Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   ce ati face in aceasta situatie? (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/47842-situatie.html)

dolb 06-09-07 18:41

Re: ce ati face in aceasta situatie?

Quote:

Originally Posted by Bogdan_ozzy (Post 1082525)
Phoai .. eu treceam ....plecam cat mai repede... parcam cam la 50 de metrii .. de el .. luam bata ca.. dobicei .. aproape oricene.. o poarta .. cu el in masina.. si dupaia.. alergam dupa el .. si putea sa zica ce vrea .. ca il omoram din bataie....apoi fain frumos.. ma puneam in masina.. si plecam .. sau dupa ce il bateam .. il mai duceam si la sectiea de politie...

pfoaaaaaaaai" eu am 50 kg de muschi pe mine! si va sparg pe toti " e veche !!! toti suntem tupeisti ! nu zic , eu sunt mai mic de statura, si nici cine stie ce forta nu am! insa ma iau in gura cu tigani, m-am luat acu o ora in gura cu un jegos care era sa dea peste pr mea! pt ca am rugat-o sa imi tina loc de parcare! si normal a intrat taranu! dar intotdeauna am stiut unde sa ma opresc! puteam sa dau in el, sa il provoc si apoi sa sara toti pt mine! dar ma alegeam si eu cu rani! am zis sa il las in pace , sa rog pe o cunostinta de a noastra sa il face sa imi cedeze LOCUL DE PARCARE ! si m-am calmat! .. in situatia soferului din filmare, as fi fugit mancand asfaltu

Anka Blonda 14-09-07 17:45

direct afis p asfalt il faceam:))) thuamne....

Sindrom 18-09-07 02:49

mda ce afis da oricum unei femei in romania daca i se intampla asa ceva ala isi ia omoru rau de tot de la femeie...sau de la restu....am vazut si io o faza....era una intr-un matiz verde si io veneam cu un prieten cu cainii din parc pe trotuar regulamentar...si aia nush ce facuse cred ca luase galbenu la semafor si trecea unu care a sarit repede pe trecere si aia a pus frana normal si a luat-o ca ce ca nu te uiti....logic ca ei i s-a facut frica....la care bunul meu prieten zice ba io ma duc sa-l bat tine cainele....credeam ca zice la misto....da in urmatoarele 2 secunde nenea ala de facea scandal avea capu spart ca se lovise de stalp....da nush dc....n-am vazut nimic....asa k nu prea cred ca se intampla la noi asa rau

Mustang 18-09-07 09:47

Alooooo
Pentru Copiii de maxim 18 anisori !!!

Cand vine o matahala d'aia inspre masina ta si incepe sa dea, apasati doar ambreiaj, bagati in treapta intai si apasati acceleratia cu sete sa scapati de el.
Nu sunteti niciunul asa smardoi. ;)
Poate din cauza ca va speriati, il calcati daca aveti norocul sa fie in fata voastra cand incercati sa fugiti de el.
In rest, frica e mare si va veti trezi ca primul lucru care il faceti este sa fugiti, nu sa va razbunati pe el ca a dat in masina.

Anka Blonda 19-09-07 13:50

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1106245)
Alooooo
Pentru Copiii de maxim 18 anisori !!!

Cand vine o matahala d'aia inspre masina ta si incepe sa dea, apasati doar ambreiaj, bagati in treapta intai si apasati acceleratia cu sete sa scapati de el.
Nu sunteti niciunul asa smardoi. ;)
Poate din cauza ca va speriati, il calcati daca aveti norocul sa fie in fata voastra cand incercati sa fugiti de el.
In rest, frica e mare si va veti trezi ca primul lucru care il faceti este sa fugiti, nu sa va razbunati pe el ca a dat in masina.

poi la asta m'am referit si eo apasam ambreajul..si'l faceam afis....

Mustang 19-09-07 13:59

Daca tineai doar ambreiajul iti mai luai vreo 2-3 bastoane pe masina, pana bagai in treapta 1 si apasai acceleratia.:lol: :lol: :lol:

Dar ce te faceai daca nu era in fata ta ? Si era pe laterala ? (stalp spate).
Il asteptai sa vina in fata ta ? Ca sa poti sa il calci ? :lol:

E usor de zis ca il spargi, ca il f**i, ca il faci afis, asta pana ti se intampla.
Atunci dracii te iau ca nu stii cum sa dispari mai repede.

