![]() |
Re: Al meu E30 3 2.5 12v Coupe ( wip )
Quote:
|
Quote:
la volanu ei o sa fiu ud tot :oops: kidding dar cred ca o sa fie inimaginabil de tare :D de cand astept sa fiu in ursu meu 2.5 , la volan .. pff :) nu facem pariu,ca pierd :P |
Quote:
haha , de cand vroiam sa fiu ursar :-P |
Bravo mah, sa-ti traiasca! ;)
Si sa te ti de ce-ai zis cu "autocontrolul" la inceput, ca atunci cand ai volanu in mana si pedala "destula" te fura usor peisajul!!! Iar de culori, daca nu poti alege... eu zic sa le folosesti pe amandoua ;) |
Bai Santos ... ceva f important ... sa nu uiti sa o uzi !
|
Felicitari de alegere ;) Foarte putini tineri se mai incumeta sa-si cumpere un urs :sad: Bine... trecand peste faptul ca cel putin 75% din cei care iau permisul sunt afoni si aleg sa mearga in niste "vehicule" a caror capacitate cilindrica se invarte in jurul cifrei de 1400 cm3 :x Ei saracii se cred "smecheri" si se uita cu scarba la un Urs sau alta masina respectabila... dar le cade fata cand dispare de langa ei :D
Oricum... cine a fost prins de microb... nu mai are sanse sa scape 8) Felicitari inca o data si sa nu-ti para rau de alegerea facuta ;) |
Santos..
Cam tot ce era de zis, au zis ceilalti... Nu pot sa-ti zic decat sa ai rabdare ptr ca planurile si ideile tale sa cuprinda forma pe care o vrei, sa ai grija de el.. dar si de tine. Imi aduc aminte acea mica conversatie :-) "tng: `te-n cour .... uite ca ai si urs acu :D EvlSantOs: :D EvlSantOs: da" Multa bafta ! |
1 Attachment(s)
salut . ce zici de portocaliul asta ? nui marfa ?
|
ba da , dau cu banul vedem ce pica , movuliu sau portocaliu` :o
|
te asteptam printre noi .FELICITARI pt alegere
|
2 Attachment(s)
Quote:
am citit.. toata introducerea.. si am zambit :D dap tare..ce ai scris..:D sa o stapanesti sanatos.. arata sooper bimmerul ..momentan. .si sunt convins ca va arata si mai...bine. din mana ta ..nu are cum sa iasa altfel ...un capitol.. al istorie de bimmeri.. care se scrie usor..dar sigur. ;) ar fi frumos..un portocaliu.. dar cu negru.. ceva nus stiu. zic sa alegi o culoare... mai voioasa..pentru o mica bestie care o ai..;) bafta pe mai departe santos.. |
Quote:
daca vrei am si fosta lui evacuare se auzea super... |
Quote:
o punem la loc :P daca tu zici ca se auzea bine inseamna ca se auzea bine :D mersi de ganduri , urari |
Felicitari pentru achizitie!
Nici nu se pune problema sa nu iasa ceva cel putin spectaculos din partea ta. Eu votez pentru un portocaliu combinat cu negru carbon pe la evazari. Spor la treaba ca vei avea nevoie si inca o data felicitari!:D |
Quote:
adica eu asha vad ca o face , poate el are alte idei :rolleyes2 Felicitari pt masina , ca nu ti-am zis pana acum :oops: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:21. |
- Copyright 2026 4Tuning