Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Top speed indicat de bord pe Dacia (posibile erori, fară limită de km) (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/48532-top-speed-indicat-bord-dacia-posibile-erori-limita-km.html)

Dodo_998 07-09-07 14:46

re: Top speed indicat de bord pe Dacia (posibile erori, fară limită de km)

doamne cate minciuni.. :) ziceti ma nene ce viteza ati atins voi... asa incep si eu.. aveam un unchi din slobozia din partea lui mama, si i-a dat la dacie 200, mi-a zis mie si nu ma minte......

Sindrom 07-09-07 14:50

1310 ....140km/h

Andrey_FL 07-09-07 16:06

cum esthi pe orice pagina in stanga sus ai USER CP dai click acolo dupa care tot in stanga sus ai EDIT SIGNATURE....dai browse la o poza si dai upload,,,,sper ca ai inteles....bft

Cypy... 07-09-07 16:09

ms pt raspuns
o sa incerc

Andrey_FL 07-09-07 16:17

Quote:

Originally Posted by ENigmaBoy (Post 1087079)
doamne cate minciuni.. :) ziceti ma nene ce viteza ati atins voi... asa incep si eu.. aveam un unchi din slobozia din partea lui mama, si i-a dat la dacie 200, mi-a zis mie si nu ma minte......

scuze de off topic dar ,.....:blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah:

Dodo_998 15-09-07 03:39

pai te supara adevarul ? zi ce viteza ai atins tu... de fapt.. nu ai cum sa zici.. ai 17 ani.. n-ai permis.. :D

B-XX-NOX 15-09-07 03:49

Quote:

Originally Posted by ENigmaBoy (Post 1101446)
pai te supara adevarul ? zi ce viteza ai atins tu... de fapt.. nu ai cum sa zici.. ai 17 ani.. n-ai permis.. :D

sincer iti spun ca aici s-ar putea sa gresesti , la 17 ani nu poti sa conduci sau ce ? crede-ma ca nu esti la curent sunt o groaza kre merg fara permis.... nu vreau eu sa ma dau acum mare smecher sau asa dar si eu ma numar printre ei si sincer sa fiu e foarte aiurea pt k unii de aici printre kre ma numar si eu suntem chiar pasionati de masini si conduc de cate ori au ocazia negandindu-se la consecinte.... traiesc clipa ( aici nu ma refer la inconstientii care habar nau ce e aia o frana de motor sau un sens giratoriu) aici ma refer la oameni care chiar au invatat legislatie inca de la varsta knd nu puteau sa dea de carnet numai asa din pasiune . sper k nu am scris prea mult dar sincer ma enerveaza cum aici se face discriminare intre cei care au o varsta si cei care nu o au...... totusi aici e un site de masini in care toti suntem pasionati de acelasi lucru.... dar daca o tineti tot asa..... la fel cum au scos revista probabil k o sa scoata si site-ul....... ce oameni ma.....

Stuey 15-09-07 04:56

1310 - 145 km/h (all alone) (asta arata acu ala...care cam incepuse sa tremure :D...acu nush care era viteza reala...anyway..i'm proud :D )

Cypy... 15-09-07 15:28

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by B-XX-NOX (Post 1101452)
sincer iti spun ca aici s-ar putea sa gresesti , la 17 ani nu poti sa conduci sau ce ? crede-ma ca nu esti la curent sunt o groaza kre merg fara permis.... nu vreau eu sa ma dau acum mare smecher sau asa dar si eu ma numar printre ei si sincer sa fiu e foarte aiurea pt k unii de aici printre kre ma numar si eu suntem chiar pasionati de masini si conduc de cate ori au ocazia negandindu-se la consecinte.... traiesc clipa ( aici nu ma refer la inconstientii care habar nau ce e aia o frana de motor sau un sens giratoriu) aici ma refer la oameni care chiar au invatat legislatie inca de la varsta knd nu puteau sa dea de carnet numai asa din pasiune . sper k nu am scris prea mult dar sincer ma enerveaza cum aici se face discriminare intre cei care au o varsta si cei care nu o au...... totusi aici e un site de masini in care toti suntem pasionati de acelasi lucru.... dar daca o tineti tot asa..... la fel cum au scos revista probabil k o sa scoata si site-ul....... ce oameni ma.....

aicia ai foarte mare drepate eu am fost prin sodata la 9 ani cu masina pe sosea si la 14 tot pe un drum public de politia din oras si tot de atatea ori mam scos cu pile
si pot sati spun ca am condus masina lui fratemiu furata de acas seara si am mers cu ea 120 si am furato si pe cea batrana (albastra) care e din 86 care nu prinde mai mult de 100 cand ajunge la 100 e turata deo ia dracu motorul na fost facut in viata lui poza aia e motorul de la dacia albasstra:-P
deci nu putem conduce daca nu avem carnet

mirceas37 18-09-07 21:53

2 Attachment(s)
A mea mai mult de 120 cu un wc de cutie in 5 nu merge. tre sa schimb cutia ca e prea turat motorul , Dacia berlina din 2000 injectie.
Astept sfaturi si pareri ce cutie de viteze sa-mi tunez pe ea.

bo$$u 18-09-07 21:57

1 Attachment(s)
Uitazi ce poate baba mea , sambata trecuta spre Mizil daca stiti drumu cu 2 benzi :rolleyes2 , cutie in 4 trpte, motor turat undeva la 5500 de ture , zgomot infernal ..

marele_ouu 18-09-07 21:57

1 Attachment(s)
Aseara am chinuit putin masina

bo$$u 18-09-07 21:59

nu mere vazut

marele_ouu 18-09-07 22:12

merge cu media playeru de la nokia

canny 18-09-07 22:15

Quote:

Originally Posted by marele_ouu (Post 1107497)
Aseara am chinuit putin masina

daca scoteai presu, mai aveai 1 cm de pedala si ceva ponei in plus cat sa iti arate ca stai pe loc :)))

All times are GMT +2. The time now is 14:51.

- Copyright 2026 4Tuning