![]() |
Re: Clubul nostru Pitestean reinvie
Quote:
te poti da cu masina pana o rupi si fara sa activezi in vre-un club poti sa iti "tunezi" masina si fara sa faci parte dintr-un club poti sa mananci seminte pe portbagaj si fara sa vezi emblema clubului pot sa te remarce baietii de la club32 cu matizul si fara sa fi membru ;) nu vreau sa fiu ipocrit dar ma intereseaza conceptia voastra fata de o o asociatia sportiva non profit, de un club pitestean |
MMihai : conceptia mea o stiti si tu , si nicola . numai ca atata timp cat la intalniri apar numai infinity , a5 , r6 , s.a.m.d. , nu stiu noi , restul , cei cu masini mai ieftine , avem ce cauta ...
|
Quote:
asta a durut...ce ai ma cu ala? fuge d rupe matizul ala. maine poimaine vezi stiker cu Fulspeed pe el. @killer...man, masini scumpe or sa tot fie in pit...care e problema? si io ma duceam la intalniri cu un cielo total stock... |
da sco , vor fi , dar , tu erai de la inceput cu ei si de-aia te duceai cu cielo stock . dar baietii ca vor sa vina , cum pot sa vina cu un cielo care e abia la inceput si costa cat o roata a celorlalte masini ?
|
Sa vedem membrii fsr le legalele de sambata viitoare de la stadion :)
|
pai or sa fie sau nu ? ca pana acum nu exista nici o informatie oficiala ... sau cel putin nu stiu eu de ea...
oricum , daca imi iese talonul pana vinerea viitoare, eu ma bag .... asa cum e masina , cu amortizoarele aproape cazute , cu motorul puturos , eu ma bag , PENTRU CA IMI PLACE ... dati si voi niste informatii , ca de exemplu de ce acte este nevoie pentur inscriere ? si oricum , daca nu imi iese talonul pana vineri , poate ma bag cu nova gt a cumnatului meu ..pe GPL :D dar cu benzina 99 , probabil ...ramane de vazut ... mai e o saptamana , dar ...TREBUIE SA AFLAM DETALII OFICIALE si in alta ordine de idei, nu stiu cum o sa se evidentieze membrii FSR de ceilalti :D |
1.nici nu trebuie sa se evidentieze...
2.ma doare undeva de rotile lor... |
Sal se duce cineva in seara asta la intalnire??
|
sa nu se intelega gresit intalnirile de duminica seara de la finante nu sunt mai degraba intalniri fullspeed sunt intalniri ale comunitatii 4tuning pitesti
|
pana la urma sunt legale sambata sau nu ?
|
Am inteles ca ar fi legale (organizate) abia astept sa ma duc
|
sebyan : ai gasit pe undeva vre-o ibnformatie oficiala ? ca vreau sa aflu si eu mai multe detalii si ori nu stie nimeni , ori nu vor sa spuna
@MMihai : fara suparare, dar care useri 4tuning din pitesti ? ca singurii activi suntem astia 4-5 care tot discutam de nebuni pe aici , adica eu , sco , tu , amphetamine ,sebyan si inca vre-o 2 care nu imi vine acum in minte ? ... pe bune ? sunt multi ? sunt useri 4tuning in pitesti ? daca da , atunci o sa fac tot posibilul sa vin si eu saptamana viitoare, daca nu lucrez ca saptamana asta |
Pt KillerINC: daca nu scriu doar de dragul de a scrie, inseamna ca nu sunt user 4tuning?
|
nu e vorba de asta FeS, dar ar trebui macar aici , pe threadurile cu si despre pitesti sa scriem toti , sa ne expunem toti parerea. pentru ca fara comunicare nu se poate face nimic niciodata .
|
yap asa e killer in legatura cu cursele de sambata nu am aflat inca ora o sa sun pe cineva sa aflu si va anunt imediat
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:04. |
- Copyright 2026 4Tuning