![]() |
Re: Siab 2007
Cine se incumeta sa-mi explice si mie: vin dinspre buzau deci intru prin Colentina...care e cel mai simplu traseu sa ajung in Otopeni? :lol:
Multumesc anticipat! |
Quote:
prin oras ocolesti f mult si drumurile nu sunt deloc stralucite. daca vrei, iti pot explica si traseul prin oras. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
e o idee shi prin Ploieshti.... numa' ca o sa te omoare drumul pana in Ploieshti de la Buzau (am auzit ca nu-i prea bun)..... daca alegi varianta cu centura.... faci dreapta ca sa intri pe centura, iar la primul pod care itzi apare in cale faci dreapta, ieshi in DN1, iar la aeroport la Otopeni nu urci podul, ci faci dreapta shi treci pe dedesubt.... shi gata... ai ajuns.....
|
Imi spune si mie cineva, din piata Alba Iulia, aproxiativ cat dureaza drumul pana la SIAB, si daca sunt ceva strazi inchise si trebuie ocolit?
|
foarte nashpa locatia. :(( Dupa parerea mea e mult mai mica decat acum 2 ani
|
2 din masinile ce vor fi prezenta la salon ( premiere )
- Subaru Impreza 2008 - Subaru Impreza WRX 2008 - Subaru Justy |
Quote:
|
inca o premiera
- Mazda CX-7 |
Quote:
|
hmm... mie mi se pare mai mult 1 SUV
|
Da... Pai timpul din Pta Alba Iulia la Otopeni in periaoda SIAB il poti afla cu iGo-ul daca alegi "pieton"... Cu masina daca ieri s-a stat mai mult pe loc in oras si am facut 50 min de la baza podului de la Otopeni - centura pana la aeroport Baneasa (2 km?) iar pe centura era full de masini pe ambele sensuri, oprite (normal!) probabil ca vei avea nevoie de mancare la pachet si olita de noapte! Cele 2500 locuri de parcare cred ca vor fi pe DN 1, oricum se sta, poti sa te dai jos la SIAB si dupa 2-3 ore te intorci la masina, cat sa fi inaintat coloana? 10 m maxim. Corturile minune acopera toata parcarea, chiar nu stiu unde pana mea o fi parcarea minune!?
|
si noua mazda 6 va fi prezenta la SIAB, la fel si VW Tiguan..
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:56. |
- Copyright 2026 4Tuning