Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Probleme cu PC-ul (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/47781-probleme-pc.html)

Mustang 17-09-07 21:57

Re: PROBLEME cu PC-ul

WinRar ? :lol:

bogdan C.E.T. 17-09-07 22:03

nu win rar ... cica e ceva care nu mai trebuie sa dezarhivezi filmele .( de ex sa zicem ca iei ceva de pe torrente , arhiva toata are 1 giga , cu programu asta nu mai trebe sa dezarhivezi si in felu asta sa ai 2 giga in folder , ci sa ramai doar cu 1 giga ala si sa te uiti de pe el la film )

Mustang 17-09-07 22:08

si cu winrar poti face la fel omule.
dai dublu click pe fisier in arhiva, iti arata ca l-ar desface (nu face asta), ci doar isi face treaba in folderul TEMP dupa care iti deschide fisierul.

EaGle 18-09-07 17:05

am o mica..sa zicem asa...neintelegere :lol: ...deci: nu mai stiu cum sa face sa nu mai apara conturnul la scris de la icoanele dupa desktop...adik ...ati vazut cand dati click dreapta pe desktop, >properties> desktop si acolo e scris color, sub position! am facut alt user si merge...nu mai apare conturnul ...e transparent! ..si intrebarea mea este: cum pot sa fac sa fie conturnul transparent fara sa fac alt user ? :lol: :D

jipy_4u 03-10-07 17:03

salut.....de curand si-a luat fratimiu o placa video ge force 4 mx 40.... si nu gasesc driver pt ea :(....pe siteul or am gasit drivere de la 6 in sus :(...daca putetzi sa ma ajutatzi cu un link ceva :)....ms mult

Ace Axel 03-10-07 22:03

Quote:

Originally Posted by jipy_4u (Post 1131231)
salut.....de curand si-a luat fratimiu o placa video ge force 4 mx 40.... si nu gasesc driver pt ea :(....pe siteul or am gasit drivere de la 6 in sus :(...daca putetzi sa ma ajutatzi cu un link ceva :)....ms mult

http://www.nvidia.com/content/driver...cy/drivers.asp

graphics driver >> geforce 4 series >> windowsul care il folosesti

c i k y 05-10-07 00:34

Quote:

Originally Posted by PhUbEe (Post 1107004)
am o mica..sa zicem asa...neintelegere :lol: ...deci: nu mai stiu cum sa face sa nu mai apara conturnul la scris de la icoanele dupa desktop...adik ...ati vazut cand dati click dreapta pe desktop, >properties> desktop si acolo e scris color, sub position! am facut alt user si merge...nu mai apare conturnul ...e transparent! ..si intrebarea mea este: cum pot sa fac sa fie conturnul transparent fara sa fac alt user ? :lol: :D

fa o poza cu print screen ca sa intelegem si poate te ajutam ;)

EaGle 05-10-07 15:12

1 Attachment(s)
deci eu vreau ca bordul sa fie transparent..de exemplu cum e scris cu albastru de mine...fara sa fie scris intr-un dreptunghi negru su alta culoare!!! ..sper ca ati inteles ce vreau sa zic!:???:

jipy_4u 05-10-07 16:07

1 Attachment(s)
cred ca asa :)

EaGle 05-10-07 16:19

era deja debifata :rolleyes2 ..nu stiu cum am facut pe celalt pc :???: ..chestia ciudata e ca daca fac alt user..dispar bordurile...devin transparente (dar decat pe acel user) .......stiu ca m-am dus undeva la Folder Options, si la View ..dar de acolo..am uitat tot...!!!

c i k y 05-10-07 16:40

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by PhUbEe (Post 1134163)
era deja debifata :rolleyes2 ..nu stiu cum am facut pe celalt pc :???: ..chestia ciudata e ca daca fac alt user..dispar bordurile...devin transparente (dar decat pe acel user) .......stiu ca m-am dus undeva la Folder Options, si la View ..dar de acolo..am uitat tot...!!!

incearca sa-i dai un "restore default"
sau ....
dai click dreapta pe iconita "My computer" , "Advanced" , "Setings" de la Performance si ai grija sa fie bifat "Use drop shadows for icon labels...", apoi dai OK

EaGle 05-10-07 16:46

ooooo...in sfarsit...sar`ns :D...multumesc din SUFLET :lol: ...chiar nu mai stiam cum facusem :lol:... ms inca odata :D

c i k y 06-10-07 01:18

Quote:

Originally Posted by PhUbEe (Post 1134216)
ooooo...in sfarsit...sar`ns :D...multumesc din SUFLET :lol: ...chiar nu mai stiam cum facusem :lol:... ms inca odata :D

cu placere :hug:

jipy_4u 09-10-07 21:43

am si eu o pb.. cnd instalez anumite programe(ex: nero7) imi da o eraore :(...

EaGle 09-10-07 22:39

adica c eroare? ..daca faci un print-screen sau scrii eroarea...ar fii mai bine ;)

All times are GMT +2. The time now is 23:12.

- Copyright 2026 4Tuning