Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Uite Ce Face Viteza : Loganuri Avariate (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/48325-uite-viteza-loganuri-avariate.html)

SirNenea 01-09-07 00:50

Re: Uite Ce Face Viteza : Loganuri Avariate

Quote:

Originally Posted by autoad (Post 1072729)
am condus si eu logan ...al unui prieten nu zic merge masina ..nu se poate compara bineinteles cu ceva ca lumea ...dar referitor la loganurile acceidentate nu stiu daca ati vazut pe sosea dar posesorii de logan se cred mai viteji un pic decat ceilalti conducatori ( cel putin asta este parerea mea) adica au acum masina noua si vor sa arate stai frate ca si eu stiu sa ii dau blana la masina ...asta nu inseamna ca numai cei cu loganul fac asta dar am vazut destule acte de inconstienta la posesori de logan ..sau treburi de genul ca nu vor sa se dea la o parte de nici o culoare chiar daca vede ca ai o masina mai puternica mai bine se incapataneaza

vino prin bucuresti si cauta un logan gri cu nr. CT-42-SMC si crede-ma ca poti u sa ai RR ca nu de alta dar in oras sau in trafic toti suntem lafel si nu vad dc eu cu loganul trebuie sa ma dau laoparte la o intersectie ca sa treaca unu cu bmw are cumva mai multe c...e ca mine???
ti se pare ca sunt mai vitezomani cei cu logan doar ca aveti voi o problema cu aceasta masina si din ori ce tantar faceti armasar
over and out

XoRRo 01-09-07 01:10

nu cred ca se referea la intersectii sau in oras.... se referea ca stau pe banda 2 si nu se dau nici daca ii dai cu 1000 de flashuri.......

dolb 01-09-07 09:13

Quote:

Originally Posted by XoRRo (Post 1075265)
nu cred ca se referea la intersectii sau in oras.... se referea ca stau pe banda 2 si nu se dau nici daca ii dai cu 1000 de flashuri.......

da si daca te grabesti te bagi pe banda de urgenta! :( eu nu ii mai suport! la mine in oras patesc asa, 2 benzi frate le dau flash nici sa ii claxonez si nu se dau si puii mei le bag legitimatie urlu la ei PRESA ba da-te .. nimic

Norby89 03-09-07 19:29

Quote:

Originally Posted by sido (Post 1057787)
si yo conduc logan da tin sa te cam contrazic... in curbe nu sta bine aproape deloc,la demaraj yo unu parca aveam mai mult demaraj cu 1310 decat cu loganul,da in afara demarajului,loganul e peste orice dacie zic yo.ps:NU SPUN K LOGANUL E MASINA FANTASTICA,DA PENTRU CE BANI AM DAT YO PE EA E MASINA EXCELENTA ;)
pps:in legatura cu tabla asa e, e vai de cooru ei:D (k sa nu ma cenzureze:D) se indoaie k o foaie de carton

facem o liniuta tu cu o dacie si eu cu un logan?si vii cu mine sa te duc in curbe?sa vezi k nu se `imburda` cica..cum zic altii

sorin_pss 03-09-07 22:35

baieti,cred ca ati gresit threadul.Provocati-va in alta parte

Andy2heart 04-09-07 12:39

Nu mai stiu care era cu gura mare ca astia cu loganele nu se dau la o parte si alea alea. Pai frate am vazut si yo o gramada de prosti cu bmw si mertzane care merg de zici ca stau pe loc. Pai daca ti-ai luat masina tare, dai bagami-as (asta in afara orasului) ca in oras daca ma grabesc, la traficul care e in sibiu (aproape ca in bucuresti) direct pe contrasens ma bag. si dupa aia pun si yo neste poze cu masina mea :)).

autoad 04-09-07 13:45

foarte inteligent...daca ai masina putenica nu inseamna ca trebuie neaparat sa ii dai pana o rupi ..mergi cu ce viteza iti vine bine...important este sa ii respecti si pe alti participanti la trafic ..dar vb ta da-i frate daca te tine si pe contra-sens si pe unde vrei ....gandeste-te totusi ca numai o viata ai

bo$$u 04-09-07 19:14

[QUOTE=Andy2heart;1080620]Nu mai stiu care era cu gura mare ca astia cu loganele nu se dau la o parte si alea alea. Pai frate am vazut si yo o gramada de prosti cu bmw si mertzane care merg de zici ca stau pe loc. Pai daca ti-ai luat masina tare, dai bagami-as (asta in afara orasului) ca in oras daca ma grabesc, la traficul care e in sibiu (aproape ca in bucuresti) direct pe contrasens ma bag. si dupa aia pun si yo neste poze cu masina mea :)).[/QUOT

daca tot te dai mare ca bagi contrasens cu ce te dai mare cu ce tip de olcit ?

