![]() |
Re: dr.zozo se muta si in sibiu
ia sa vezi ca na-i venit:((
|
totusi, cum a iesit cheful? :)
|
ceva poze sa vada si ochiul nostru?!?...
|
Sa mor yo dak nu venem dar m-au rapit ai mei, la scos cartofii si cules mere. Si am venit numa duminik. K veneam si yo. Aporoporo, a fost lume? V-ati distrat?
|
DR.ZOZO, un id de messenger ai? vreau sa iti cer ceva sfaturi despre audio ....
|
da e super locul am trecut doar prin fata dar nu m-am putut opri am vazut si cateva jante afara sunt beton si e bine sunt aproape de sura in AXENTE
|
Quote:
|
Zozo am fost azi pana la tine la magazin si nu era nimeni....cand deschizi?
|
Quote:
|
Poze de la chef ? :))
|
se pare ca atat de lucru are ca n are timp nici sa intre pe forum.... :)
|
sal baieti.e adevarat ca na-m mai intrat pe forum intradevar am f f mult de lucru.si ma mut din sura mare in sibiu mai exact pe rahovei colt cu cisnadiei este o spalatorie s=cu 4 boxe si mai sus mai e o spalatorie care e ingradita,vizavi de nigt clubul acela.acuma il amenajez cam in 2-3 saptamani va fi gata.acesta e locul care mi l-am dorit de la inceput dar n-am dat de el.
mai vorbim pa tel meu e 0752358548 daca doreste cineva ceva sa ma sune. |
Am vazut opelul ala omega... vizavi de benzinaria aia Aral de mai sus de Mc'Donald's e acoperita da vantul tot mai descopara masina :)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
de saptamana viitoare aprox din data 6 noiembrie ma gasiti la firma noua str rahovei colt cu cisnadiei,dupa spalatoria de pe colt vizavi cu night clubul.acolo voi si ramane mult timp e un loc beton dar pacat ca nu lam gasit mai repede.am de lucru acolo nu gluma pana fac sa arate cum trebe spatiul si garajul(fosta spalatorie)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:37. |
- Copyright 2026 4Tuning