Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia mea AG-88-RAK. (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/50727-dacia-mea-ag-88-rak.html)

Puia 30-01-08 22:43

Re: Dacia mea AG-88-RAK.

1 Attachment(s)
a little try :)

Mas 01-02-08 11:49

Dar cu ce-a gresit masina asta de a patit asa ceva?
Nu te supara, dar de la capota in jos imi pare neterminata, ca si cum a avut de-a face cu unul tare suparat si a inceput sa smulga din ea cate ceva. E doar o parere si sper sa n-o iei personal. Admir curajul si perseverenta, insa fara un pic de indrumare este foarte posibil sa nu ajungi la ceva bun ;)

AG......RAK 02-02-08 09:33

frate mie unu imi place cum arata. o sa urmeze sa ii pun niste facruri de golf 4 bara spate si praguri.

Ingerasul99 02-02-08 13:11

frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos , cand ai sa montezi farurile de golf 4 ,bara spate si pragurile?

Sonny 04-02-08 18:01

Sper ca glumesti cu farurile de Golf 4...

AG 80 BBI 04-02-08 18:05

lasa-l sa le puna....parerea mea ca o sa trebuiasca date jos si geamurile de la ele....pt ca farurile alea au o inclinatie nu sunt drepte ca cele de dacie! dar lasa omu sa investeasca ....ne uitam si noi....o sa aiba un shic cand o sa vrea sa o dea si cat o sa i se ofere dar asta este viatza...;)

Preparatul 04-02-08 18:25

frumoasa bara dar nu are grija la detalii raku'...suruburile de prindere a barii trebuiau mascate cumva..

vopseste si tu bara in culoarea masinii,schimba-i jantele,pune-i praguri...bara spate ...esti inca la inceput sa zic asa :D

aleks 05-02-08 10:40

farurile de golf 4 vin excelent pe dacie.
stiu dacia albastra din constanta, care a fost lovita, si cu o dacie de aici, din bacau, care au avut faruri de g4, si aratau excelent...

Ingerasul99 05-02-08 12:34

si in mangalia e unu cu faruri de g4 , dar nu prea are grija de masina

Preparatul 05-02-08 14:22

rak-ule n-ai mai facut nika la masina?sunt curios sa vad cum iese

aleks 05-02-08 15:41

preparatule, incearca sa scapi de logoreea asta...
postezi pe o multime de topicuri, fara a avea ceva important de spus
ti-am mai sters, ti-am mai unit posturi, dar ar fi cazul sa postezi doar cand e nevoie, altfel te rog sa te abtii...

pwr_bz 06-02-08 08:41

1 Attachment(s)
chiar as vrea sa vedem cum ii vin farurile de g4..dar cred ca e ceva de munca sa se portiveasca..uitati dacia de care vb baietii...care din pacate nu mai exista:(

Villy ATS 06-02-08 11:33

se imbina foarte bine...dar ce s-a intamplat cu masina asta....stiu ca a fost din Ct...si ca a suferit un accident. are cineva poze...sau poate spune mai multe despre ea...?
era chiar reusita...indraznesc sa spun..poate chiar mai frumoasa decat TAU

aleks 06-02-08 13:49

exact, asta e masina.
are cateva lucruri care nu au ce cauta acolo, cum ar fi gura de admisie de aer de pe capota, sau imbinarea de pe spate la praguri, dar sa tinem cont ca a fost facuta acum ceva ani buni, cand modificatul masinilor era pe la inceput in ro...
in schimb are niste calitati pe care nu le are nicio dacie de la noi: atentia la detalii. capota este imbinata cu masca exact cum trebuie, lufturile dintre masca si spoiler, dintre capota si masca, dintre capota si aripi, etc, au aceeasi dimensiune.oglinzile sunt un model frumos pentru dacie, jantele se potrivesc cu cauciucurile si cu linia masinii, linie pe care o respecta si pragurile si spoilerele, farurile sunt integrate aproape perfect
deasemeni imi place cum sunt facute aripile, si cum se integreaza capatul spoilerului peste aripa
spoilerul pe fata are curbura cu restul botului, spre deosebire de spoilerele care se pun pe daciile cele mai laudate de pe la noi, cum ar fi tau-ul de exemplu, care sunt pur si simplu exagerat de iesite in fata, si cu o curbura care nu are nicio legatura cu masina...
nu am nimic cu nimeni, dar sunt lucruri care trebuiesc spuse, si cand e de bine, si cand e de rau...
puneti pozele cu dacia asta, si cu alte dacii de pe la noi, si ziceti-mi care place ochiului si la care te uiti mai cu drag, de la prima vedere asa...

cipoNCE 06-02-08 15:37

Quote:

Originally Posted by pwr_bz (Post 1338553)
chiar as vrea sa vdm cum ii vin farurile de g4..dar cred k e ceva d munca k sa se portiveasca..uitati dacia de care vb baietii...care din pacate nu mai exista:(

am citit si eu pe unele threaduri ca a avut accident insa am vazut`o la sfarsitul anului trecut la sectiunea bazar, acum nu stiu daca era adevarat anuntul sau nu avea cineva ce sa faca acasa...
http://dacia.anunturi-auto.4tuning.r...12-105096.html

All times are GMT +2. The time now is 21:39.

- Copyright 2026 4Tuning