Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   pt cei din bt cu bmw (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/48450-pt-bt-bmw.html)

baloo_cs 14-03-09 22:49

Re: pt cei din bt cu bmw

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 2136134)
Tind sa cred ca unii cateodata stau la sens acolo sa-i vada lumea..............asta inseamna la voi placerea de a face un burn sau un cerc??.........Placerea asta tre s-o aiba doar cei ce stiu despre ce e vorba acolo atat.......sa facem asta intre noi nu sa ne vada nush care sau sa ne filmeze nush care.Nu...numai noi si atat......!!!

Eu stau acolo cu sticla de 2 litri de suc 5 pungi de seminte sa vad eroii ca tine cum rup masina si cum se rup in basini...tot acolo sunt la vara sa te vad eroule :lol::lol::lol:.....aaaa si nu compara Bucurestiul cu Bt....acolo e mare orasul...aici daca ai tras o basina deja sa auzit in zona industriala...lasa-ne ba baiatule...

COCOBADAREL 15-03-09 08:30

mare dreptate ai baloo.lasa-l sa toarca singur ca nu o sa sfarseasca bine cu gandirea asta.......

BT-01-KAW 13-04-09 22:40

5 Attachment(s)
Salutare la toata lumea. Vreau sa imi prezint si eu noua achizitie....Este o pisicutza cu motor de 1.8I. nu stiu prea multe despre bmw dar se pare ca merge super ok. cu respect!!!!

3Xtreme 13-04-09 22:54

1 Attachment(s)
Un mic proiect de viitor.:D;)

djamir 21-04-09 08:59

1 Attachment(s)
Din ce vad aici pot aparea si eu cu un Bmw 328i 193cai 143kw ca nu ma fac de rusine :)) ce am vazut in bt este un bmw alb 320 cred care e facut cu bun gust

kiddo 21-04-09 18:49

frumoasa masinutza..... asfalt uscat

Wilgax 22-04-09 18:40

E o mare placere knd vad ca apar tot mai multe BMW-uri in orash.Apropo Baloo.daca nu ma-nsel masina ta are nr-ul BCZ nu?Stiu ca 320 ala avea cutie hidramata.Ce n-o schimbi?Sau ai schimbat-o?

siminelsimi 22-04-09 23:30

Da de ce s-o schimbe ?

Kenzo4Boss 23-04-09 08:05

salutaree! si eu am o pisicutza in 2 portiere , cine stie poate pe viitor mai modific ceva la ea ,. stie cineva prin bt care modifica barele(fata-spate) sa le mai prelungesc putzin si sa le vopsesc . sii am la numar EDY ca sa ma recunoastetzi .:P

Wilgax 23-04-09 14:33

s-o faca manuala.............sau na daca lui ii place hidramata asta e altceva!

3Xtreme 23-04-09 16:50

Quote:

Originally Posted by Kenzo4Boss (Post 2259119)
salutaree! si eu am o pisicutza in 2 portiere , cine stie poate pe viitor mai modific ceva la ea ,. stie cineva prin bt care modifica barele(fata-spate) sa le mai prelungesc putzin si sa le vopsesc . sii am la numar EDY ca sa ma recunoastetzi .:P

Te vad des prin oras si ma uit dupa tine ca ai culoarea ca a lui McMate(B 99 RRM) si arata si bine masina. Chiar azi ti-am vazut masina in fata la mine si dupa cateva minute te-am vazut cand plecai.;)
@wilgax: Tie nu iti place cutia automata?:D Poate iti place sa mesteci incontinuu in benzina.:lol:

Wilgax 24-04-09 12:31

nush la BMW mi se pare mai normal un manual......asta daca esti amator de senzatii tari.Din cate stiu poti face si cu automat dar nu ma pricep.Oricum optez in continuare pentru o pisica in portiere de 1.6i manual............si de viitor transplant de 2.5 VANOS!ca ursuletz nu se mai poate de akuma.In fine............nu cred ca exista BMW care sa nu invarta.......cred eu!Respect pentru toti posesorii de bimmere din Botosani!

3Xtreme 24-04-09 14:20

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 2262771)
...optez in continuare pentru o pisica in portiere de 1.6i manual...

E bine daca vrei o masina cu portiere.:D:lol::D
Cand o sa ai masina mult dorita sa ma anunti sa ma mut din oras.:D

Wilgax 24-04-09 21:37

in 4 portiere..............scz.....n-a mers tastatura!si nu e vorba de faze de-astea hai sa vedem care pe care ia in ras daca asta ai vrut sa subliniez.akuma nush poate am inteles eu prost mesajul..............dar cert este ca sunt altii care au BMW-uri in Botosaniul asta si nu stiu ce-anseamna BMW.SI ma refer la faptul ca spun.....''fratele meu imi plac BMW-urile is cele mai tari de ala vreau alea alea''............si daca il iei la bani marunti habar n-are.Eu sunt fan BMW si in iunie fac 5 ani de cand sunt fan BMW si ma mandresc cu asta!E o maisna care are tot respectul meu!

maD_angel 25-04-09 10:53

@wligax: Frateeee ! Si eu sunt fan Bambi, da' incerc sa nu dau in penibil...Te rog abtinete daca vrei sa nu mai fii luat in ras . :)

All times are GMT +2. The time now is 04:33.

- Copyright 2026 4Tuning