![]() |
Felicitari Vali :wink: Fa un topic la \"Masina mea\" :)
|
Multumesc la ptr.felicitari.Sincer.
Ptr.\"plimbare\"cu prima ocazie cand ne intalnim sau da un tel.maine seara. |
Re:
Quote:
ce face maxu asta , kiar asa de tare l-ai speriat de nu mai intra nici pe forum ? :cry: |
the beast it's back and it's badder than ever :twisted: :twisted:
gooo.... Fiat lumea curselor nu va mai fi aceeasi :P EDIT: uite ca acuma chiar merge filmul acesta https://www.4tuning.ro/forum/download.php?id=32644, sa vada lumea oldtimer la puterea X |
Nu are timp saracul sa mai posteze....ieri ne-am intalnit d 2 sau 3 ori la Atu :drunk: ...ce sa facem vine caldura si ne omoara.
|
pt Jeff am un posibil ursuletz de 120CP(shtie el de care :P ) pt luni dk e de acord off corse :twisted:
|
Daca maine avem ignition pe luni sa va feriti de o dacie albastra \"made in china\" pt unii si made in France pt restu ca prietenii stiu de ce !
More info EXACT aici : http://www.daciaclub.ro/index.php?sh...60&p=16958041& |
daca tot ne laudam , dat fum la lupo (imi permit sa zic urat).
asa ca sa nu mai aud comentarii pe tema asta. va multumesc. |
Re:
Quote:
se potriveste si reclama aia de pe stilo \"my fiat is fantastic\" turbo power, nothing more... 8) |
hai ma , nu te supara acuma , are 300 de cai ce naiba , las ca nici a ta nu merge rau :)
|
Re:
Quote:
akimoto: e turbo, e vtec, vvti, ce-o fi, dar da cai :wink: |
totusi akuma seara a trecut pe langa mine in studenti si dus a fost.. :arrow: :arrow:
|
Da,reclama(\"my fiat is fantastic )este o realitate ptr.99% din masinile japoneze din orasul asta(exceptie Staici- :?: ptr.cat timp :?: ),de fapt ptr. 99 % din masinile din oras.Acum 3 ani nu stiati de Fiat sau mai mult zambeati discret.Acum ?Sperati ca intr-o zi o sa-l ajung.
|
Revin cu o mica precizare:respect Hondele pentru performante,fiabilitate.Am avut Honda Prelude(an 1989- motor 2000 )si stiu ce vorbesc,dar la raportul pret- performante Fiatul Coupe le depaseste.Cunosc un Prelude care are tuning(ma refer la pret)de 2-3 ori mai mult raportat la My Coupe.Rezultatul:Ii dadeam multe autobuze intre noi.
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:56. |
- Copyright 2026 4Tuning