![]() |
Re: cateva pareri despre TICO se poate ?!
mercii tre !!
|
tre de "orbii" aia am auzit si eu ... mi-a zis hrz-ul .... dar va intrebam cum ar da mai bine ... parerile voastre .... fumurii sau transparente ?!
|
Fumuriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
|
donule cred ca te aprobvreo 70% ...ptr ca e masina alba si ar da bine fumurii .. dar ... bine ar veni si transparente ... ! ce naspa e alegerea asta
!!!! |
;) Parerea mea e ca mai smecher e cu ele transparente si cu becuri cu leduri se gasesc acum pe piata !;)
|
mda ...ca de obicei parerile sunt impartite ... decizia finala tot mie-mi apartine ... ce naspa ! :)
|
razvane zici ca esti in bancul ala cu preotul cu stopurile astea, adica se duce unul la preot "parinte, vreau sa divortez ca m-a inselat", "divorteaza" zice parintele, "da dar gateste bine", "atunci nu divorta", "pai da dar uneori are migrene", "atunci divorteaza", "dar e foarte frumoasa", "nu divorta atunci", si tot asa.
daca esti lipsit de inspiratie lasa-le cum sunt si gata, e simplu. |
:))da tre .... merci ...
|
off doamne da greu se mai pune inchiderea la ticozauru asta ..... !!
|
probabil ca usile la ticozaur sunt prea mici pentru motorasele alea de la inchidere???!! :???: :lol:
|
momo se pun ma ... dar greu al draq ... .ce sa-i fac .. aia e ... sper ca odata sa ma chinui :)
|
2 Attachment(s)
va place ?!
|
cu floricelele ce ai facut?
|
haide vento...da-i cu jantele si geamurile negre...treci pe la mine pe acasa...stii unde stau...;)
|
e vreo diferenta intre cele doua poze?
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:16. |
- Copyright 2026 4Tuning