![]() |
Re: Audi A3 8P
Multumesc frumos...
Vine campania de insamantzare acum in primavara :P |
O masina frumoasa care fuge pe masura!
Sa te bucuri in continuare de ea! PS: poate mai schimbam si noi 2 vorbe live! |
Quote:
Fara livezi prin preajma. :P |
AUDI A3 8P 2.0TDI 185Cp... inca...cred ca este suficient
|
Ar mai fi loc acolo de o ciunga :D
Deocamdata i-am facut niste upgrade-uri la aspectul exterior si vreau sa renunt la angel-eyes ca mi-e rusine sa mai ies cu ei pe strada :D |
Vreo noutate? ai renuntat la angel eyes? De ce iti era rusine sa iesi asa pe strada? Legat de tuning, ce vrei sa-i faci sa urci mai sus, la ce modificari concrete te-ai gandit?
|
Quote:
Numai e nici un element nou asa ca facem altceva. Trebuie sa schimb ambreiajul sa pun unul care tine minim 500Nm. Si ma bate gandul la o turbina mai mare, am vazut eu ceva interesanht facut de Mastertuner la o masina cu acelasi motor. Am pus stalpii si am instalat setul Focal care se aude incredibil. Acum trebuie sa gasesc un player care sa se ridice la inaltimea sistemului Focal. AM mai vopsit plafonul si capota in alte culori, revin cu poze. :) |
4 Attachment(s)
Poze cu difuzoarele noi care se aud incredibil.
Am modificat si setarile si conectarea la amplificatorul fata si acum am mai multa putere in fata. Trebuie neaparat sa inlocuiesc DVD-playerul care nu se ridica la inaltimea difuzoarelor si e pacat de ele. |
5 Attachment(s)
Cateva poze de la 4Tday...
Masina a fost cu setare de SPL dar nu am mai putut sa o scot din expozitie sa o duc la concursul de SPL. |
f frumoasa masina...pacat k nu am ajus la expozitzie:((...ash vrea sa o vad live..mai am ocazia?..FELICITARI!!!
|
S-ar putea sa ajung la Braila la curse duminica asta daca e frumos...
Sau la Cluj. |
de 1 mai te'am vazut dupa cernavoda....kred k am stat langa tine vreo 5 min la o coloana...frumoasa masina.bv ;)
|
Quote:
Nu aveam de unde sa stiu. Plecam la bulgari si eram plin de bagaje si 5 insi in masina :D |
ti'am zis f frumoasa masinutza....esti fotograf bun rau asa am auzit :D asta inseamna k imi faci si mie kte poze la "caruta" dar sa o fac k am pocnito ;;)
|
Quote:
Am un aparat foto dar mare artist nu sunt. Daca vrei sa-ti fac poze iti fac cate vrei. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:14. |
- Copyright 2026 4Tuning