pitt! 05-09-07 15:39

Quote:

Originally Posted by autoad (Post 1080758)
foarte inteligent...daca ai masina putenica nu inseamna ca trebuie neaparat sa ii dai pana o rupi ..mergi cu ce viteza iti vine bine...important este sa ii respecti si pe alti participanti la trafic ..dar vb ta da-i frate daca te tine si pe contra-sens si pe unde vrei ....gandeste-te totusi ca numai o viata ai

APROB !

p.s nu va mai certati aiurea pentru nimicuri , orice om care face figuri in trafic este pentru ca are el o problema , nu este masina de vina

Stuey 05-09-07 16:25

Quote:

Originally Posted by AR55HAM (Post 1079384)
facem o liniuta tu cu o dacie si eu cu un logan?si vii cu mine sa te duc in curbe?sa vezi k nu se `imburda` cica..cum zic altii

Frate...stiu ca-ti iubesti masina.Dar daca omul vorbeste de loganul cu motor de 1.4, exista sanse sa-l faca un 1310.sincer.In al doilea rand, trebuie sa recunosti ca masina e instabila pe curbe la viteze pt ca are centrul de greutate sus in comparatie cu alte masini (nu vb de 1310...).Nu zic numai eu asta.Am prieteni cu logan, care, cu toate ca e masina lor de zi cu zi, recunosc defectele ei ;)

P.S : Loganul e tot Dacie ;)

bo$$u 05-09-07 20:28

bah deja degenerati si faceti off topic daca vreti sa vb asa ceva , folositi messul sau pm , asa ca TERMINATI

Stuey 05-09-07 21:05

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bo$$u (Post 1083538)
bah deja degenerati si faceti off topic daca vreti sa vb asa ceva , folositi messul sau pm , asa ca TERMINATI

Poftim...multumit?

fuzzy 05-09-07 21:09

chiar nu reusesc sa inteleg de ce exista cearta asta incontinuu intre fanii loganului si cei care nu le place... ideea topicului sunt accidentele cu loganul... pentru moment conecntrati-va atentia la accidente si gravitatea lor in loc sa va provocati... nu sunteti cocoshei sa va umflati pieptul peste tot!!!

si care zicea mai devreme de conducatorii loganurilor ca nu se dau la o parte... stii ceva? poate eu sunt ala cu loganu care era sa se rastoarne fiindca a vrut sa te ocoleasca pe tine ca ai vrut sa traversezi prin loc nepermis, sau a zis sa nu iti faca bmw-ul praf ca poate a muncit cineva ptr el desi ai pus frana brusc fix in mijlocul strazii... nu spun de tine sau de mine ci generalizez in momentul asta... orice sofer are momentele in care simte nevoia sa impiga masina la limite... insa doar un sofer adevarat stie sa se si opreasca... mai bine ganditi-va la asta...

eu ce trebuia sa ii fac femeii care a intrat in intersectie in usa dreapta fata/spate si a deformat si stalpul ?!?? daca avea viteza mai mare intra fix in prietena mea care era in dreapta... oare trebuia sa o bat?!?? oare trebuia sa o injur?? avea 3 copii in masina... la sectie a venit fratele ei sa imi multumeasca personal... cred ca va dati seama de ce mi-a multumit...

nu vreau sa ma intelegeti gresit... nu ma dau zmeu sau supersofer... incerc sa va deschid ochii sa intelegeti ca nu conteaza masina... poate fi veyron poate fi logan poate fi trabant... daca soferul nu are ganduri de zmeu atunci e un pas bun... nu mai stiu unde am citit dar "conducatorul auto nu poate fi denumit sofer dupa un anumit numar de km parcursi sau dupa cate autoturisme a condus, ci dupa experienta si invatamintele pe care si le-a insusit..."

cu alte cuvinte zmeii lu tata calmati-va cu acuzatiile findca eu vreau sa traiesc si nu imi doresc evenimente rutiere neplacute provocate de ego-uri mai mari decat Intercontinental-ul... mai intai aveti grija de voi, apoi si de ceilalti participanti la trafic... nu degeaba trebe sa fii cu ochii in 4 la volan...

numa' bine!

