![]() |
Re: Bmw X6
mie mi se pare f urat spatele..linia plafonului sa ma exprim altfel.. in fata mai ridicat in spate coboara.. in fine fiecare cu gusturile lui ! nu e de refuzat ca masina oricum :D
|
chiar Nu ii vad Rostu la Ratnitza asta... la cafea cu ea.. Naspa
|
o sa vedem multe x6 prin bucuresti
|
arata f f bine masina nu am ce zice........a vazut cineva schitzele de design?
.....acolo arat shi mai bine |
urata,nepotrivire intre fata si spate
|
X5-ul nou imi place... dar asta este urat cu spume... oricum romanu ie sarac si o sa cumpere strutzocamila asta de BemWe ca posesorii de Q7 sa nu planga singuri prin oras :D
|
parca ia schimbat spatele la un x5....cam asa ceva...:( e destul de sportiva;) mai ales cu motoarele alea
|
nu ma omor cu suv-urile dar asta chiar e un SportUtilityVehicle in adv sens al cuvantului. spatele coborat ca la dakar si motoare facute pt viteza nu cuplu chiar tramsforma masina intr-un 4*4 pt sosea si dc ne gandim bine acolo ar trebui sa fie targetu'. cati posesori de x5, ml, q7, xc90 etc chiar le folosesc pt 4*4???
|
masina asta este un SAV (Sports Activity Coupe) :-)
|
bine a zis unu' mai sus strutzocamila....
Sperc ca Mercedes sa nu cada si ei in pacatul Babel. |
Quote:
|
jmecherie de masinutza :D
|
Quote:
|
@platon911: daca vreau un 4*4...sper ca te referi la generatia anterioara de G-Klasse si la humvee 1. Astea noi ..pff..prefer o lada niva pt 4*4 adevarat. Toyota hilux e apogeul fiabilitatii si rezistentei.
|
ce sa mai... astia de la bmw chiar stiu ce vor. am apreciat bmw-ul de la inceput si pt mine vor ramane mereu in frunte.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:19. |
- Copyright 2026 4Tuning