![]() |
Re: Noul audi A4 cu aer de A5
stiu destul de multe despre A4, mai mult de cat crezi, pentru ca am clienti localnici care vor piese din carbon... subwoofer-ul si chestia pt amplificator o sa se vanda bine de tot, la fel ca upgrade-ul de interior care o sa inlocuiasca lemnul cu fibra de carbon, ca in RS4.... deci ai incredere, m-am dat si cu 1.8T si cu V6le, si am vorbit cu proprietarii, si toti aia cu V6 sunt de acord ca e un melc puturos... deci nu mai plange, ca nici fratii tai nu se amagesc cu vise deastea...
ce imi place la A4? ca are scaune de piele moi si misto... asta e TOT! si scuzama, dar prefer niste scaune sport oricand, si daca as vrea un sedan de familie, doar pentru niste scaune misto nu ar fi destul sa ma convinga... le-am zis la ai mei sa-si ia A4, ca ghici ce, vroiau si ei sa fie ca toata lumea de cand au inceput sa se vanda bine, si i-am incurajat sa-si ia, numai pentru ca am un prieten care si el are un A4 1.8T si imi place la nebunie cat de stabil e pe drum pe ghetushul infernal care il avem aici iarna... pana la urma au luat passatul ca era o clasa mai sus... deci da, chiar vorbesc fix din ****, exact cum vorbesti tu despre carutza mea.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Si prietenul ala al tau inseamna ca e tot un fraier care si-a luat A4 ca sa se dea mare ca are audi da e un prost care nu e decat un prost care nu are bani de o masina adevarata ... nu?? Vezi ca tu gandesti cu fundul ... Si nu plang baiete, stai calm ... eu nu am zis ca am super bolid ca tine domnu meu ... Si cu ce m-am compromis spunand de TT-ul acela? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A4 = Jetta A6 = Passat A8 = Phaeton (?) nu? |
Quote:
Tu sti ce e ala volvo, alfa, opel, jaguar, ford, honda, toyota, nissan, renault, peugeut, citroen, ETC, ETC, ETC??? Alea nu-s pe majoritate masini normale? Alea sunt toate cacaturi??? VA PISATI IN GURILE VOASTRE COLECTIVE CA SUNTETI PREA TAMPITI SA PRICEPETI, SI VA CACATI PE VOI CA V-A ATACAT CINEVA BIJUTERIA!!!! LA ACELASI PRET, FACETI COMPARATIA INTRE ORICE MASINA SI UN A4 SAU UN 318, SAU UN 320, SI ARATATIMI VOI MIE PE HARTIE CUM CU ACEEASI BANI LUATI MAI MULT AUDI SAU SERIE 3, FATZA DE CEALALTA MASINA VA POATE INTRA ASTA IN CAP? |
Quote:
ERA PE VREMURI, asta e model 2007 Quote:
|
Quote:
|
Quote:
le-am zis sa-si ia si altele, inclusiv SUV, volvo, si altele, dar le-am recomandat A4 pentru quattro, pentru ca stiu cat de speriata e maicamea sa mearga iarna.... OK MANU?????? Crezi ca poti sa pricepi ceva atat de simplu in pielea mea sau esti chiar pe camp?? bravo ca ai gasit ceva ultra-minor de care sa te iei, si ai o scuza sa ignori sa raspunzi la restul din ce am zis Quote:
WOW, cum e posibil ca cineva sa fie chiar in halu asta de idiot ???????? Copilu are masina de prin 2001.... eu l-am intalnit in 2003 intr-un curs de facultate.... CE **** MEA VREI SA-I FAC???? macar si-a tunerito si arata misto, si e destul de rapida, deci dute-n slobozi cu logica ta de taran Quote:
|
Quote:
scumpule, stiu EXACT ce inseamna putere la roti, ca numerele care ti le-am dat sunt bazate pe dyno-uri, nu pe rice-math ;) :lol: La 1400m altitudine la cat e calgary, am scos 12.39 la 118mph (189kmh) cu cauciucuri de strada, si daca as avea slick-uri as fi la in jur de 11.8 - 11.9 la aproape 200kmh..... Daca tu ti-ai construit ceva care sa fie asemanator de rapid, jos palaria si nu ma deranjeaza cu nimic daca tu sau altii sunt mai rapizi... pentru ca si sa ajungi la rezultatele astea e foarte greu, si majoritatea alora care se dau cunoscatori n-o sa ajunga in viata lor la nivelul asta si doar se pisa pe ei si-si dau cu parerea |
hai ma adu-ti u masina aia fara directie aici si hai sa vedem... ce castiga? tt-ul cu 180cp sau neon-ul cu 400cp si posibilitate de rulare in drum drept?:)) pt ca o cursa nu inseamna o liniuta iar o masina nu inseamna ca este puternica daca dovedeste asa ceva numai in drum drept. si nu te uit cand ziceai cat de rahat e civic-ul... un ''amarat'' de civic cu 140cp pe un drum stil dealu negru/transfagarasan/valea oltului te lasa sa ii vezi doar numaru din spate.
si hai sa vedem. hai sa dam un pumn in bord la un a4 ca ncii pumnu nu te doare datorita materialelor folosite si a spumei de sub bord si hai sa dam la neon un pumn ca se si crapa si iti si pica butonelele de pe-acolo :))) daca mai sunt si d-alea stil american (nu stiu asa ca nu bag mana in foc) pe care sa scrie: WINDOW, WASH, WIPERS, MIRROR, POWER asa ca pt americanii ''destepti'' car enu stiu sa citeasca o inscriptie atunci esti cool frate ce sa mai cand dodge o sa fie la nivelu unui audi a3 macar atunci te las sa vorbesti. pana atunci ia-te si tu de daewoo, de ssang yong sau alte aberatii de masini |
nu mai inteles.nu asemanator de rapid.mai rapid ca halogenul tau...asta era ideea.eu stau la 100 m altitudine dar e atata praf in orasu asta de nu-mi merge masina.asa ca a ta e mai ''buna'' clar ;-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:15. |
- Copyright 2026 4Tuning