![]() |
Re: Honda Del Sol `93
si nici geam pe dreapta nu mai are :)
|
Gata domne.....:D maine ies cu ea pe autostrada sa fac cateva sute de KM....:P...(rodajul) shi cam asta e :D mai tre sa fac rost de bani sa-mi iau amortizoare shi faruri.....pana in primavara cred ca le iau :)....stau cam prost cu banii:((
|
aaa shi imi vine shi geamul :D pana la sfarshitul saptamanii 6mil220demii :((( sa moara el
|
Inca mai ai emblemele de Honda pe ea? Daca da...schimba-le cu unele rosii. Daca nu ai de unde face rost spune si iti fac eu rost de aici. Type-R style!
|
Quote:
|
Quote:
la banii aia iti aduceam parbriz |
Nu mai am embleme pe mashina ............le-am scos:D.......cat despre geam asta e frate nu am avut ce sa fac ca au venit ploile.....oricum vineri il am(sper).....culmea ca parbriz am gasit la 25desute......azi am facut 375 km cu mashina pe autostrada soarelui ...fara geam....sunt cam chiaun :))....daca vrei sa-mi trimitzi tu ceva asha.....sa fie un bushon de la capacul de la ulei cu mugen :P imi spui cat costa shi vedem .....
|
fanete maine poate te sun sa iau shi eu piulitza aia la roata :D
|
Quote:
|
Quote:
|
pei masina e gata ?
daca e gata baga si tu niste poze.... |
da chiar asa,hai cu poze :D
|
maine ii fac poze dar nu am pragurile shi se vede urat.....dasta nu am pus poze :P
|
7 Attachment(s)
Attachment 391828
Attachment 391822 Attachment 391823 Attachment 391824 Attachment 391825 Attachment 391826 Attachment 391827 Aste-as pozele.....:P.....mai am treaba multa oricum... |
Masina arata 8) a iesit super.
P.S rotile tale sunt mult mai inafara fata de ale mele :-P |
| All times are GMT +2. The time now is 00:16. |
- Copyright 2026 4Tuning