![]() |
Re: jante oltcit
Quote:
... dar costa cam mult ... si nu sunt modele... super.... si in afara de asta la cat ajung.. mai bine.. iti iei unele... +modificari.. ajungi bine.. acum depinde.. si ce vrei.. pe mine m-a ajuns mult.. dar a meritat.... si e_Max . te ajutam.... ne dai de stire.. si vedem despre ce e vorba.. |
Dar Oltciturile de raliuri, de pe vremurile bune, de unde aveau jante? Ca erau tot in 3 prezoane care se potriveau fara nici o problema, se mai gaseste asa ceva si daca da, unde????
|
Quote:
|
Quote:
iti dai seama ca astea de peugeot 106 costa cel putin 150 de euro bucata? daca ar fi 400 euro toate ... eu zic ca ar merita .. ce parere ai? |
Quote:
cum ai avea.. alte jante pe alte prezoane.. ca ei se uita la cauciuc.. pe mine m-au ajuns.. cu totu... jante + gume +flanse+prezoane modificat in spate..o gramada.. cam 1000 de euro.. asa ca recomand.. daca sti ca nu exista riscul de a freca si ulterior sa pui distantori.. flanse.. ca tot acolo ajungi.. bafta... |
Jantele alea din poza nu se potrivesc, au cativa mm diferenta, la fel ca si jantele de Smart care nu se potrivesc.
|
2 Attachment(s)
de astea ce ziceti? sunt de smart...nush de cat sunt...mie imi plac:D...scuze de calitate..telefon de 2 bani(Motorola)....
|
1 Attachment(s)
[QUOTE=Wicked;907680]de astea ce ziceti? sunt de smart...nush de cat sunt...mie imi plac:D...scuze de calitate..telefon de 2 bani(Motorola)....[/QUOT
intradevar sunt frumoase dar cat costa ? si in legatura cu jentzile de peugeot 105 la 100de euro bucata mai bine iei alte jentzi si faci modoficari iata jentzile care o sa le am eu pe oltean cel putzin asa sper |
nu stiu cat costa..mam uitat p net da nam gasit...poate n-am cautat bn, oricum eu am vzt masina p strada si miau placut..si sunt si in 3 prezoane...nush dak se potrivesc
si alea sunt marfa....eu am vazut da cu spitele mai groase da si astea sun marfa...pret:?: :?: :?: |
Quote:
|
4 sau numa una:)) k dak sunt toate 4 e super bn da dak e numa una:rolleyes2 :cry:
|
pretzul e per bucata binentzeles daca erau 4 la bani aia avea toata lume pe masini :D
|
ma gandeam eu...:-P
|
daca era pretu` asta pt toate 4 imi cumparam 4 seturi de rezerva :) :) :)
|
1 Attachment(s)
AM SHI EU O MARE RUGAMINTE! as vrea shi eu sa va intreb daca s potriveste modelul asta d jante p oltcit adica daca s potrivesc p prezoane(ma refer la distanta dintre prezoane) va multumesc mult
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:13. |
- Copyright 2026 4Tuning