-ALFA ROMEO 156 - ARGINTIU - BURAGO - 1:43 -AUDI A4 CABRIO 2004- ROSU - MAISTO - 1:43 -AUDI A4 BERLINA 1996 - ALBASTRU - care a facut accident =)) acum este la mecanic -BMW X5 4.4i ROSU 2005 - MAISTO - 1:43 -BMW SERIA 3 ROSU 2000 - NewRay - 1:32 -BMW 325i TOURING 1996 - ARGINTIU - MAISTO - 1:43 -CHEVROLET SSR 2000 - ALBASTRU - MAISTO - 1:36 -FORD FIESTA 2004 - ROSU - MAISTO - 1:43 -FERRARI 308 GTB (rally edition) - ROSU - BURAGO - 1:43 -FERRARI 512 - ROSU - BURAGO - 1:43 -FERRARI TESTAROSSA - GALBEN/NEGRU - BURAGO - 1:43 (si ea e la macanic) -PEUGEOT 404 TAXI (foarte rar !!!) - NEGRU/ROSU - ALTAYA - 1:43 -RANGE ROVER 4.6 HSE 2004 - VERDE ENGLISH - MAISTO - 1:43 -2x MERCDES C klass SportCoupè 2003- MUSTAR/ALBASTRU - MAISTO - 1:43/1:63 -MERCEDES G 500 Long 2004 - ACQUA - MAISTO - 1:43 -PORSCHE CAYENNE TURBO 2005 - CREM - MAISTO - 1:43 -VW NEW BETTLE 2003 (BostonAcoustics Edition) - ALB - BURAGO - 1:43 -MORRIS 1000 VAN (editie limitata) -albastru/negru/alb - CORGI - scara mica Masinile care sunt "la mecanic" , au fost unele sgariate sau au avut geamul spart sau pur si simplu au fost "vopsite" cu marker negru -> FAPTASUL ESTE NEPOTUL MEU care cand eu nu sunt acasa si vine in vizita , da o fuga la vitrina si "repara" ! Cu chiu cu vai am reusit unele sa le repar , altele cum ar fi un set de interventie (cum ar fi smurd) adus din austria cu elicopter,vw caravele,M-B E klass,etc... a mai fost o testarossa (rosie),inca un ferrari care nu mai tin minte modelu' , etc Mai am un PORSCHE CARRERA 911 CABRIO 1993 - GALBEN - 1:18 , dar care acelasi mecanic l-a desenat cu merkerul :( acum incerc sa il revopsesc intr-un albastru f. misto , si sa caut o vitrina cu alarma si vreo 5 lacate =)) ! O sarevin cat de curand cu poze deocamdata nu am baterie la camera. Cu respect! |
cat iti dau pe asta?
BMW 325i TOURING 1996 - ARGINTIU - MAISTO - 1:43 pune si tu poza..ZI UN PRET TE ROG sau de unde ai luato |
cred ca a luat-o din italia...ca si mine ;) ..e mai convenabil! ...cred ca poti sa gasesti la benzinarii..bafta!
|
Dupa cum a spus Phubee , am cumparat-o din italia , cu 1 € , dar nu o vand... nu are rost :D . Daca tot colectionezi cauta si tu set-uri cu 10-15 masini pe ebay si pote gasesti si ceva convenabil , un prieten a gasit un set de 27-28 masinutze scara 1:43 si numai BMW-uri la 15 € si erau ca noi ! Cu respect !
|
7 Attachment(s)
Kart facut de firma Solido...facut din metal(scara 1/18 )!:D :rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|