![]() |
modificare mertz 190
Am o singura poza cu masina inainte de a ma apuca de ea si aia e a unui prieten. Ma tot rog de el :x sa mi-o dea si mie sa o scanez. si dupa aia o s-o pun pe forum impreuna cu vreo cateva cu masina de acum :twisted: .Are dreptate pimp_lex da acu nu mai am bani si de motor nou.. Jantele sunt de C class din 95, clasice. Nu e 190-ul ala de l-a vazut tekno Al meu are numar de BC. Da oricum masina e inca in transformari. :evil: :x , am plase, acum imi pot pune spoilerul ala de a4 pe masina ( tot ei mi l-au trimis da fara plasa ) si imi pot schimba masca de fatza cu una cam in stilul la ML-urile alea modificate de Brabus. Abia dupa ai ma apuc de modificat interiorul (piele, mocheta neagra(ca acu e maro cu gri), etc) deci de munca mai e garlaaaaaaaaa :lol:
|
am o supernova de vreo 2 ani. merge. inca merge
:)
|
cred ca rieger ish bate jok de noi, ce dreq daca suntem romani nu avem voie sa primim cea ce vrem? :evil:
http://www.amazingcars.freewebsites....us/01ml581.jpg http://www.ultracar.com/Brabus/BRABU...MPER%20KIT.jpg care dintre variantele de grila zici? bafta cu modificatu'... |
Masina mea: Dacia Solenza Scala Azur
au suferit unele modificari de cand am facut poza asta ... I-am facut geamurile negre, i-am pus sorturi de noroi (fata si spate) ... si au disparut boxele alea din spate pentru ca ... MI LE-AU FURAT ... Ce mai vreau sa-i fac ? ... am mai scris si prin alt topic: vreau sa-i schimb si \"linia audio\". Acum are RCD-ul de serie plus 2 SONY XPLOD pe fata ... Vreau sa-i pun boxe JBL GTO606ce fata, tub CTX3000 si amplif GTO 4000, niste praguri, spoilere... si mai vad eu ... |
aham acuma stim si de unde itzi vine nick`ul asta TYE :lol:
|
da da da ....
prin clasa XII mi-am luat permisul si ieseam seara in \"oras\" cu masina lu' tata. Ei bine toti prietenii au inceput sa-mi zica \"TYE\" (asa avea aia a lu' tata - o berlina - asa se nimerise cand a fost s-o inscrie = IL 01 TYE) ... TYE'n sus, TYE'n jos .... multi nici nu stiau cum ma cheama de fapt ... acum ziceti si voi ce numar puteam sa-mi pun eu la masina !? IL 02 TYE era deja dat , 03 nu puteam sa pun .... asa ca IL 11 TYE |
Kokain : Dacia alba n-are nimic deosebit pe ea. Am vorbit cu proprietarul, intr-o seara, la curse, dupa ce o vazusem la Legal Racing. Este motorul normal, aspirat (acu' nu stiu daca nu a mai facut mici modificari la ea). Inafara de faptul ca nu avea nimic in interior inafara de scaunul soferului (era cheala, nici macar mocheta nu mai avea)...
|
Tye
:lol: scrumiere ami avea? macar aia din fatza?
Tye, daca aveai al nr de inmatricualre nr IL 01 XQW, cum te mai strigau preteni? :lol: :P |
Re: Tye
Quote:
atunci era mai naasol :oops: |
:lol:
Avem un seria E in Craiova care are nr. de Anglia: A 902 CUR :lol: |
la pro motor a aratat ami demult unu ce avea MUE la nr...
:lol: :lol: :lol: :lol: ia privitz aici nr de inmatriculare |
Quote:
asta e un rus sigur, in rusa pizdetz e o injuratura, iar ***** inseamna ce inseamna si in romana....... vedeti, asta ziceam ca la americani(numai aici nu se poate :( ) poti sa pui ce vrei tu pe numarul de inmatriculare, de aia vezi tot felul de aiureli |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
intradevar e mishto la ei, da la noi, mai ales camionagii, ishi fac nr de inmatriculare cu numele lor shi le pun in fatza... deobicei pe parbriz |
Quote:
Mai nou, am vazut si pe masinile normale astfel de kestii ( predomina numarul masinii, scris pe parasolar sau usa din fata ). PS: am vazut un tir american :twisted: |
este o calibra in iasi care are numarul MUE
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:42. |
- Copyright 2026 4Tuning