![]() |
Re: project 407 :D
folie 100% black..cum draq?e ca si cum ti-ai vopsi geamurile negre..nu exista folie 100% black...Nu exista kit de frane de la brembo pt 407, nici de lsd pt 407 nu am auzit..Blow off pe diesel e cam degeaba, si ca sa iti pui twin turbo sau biturbo (care din cate stiu eu e acelasi lucru) mai ai de schimat muuulllteee componete..sper sa nu te dezamagesc dar cine te-a informat te-a informat gresit..
|
Quote:
As fii curioasa cum ar arata 407 cu LSD8) |
Pai nu am fost rau, dar stiu ce se gasest pe piatza..apropo daca vrei frane vezi ca Tarox are un kit misto..Le brembo nu gasesti..Da, pai din ce a scris aici investitia sare de 20 000 de euro..ce pot sa spun..succes
|
ce pot sa spun bafta cu proiectul...dar vezi ca nu tot ce zboara se manca...documenteaza-te un pic la inceput inainte sa faci modificari masini...adevarul ca toti visam sa facem avioane din masinile noastre...dar mai trebuie sa fim si realisti sau bine informati...nu mi-o lua in nume de rau...ia-o ca pe un sfat...;)
p.s.: tot ce e custom se plateste scump...si nu ma refer numai la body kit;) |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Zi-mi un pic cat te costa sa-ti pui LSD ca sunt curioasa8) Mult mult spor la treaba;) |
Quote:
|
vezi ca face cineva pe la satu mare custom...pe la 700 de euro cu tot cu montaj;)
|
Quote:
|
Next Stage Tuning Satu Mare rezolva orice.:lol: asa-i Robertzel? :-P
|
Quote:
yackone..nu o sa`mi fac numa ushile de`ia ma costa atat...restul e sumpriza:P nu zik :P o sa vedeti;) o sa stie despre asta doar 4 persoane:P |
poate ne arati niste poze cu etapele de lucru;)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
...hai ca pun eu o poza...doua maxim...:)
|
uite k a pus bogdan pozele:D si vor mai urma:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:34. |
- Copyright 2026 4Tuning