Anka Blonda 19-09-07 14:04

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1108478)
Daca tineai doar ambreiajul iti mai luai vreo 2-3 bastoane pe masina, pana bagai in treapta 1 si apasai acceleratia.:lol: :lol: :lol:

Dar ce te faceai daca nu era in fata ta ? Si era pe laterala ? (stalp spate).
Il asteptai sa vina in fata ta ? Ca sa poti sa il calci ? :lol:

E usor de zis ca il spargi, ca il f**i, ca il faci afis, asta pana ti se intampla.
Atunci dracii te iau ca nu stii cum sa dispari mai repede.

poi da ai dreptate ..dar nu mi sa intamplat o faza ca asta si ..am zis ce cred ca as face la momentul ala...si...crede'ma la cat is de zapacita..sigur ala ar fi primul lucru....sa dau cu masina in el...asta ma gandesc acum ca as face..acolo nush ...dar sunt cat de cat sigura ca ar fi primul lucru care mi'ar trece prin cap

Cosmin255 19-09-07 19:08

probabil as fi fugit si daca as fi avut posibilitatea l-as fi trantit (cu sete) cu masina ...daca nu as fi putut sa dau peste el probabil fugeam....cum ar fi facut orice om , la rece gandesti altfel dar in acea situatie....

Eugen_TL 19-09-07 19:09

loool eu unu nu coboram ..cred ca mi-o tragea rau =))) dar treceam peste el viram plecam pe trotuar mi se rupea de dinte asta :))) dar daca imi dadea una cum a dat si in masina eu nu ma indoiam ca tabla ci acolo ramaneam =)))

Cosmin* 02-11-07 23:46

Era o femeie la volan nu avea ce sa ii faqa daca cobora la el...eu il calcam cu masina si dupaia exersam burn-outu pe capu lui...oricum nu cred ca ar plange cineva ptr un om ca ala...1 prost in minus..:D

Kolegosu' 03-11-07 06:38

Sa adaug mai mult piper, ce ar fi dak: esti pe motor si apare unul cu ranga sa dea in tine.... Nu tu tabla, nu tu bata intre scaune, doar o casca in cap picioarele pe asfalt si mainile pe ghidon.... deci ti-o furi la modul grav. Ce cred eu acum : asta este un caz izolat cu un nebun scapat de la Balaceanca, in Romania nu cred k s-ar putea intampla asa ceva din senin....doar dak nu se vor inspira neste negri authtoni din filmul asta. Deci la noi se intampla asa ceva dak faci o boacana in trafic, ai claxonat pe cine nu trebuia, nu te "bagi" cu tupeu cand vrea ala din spate(ca sa se bage si el), te bagi cu tupeu peste ala din fata, o incerci cu te miri cine pe trecerea de pietoni s.a.m.d. Si pt toti smardoii cu masini bengoase cumparate la SH sa stiti un lucru: s-a inventat asigurarea.
Ce as face in situatia de fata, ei bine m-as tira cu toate ca mi-as dori o crunta razbunare dar dupa o portie de adrenalina o poti coace mai frumos......prietenii stiu de ce!!;)

~Ada~ 10-11-07 17:27

Quote:

Originally Posted by Adytzu_JerrY (Post 1030412)
il calcam cu masina...
ma suiam cu el pe bordura....
dar femeie fiind mai greu sa isi dea seama ce sa faca :))

Sincer la cum arata individul si cat de nebun pare a fi nu cred ca m-as fi dat jos la el oricat de viteaza m-as crede...:rolleyes2
Cel mai probabil as fii incercat sa plec de acolo...in orice mod posibil sau chiar sa dau peste el..:rolleyes2

pytyk' 14-11-07 11:18

aia din state 80% au arme in masina si cred ca cioara a avut noroc tura asta
in cazul meu dadeam drumul la alarma(si asa nu prea iubeste coloratii:lol: )

pytyk' 14-11-07 11:50

si doua poze cu alarma (a.k.a spike):D

ps.
rog un moderator sa uneasca posturile

CYBERBOB 15-11-07 19:04

pytyk' marfa alarma :D
io..cred ca i-as fii dat o bucata, apoi l-as fii legat de masina si sa dau 2-3 ture cu el asa legat de masina, pana ii ieseau sarmele sau facea explozie :))

All times are GMT +2. The time now is 07:11.

- Copyright 2026 4Tuning