**COSMIN** 06-09-07 15:12

IMI CER SCUZE PENTRU OFFTOPIC. DAR VREAU SA LAMURESC UN USER

daca tot te dai mare ca bagi contrasens cu ce te dai mare cu ce tip de olcit ?[/QUOTE] fara suparare frate,dar se scrie OLTCIT si masina asta este facut de farncezii de la citroen numele dat de constructorul francez este Citroen Axel numele de oltcit a fost dat cand a inceput sa se fabrice masina in romania sub si dupa ce a fost inceputa fabricarea masinii sun conducere romaneasca a purtat numele de oltena. si inca ceva, un oltcit (chiar si clubul de 1.1) este cu mult superior daciilor . si aici vb de masini stock ca de modificate nici nu mai are rost. poate doar loganul 1.6 si 1.6 16V ii poate tine piept... nu te supara...dar studiaza bine masinile si dupa aia sa te iei de oltcit. baietii care stiu ceva legat de masini imi pot da dreptate.
ti-am zis asta doar asa informativ. sper ca nu este nevoie sa ne certam pe tema asta si sa iti spun toata istoria ca sa intelegi. respect dacia asa cum respect si oltcit-ul pentru ca au facut o istorie la raliu si sunt masini romanesti...cu care ar trebui sa ne mandrim nu sa facem comparatii intre ele gen " care este mai tare" pentru ca daca sdutiezi bine probleme..si testezi vei fi dezamagit total....daca esti conducator de dacia. respect. si salutare

dolb 06-09-07 18:35

Quote:

Originally Posted by fuzzy (Post 1083628)
chiar nu reusesc sa inteleg de ce exista cearta asta incontinuu intre fanii loganului si cei care nu le place... ideea topicului sunt accidentele cu loganul... pentru moment conecntrati-va atentia la accidente si gravitatea lor in loc sa va provocati... nu sunteti cocoshei sa va umflati pieptul peste tot!!!

si care zicea mai devreme de conducatorii loganurilor ca nu se dau la o parte... stii ceva? poate eu sunt ala cu loganu care era sa se rastoarne fiindca a vrut sa te ocoleasca pe tine ca ai vrut sa traversezi prin loc nepermis, sau a zis sa nu iti faca bmw-ul praf ca poate a muncit cineva ptr el desi ai pus frana brusc fix in mijlocul strazii... nu spun de tine sau de mine ci generalizez in momentul asta... orice sofer are momentele in care simte nevoia sa impiga masina la limite... insa doar un sofer adevarat stie sa se si opreasca... mai bine ganditi-va la asta...

eu ce trebuia sa ii fac femeii care a intrat in intersectie in usa dreapta fata/spate si a deformat si stalpul ?!?? daca avea viteza mai mare intra fix in prietena mea care era in dreapta... oare trebuia sa o bat?!?? oare trebuia sa o injur?? avea 3 copii in masina... la sectie a venit fratele ei sa imi multumeasca personal... cred ca va dati seama de ce mi-a multumit...

nu vreau sa ma intelegeti gresit... nu ma dau zmeu sau supersofer... incerc sa va deschid ochii sa intelegeti ca nu conteaza masina... poate fi veyron poate fi logan poate fi trabant... daca soferul nu are ganduri de zmeu atunci e un pas bun... nu mai stiu unde am citit dar "conducatorul auto nu poate fi denumit sofer dupa un anumit numar de km parcursi sau dupa cate autoturisme a condus, ci dupa experienta si invatamintele pe care si le-a insusit..."

cu alte cuvinte zmeii lu tata calmati-va cu acuzatiile findca eu vreau sa traiesc si nu imi doresc evenimente rutiere neplacute provocate de ego-uri mai mari decat Intercontinental-ul... mai intai aveti grija de voi, apoi si de ceilalti participanti la trafic... nu degeaba trebe sa fii cu ochii in 4 la volan...

numa' bine!

un raspuns cat se poate de perfect, si care ar trebui sa va puna pe ganduri !

All times are GMT +2. The time now is 23:10.

- Copyright 2026 4Tuning