![]() |
Re: Audi A5 vs Bmw 335 CI
recall-uri vezi mai multe la noi in tara unde toate masinile de la reprezentantele din romania is de cakat.toate cu componente pentru europa de est adica pt fraierii de romani unguri bulgari etc.cum va explicati ca is mai ieftine noi decat afara in europa de vest civilizata.
|
Sunt de acord.
Asa este se face diferenta de calitate. Faptul asta ma face sa i mi iau pe viitor masina de afara. Nu este valabil decat la modelele de serie larga si volum. Modelele mai rar comandate si de top sunt cu tratament egal. |
Quote:
|
Nefiind vorba de volummare de vanzari nu fac discriminare dar daca vinzi mi de masini poti sa o faci mai ieftina cu 300euro ca se strange si clientul da-l in masa cai fraier platitor.
|
e chiar adevarata treaba aasta ca risti sa pprimesti o mashina mai proasta pt ca dai comanda de la un dealer de la noi? :(
|
Quote:
eu am ales a5 mise pare mult mai frumos.noile modele de la bmw chiar nu imi plac |
Quote:
Este valabil si pt passat unde am vazut pana si la modelele v6 benzina diferente, dar e valabil si pt bmv pana la modelele 325 si 530i, 530d. Oricine poate observa ridicand capota citind pe furtune, relee, sau deschizi usa si compari plasticele din interior, de pe prag. |
da,in ultimul timp,turbinele pt grupul wag se fabrica la noi
|
un prieten de-al meu lucra la renault la o reprezentanta din arad.i-au trimis in franta unde au fost la o firma care facea turbine pentru renault.de exemplu se iau 10 turbine si se pun in functiune pentru un anumit numar de ore.dupa x ore se dadeau niste note sa zicem.cele care primeau intre 8-10 plecau spre germania,franta,belgia,olanda.cele cu note de 5-8 spre italia ,spania,portugalia,iar cele cu note de la 1-5 spre lumea a treia....guess where?va prindeti voi.
|
si ar mai fi exemple.....destule.
|
da asa este!
|
Quote:
|
Nu nu sunt si am evitat cat de mult am putut partea de comert.
Pot sa-ti spun ca pretul sa mitsubishi in Romania este x2. Difera calitatea si la cele japoneze dar doar la unele modele si nu in detrimentul fiabilitatii, de exemplu au ecu mai ieftin. Dupa razboi Japonia are o conventie nescrisa prin care nu permite exportul calitatii celei mai bune. |
Quote:
orisicum au o paleta mai larga de modele pt piata interna |
exact alt standard de calitate cu modelele e asa cum sti tu au multe in plus si ceva -
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:03. |
- Copyright 2026 4Tuning