Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oltcit tuning (https://forum.4tuning.ro/135-oltcit-tuning.html)
-   -   Modificări ale sistemului de prindere al jantelor! (https://forum.4tuning.ro/135-oltcit-tuning/46982-modificari-sistemului-prindere-jantelor.html)

bodyspeed 25-02-07 13:03

Re: jante oltcit

Quote:

Originally Posted by Dumitru Cristian (Post 770084)
Ce model de Peugeot? 106? Am vazut ca si Citroen Saxo are 3 (am vazut si cu 3 si cu 4 prezoane). Uitati ce model de Peugeot 106 am gasit (in Anglia:D).

ma gandisem si eu la varianta asta.. in 3 prezoane chiar gasisem unele de peugeot care mergeau pe prezoanele oltcitului...dar cam naspa
... dar costa cam mult ... si nu sunt modele... super....
si in afara de asta la cat ajung.. mai bine.. iti iei unele... +modificari..
ajungi bine.. acum depinde.. si ce vrei..
pe mine m-a ajuns mult.. dar a meritat....

si e_Max . te ajutam.... ne dai de stire.. si vedem despre ce e vorba..

Dumitru Cristian 25-02-07 13:10

Dar Oltciturile de raliuri, de pe vremurile bune, de unde aveau jante? Ca erau tot in 3 prezoane care se potriveau fara nici o problema, se mai gaseste asa ceva si daca da, unde????

e_Max 28-02-07 10:33

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 770099)
ma gandisem si eu la varianta asta.. in 3 prezoane chiar gasisem unele de peugeot care mergeau pe prezoanele oltcitului...dar cam naspa

si e_Max . te ajutam.... ne dai de stire.. si vedem despre ce e vorba..

stai linistit ca te anunt eu cand va veni vremea ms oricum de interes imi trebuie timp vreau sa aduc modificari majore masini bine nu stiu cat de majore or sa fie

Ja_Rule 28-02-07 12:51

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 770099)

iti dai seama ca astea de peugeot 106 costa cel putin 150 de euro bucata?
daca ar fi 400 euro toate ... eu zic ca ar merita .. ce parere ai?

bodyspeed 28-02-07 20:02

Quote:

Originally Posted by Ja_Rule (Post 775253)
iti dai seama ca astea de peugeot 106 costa cel putin 150 de euro bucata?
daca ar fi 400 euro toate ... eu zic ca ar merita .. ce parere ai?

da si nu... adica.. 400 de euro.. e bine.. acum depinde si daca apar complicati la montare adica daca daca ET e mare si loveste.. din cauza ca pui cauciuc lat.. si iti trebuie distantori.. + partea cu raru si politia e acelasi lucru
cum ai avea.. alte jante pe alte prezoane.. ca ei se uita la cauciuc..
pe mine m-au ajuns.. cu totu... jante + gume +flanse+prezoane modificat in spate..o gramada.. cam 1000 de euro.. asa ca recomand.. daca sti ca nu exista riscul de a freca si ulterior sa pui distantori.. flanse.. ca tot acolo ajungi..
bafta...

Dumitru Cristian 28-03-07 20:05

Jantele alea din poza nu se potrivesc, au cativa mm diferenta, la fel ca si jantele de Smart care nu se potrivesc.

Wicked 18-05-07 16:21

2 Attachment(s)
de astea ce ziceti? sunt de smart...nush de cat sunt...mie imi plac:D...scuze de calitate..telefon de 2 bani(Motorola)....

e_Max 18-05-07 21:25

1 Attachment(s)
[QUOTE=Wicked;907680]de astea ce ziceti? sunt de smart...nush de cat sunt...mie imi plac:D...scuze de calitate..telefon de 2 bani(Motorola)....[/QUOT

intradevar sunt frumoase dar cat costa ? si in legatura cu jentzile de peugeot 105 la 100de euro bucata mai bine iei alte jentzi si faci modoficari
iata jentzile care o sa le am eu pe oltean cel putzin asa sper

Wicked 18-05-07 21:59

nu stiu cat costa..mam uitat p net da nam gasit...poate n-am cautat bn, oricum eu am vzt masina p strada si miau placut..si sunt si in 3 prezoane...nush dak se potrivesc

si alea sunt marfa....eu am vazut da cu spitele mai groase da si astea sun marfa...pret:?: :?: :?:

e_Max 18-05-07 22:42

Quote:

Originally Posted by Wicked (Post 908253)
nu stiu cat costa..mam uitat p net da nam gasit...poate n-am cautat bn, oricum eu am vzt masina p strada si miau placut..si sunt si in 3 prezoane...nush dak se potrivesc

si alea sunt marfa....eu am vazut da cu spitele mai groase da si astea sun marfa...pret:?: :?: :?:

3610000 cu tva inclus

Wicked 18-05-07 22:45

4 sau numa una:)) k dak sunt toate 4 e super bn da dak e numa una:rolleyes2 :cry:

e_Max 18-05-07 22:49

pretzul e per bucata binentzeles daca erau 4 la bani aia avea toata lume pe masini :D

Wicked 18-05-07 22:51

ma gandeam eu...:-P

Ja_Rule 18-05-07 23:02

daca era pretu` asta pt toate 4 imi cumparam 4 seturi de rezerva :) :) :)

Pastylat 19-05-07 17:51

1 Attachment(s)
AM SHI EU O MARE RUGAMINTE! as vrea shi eu sa va intreb daca s potriveste modelul asta d jante p oltcit adica daca s potrivesc p prezoane(ma refer la distanta dintre prezoane) va multumesc mult

All times are GMT +2. The time now is 15:30.

- Copyright 2026 4Tuning