![]() |
Re:
Quote:
:peace: :woowoo: sunt tare curios sa vad ce-ai mai putu face la masina.... :D motor? m3? |
Va fi unicat in Romania,ata pot sa-ti spune eu si chiar o sa ramaneti afis.... :wink: :wink: :wink:
|
ce ma...vorbeam cu tine? nu te mai baga atata inseama.. :D :raving:
|
Hoooo,ce sari asa?
Mi-am expus parerea ca stiu ce vb crede-ma,si daca GAJu nu a raspuns INCA asta inseamna ca nu am voie sa-mi zic parerea care STIU! Asta e ideea forumurilor in general,nu? sa-ti expui parerea. In fine hai sa nu ne mai certam ca nu are rost,si nu mai fii asa nervos ca nu am omorat pe nimeni si inca odata iti mai spun STIU despre ce vb,mai multe nu zic ca nu vreau. |
Super ideea!!!:)
Buna fratilor astept sa ne vedem in COLORS vineri seara voi fi si eu acolo !!!Ne vdm :D
|
Re:
Quote:
pai asa ai spus-o ca unui copil de gradinitza :lol: p.s mi lene sa-l sun.....darrr.....is curios daca i-o schimbat motoru :lol: :lol: |
Re:
sorry dar plec in \"LUNA DE MIERE\"!!!!
CIND O SA FIE GATA GAJU CU CEA MAI MARE PLACERE!!! |
petrecere frumoasa!!!!! :bunch: :bunch: Casa de piatra si toate cele bune! :bunch: :bunch: Ca tot nu ti-am urat. :D
Sa nu uiti de noi cand te intorci. :flower: |
O sa zica Daflyer ca-l copiez dar stiam ca te insori de mult,insa cel de la care stiu mi-a zis sa pastrez secrettu.... asa ca :
Casa de piatra !! Fericire,sanatate si tot ce va doriti ! |
Si din parte mea Felicitatri, Casa de Piatra si numai bine :wink:
de abea astept sa vad bmw-ul :D |
Casa De Piatra gajule!!!! Sa ne traieshti !!!! :D
|
:P
Sa traiesti fericit pana la adanci batraneti Gajule(sau pana cand vrei tu)... :))
|
CASA DE PIATRA!
|
1 Attachment(s)
CASA DE PIATRA
|
CASA DE PIATRA !
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:53. |
- Copyright 2026 4Tuning