![]() |
Re: Antidotul plictiselii...
:)))
Ma mai gandesc :> |
ce lesinati sunteti va luati de turbo cand turbo iesea la ''intreceri legale'' voi dabea aveati prima experienta sexuala cu palma ...;) aiurea ...pt asta o sa va zgari masinile la toti :)) ;)
|
Quote:
|
gata mah! Devine penibil... care are ceva de impartit cu cineva o rezolvam fata in fata ca asa in spatele forumului toti sunt tari in gura! Pace
|
deja o dati in diverse si nu imi place...... daca unii au incercat sa fie nostimi... si noi am facut la fel.... dar eu atat zic.... nu intreceti masura.... unu la mana nu e frumos.... si doi... detest amenintarile....
|
Quote:
care voi mah? nu vb daca nu ne cunosti! si mai usor cu amenintarile ca te arzi singur! sa inteleg ca noi suntem mici si tu mare.... cred ca timpu a trecut degeaba pe langa tine... esti o suferinta de 2 lei.....!!!! |
Fratilor terminati este aiurea, fiecare are dreptu la pareri , da la jigniri nu...
hai sa incercam sa ne intelegem totusi... |
4 Attachment(s)
ca sa nu va plictisiti... admirati :lol:
|
Nu am cuvinte ma.... numai nebuni pe strazi. Bine ca esti ok!!!
|
nasol mishule...bine ca esti tu ok ;) fiarele se repara.
|
Holy shit! Bine ca esti ok, viata e mai importanta ca un fier...
|
Doamne, BUBU... :-o...
Bine ca esti tu sanatos si intreg, da'l naibii de autoturism.. |
Mishu-f imi pare rau :( aiurea ce sa zic..... daca esti tu bine asta conteaza restu se face bafta ai grija !
|
eu am scapat usurel tinand cont ca omu a intrat cu 80km/h in mine fara sa puna frana... daca nu aveam centura ma sifonam.....masina din fata mea a ajuns logan hatch :D... Tico RS stie .....
|
Ehh omu o fi fost sigur de masina lui ca e tapana de a intrat cu 80 la ora.Numai nebuni pe sosele :)
Important e ca tu esti sanatos, si pe urma intervine si partea materiala, care aia se rezolva cat de cat in favoarea pagubitului :P |
| All times are GMT +2. The time now is 17:10. |
- Copyright 2026 4Tuning