Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Pitesti (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti.html)
-   -   Clubul nostru Pitestean (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti/46285-clubul-nostru-pitestean.html)

MMihai 04-09-08 14:12

Re: Clubul nostru Pitestean reinvie

Quote:

Originally Posted by sco211 (Post 1731821)
de subliniat ca intalnirea nu este fsr si nici stikere nu o sa primeasca nimeni...

corect!! cine este interesat sa devina membru fie sub numele de fullspeed sau sub alt nume nu dau alte detalii sa vb cu mine sau cu sco si sa spuna exact de ce ar dori sa fie membru. vreau sa inversez un pic rolurile ca poate asa merge sa facem o selectie mai buna ca sa nu mai ajungem in situatia asta.

te poti da cu masina pana o rupi si fara sa activezi in vre-un club
poti sa iti "tunezi" masina si fara sa faci parte dintr-un club
poti sa mananci seminte pe portbagaj si fara sa vezi emblema clubului
pot sa te remarce baietii de la club32 cu matizul si fara sa fi membru ;)

nu vreau sa fiu ipocrit dar ma intereseaza conceptia voastra fata de o o asociatia sportiva non profit, de un club pitestean

KillerINC 04-09-08 16:16

MMihai : conceptia mea o stiti si tu , si nicola . numai ca atata timp cat la intalniri apar numai infinity , a5 , r6 , s.a.m.d. , nu stiu noi , restul , cei cu masini mai ieftine , avem ce cauta ...

sco211 04-09-08 22:49

Quote:

Originally Posted by MMihai (Post 1732291)
...
pot sa te remarce baietii de la club32 cu matizul si fara sa fi membru ;)
...

aoleuuu
asta a durut...ce ai ma cu ala? fuge d rupe matizul ala.
maine poimaine vezi stiker cu Fulspeed pe el.

@killer...man, masini scumpe or sa tot fie in pit...care e problema?
si io ma duceam la intalniri cu un cielo total stock...

KillerINC 04-09-08 23:50

da sco , vor fi , dar , tu erai de la inceput cu ei si de-aia te duceai cu cielo stock . dar baietii ca vor sa vina , cum pot sa vina cu un cielo care e abia la inceput si costa cat o roata a celorlalte masini ?

bobby_gsi2 05-09-08 13:54

Sa vedem membrii fsr le legalele de sambata viitoare de la stadion :)

KillerINC 05-09-08 14:15

pai or sa fie sau nu ? ca pana acum nu exista nici o informatie oficiala ... sau cel putin nu stiu eu de ea...

oricum , daca imi iese talonul pana vinerea viitoare, eu ma bag .... asa cum e masina , cu amortizoarele aproape cazute , cu motorul puturos , eu ma bag , PENTRU CA IMI PLACE ...

dati si voi niste informatii , ca de exemplu de ce acte este nevoie pentur inscriere ? si oricum , daca nu imi iese talonul pana vineri , poate ma bag cu nova gt a cumnatului meu ..pe GPL :D dar cu benzina 99 , probabil ...ramane de vazut ... mai e o saptamana , dar ...TREBUIE SA AFLAM DETALII OFICIALE

si in alta ordine de idei, nu stiu cum o sa se evidentieze membrii FSR de ceilalti :D

sco211 05-09-08 19:23

1.nici nu trebuie sa se evidentieze...

2.ma doare undeva de rotile lor...

sebyan23 07-09-08 20:14

Sal se duce cineva in seara asta la intalnire??

MMihai 07-09-08 21:12

sa nu se intelega gresit intalnirile de duminica seara de la finante nu sunt mai degraba intalniri fullspeed sunt intalniri ale comunitatii 4tuning pitesti

KillerINC 07-09-08 21:29

pana la urma sunt legale sambata sau nu ?

sebyan23 08-09-08 00:00

Am inteles ca ar fi legale (organizate) abia astept sa ma duc

KillerINC 08-09-08 00:47

sebyan : ai gasit pe undeva vre-o ibnformatie oficiala ? ca vreau sa aflu si eu mai multe detalii si ori nu stie nimeni , ori nu vor sa spuna

@MMihai : fara suparare, dar care useri 4tuning din pitesti ? ca singurii activi suntem astia 4-5 care tot discutam de nebuni pe aici , adica eu , sco , tu , amphetamine ,sebyan si inca vre-o 2 care nu imi vine acum in minte ? ... pe bune ? sunt multi ? sunt useri 4tuning in pitesti ? daca da , atunci o sa fac tot posibilul sa vin si eu saptamana viitoare, daca nu lucrez ca saptamana asta

FeS 08-09-08 01:11

Pt KillerINC: daca nu scriu doar de dragul de a scrie, inseamna ca nu sunt user 4tuning?

KillerINC 08-09-08 01:41

nu e vorba de asta FeS, dar ar trebui macar aici , pe threadurile cu si despre pitesti sa scriem toti , sa ne expunem toti parerea. pentru ca fara comunicare nu se poate face nimic niciodata .

sebyan23 08-09-08 19:51

yap asa e killer in legatura cu cursele de sambata nu am aflat inca ora o sa sun pe cineva sa aflu si va anunt imediat

All times are GMT +2. The time now is 08:04.

- Copyright 2026 4Tuning