![]() |
Re: Demaraj Dublu ( Primul joc cu street racing romanesc )
mersi... pacat ca am de facut cam 150 de poze la fiecare masina separat si am de facut cam 50 de masini deocamdata asa de inceput :)
|
salut, nu pot sa ma loghez pe site...mi-am facut contul acum vreo saptamana....69wrx...cred...nu mai tin minte sigur daca e asa sau e altfel.. [email protected] e mailu meu daca poti sa rezolvi ceva...ast msg aici pe topic :)
|
Quote:
|
aa..nu am citit :)
|
mama... cand ma gandesc cat am de lucru :D dar o sa merite :D deja ma injura prietena ca nu prea o sa am timp liber
|
e ok jocul... astept noutati....
|
alte updateuri??
|
nu a aparut nimic nou de ceva timp. nu-i nimic astept:D, dar astept si noi concurenti sa-si incerce norocul:)
|
mai joaca cineva??;)
|
uhm... daca s-ar putea la manevre sa se faca lvl`u ala mai mic.. ar fi mai bine.. ca ar face si cei cu lvl mai mic bani din chestiile alea.. + ca mai nou.. lumea ii saraca :| si ar mai fi o chestie mica... daca s-ar putea scrie la cat XP se face lvl up ... ma rog.. thx
|
Bun venit in romania... Nu mai tzine jmecheria.
mama dracu miam faqt un cont si imi zice k nu exista ce fac...fami tu un cont cu numele cumpalex si parola alexcump ms |
am puso pe prietena mea sa imi faca un cont si ea a reusit eu nuh
|
poti face un singur cont/ip
|
Am inceput lucrarile la noul joc :)
Se va numi Racer Life Puteti vedea un mic beta la racer-life.com Astept sugestii, idei si probleme :) E abia la inceput deci nu va asteptati la multe... am terminat partea cu tuningul vizual... poti sa schimbi rotile, kitul, culoarea masinii :) performanta, etc :D deocamdata sunt putine masini dar pe viitor o sa fie mai multe... Astept idei de la voi ce sa mai implementez in joc |
dragul meu carnacior brasovean, fa-ti o echipa ca lumea, faceti un mmo 3d, si rupeti gura la aia de la ijji si mai stiu eu care.. ca vad ca ai talent..
btw.. daca vrei sa continui lucrul la racer-life ala, fa un nou design la site.. ca unele chestii nu prea sunt placute ochiului... mult noroc! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:12. |
- Copyright 2026 4Tuning