Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Mures (https://forum.4tuning.ro/402-mures.html)
-   -   Top speed-uri cu masina proprie (https://forum.4tuning.ro/402-mures/45954-top-speed-uri-masina-proprie.html)

MS83WOW 14-11-07 17:51

Re: Top speed-uri cu masina proprie

sa va zic sincer eu sunt benzinar da generatia asta de dieseluri sunt beton, am condus si audi 2.5 TDI merge tare, si ma gandesc ca ala de 3 si mai, da totusi mirosul de benzina imi place mai mult :)

vali-tgm 14-11-07 20:25

Terminati cu offtopicul... ramaneti la top speed cu masina personala. Iar pe domnul Pith0n il rog sa isi posteze parerile si top speedurile in alta parte deoarece creaza numai certuri si discutii contradictori.

Pith0n 14-11-07 21:20

1 Attachment(s)
Domn moderator! Fii fair ca nu eu am inceput galceava. Am postat la topicul potrivit continutul potrivit! Asa ca nu mai ma ruga chestii de genul asta ca nu traim in Rusia comunista! Daca deranjeaza pe cineva adevarul schimba topicul in Top speed cu masina personala de max 180km/h si ma retrag! Altfel nu am de gand sa fac lucrul asta!

Si asta e masina care o voi face sa mearga cu 300 km/h.

MS 87 PIJ 16-11-07 17:18

Nu ai dc sa te retragi numa explica si tu in asa fel si galciti in asa fel sa nu faceti scandal pe topic ;) fie care are dreptu a posta dar pe topicu potrivit.

DEX_HELL 19-11-07 21:23

Eu pe un drum cu pietrisi(la sat ce drum e...stiti nu)...cu DACIA 1310...in jur de 100 km/h...am oprit pe un copac...DRIFTING...

Calutzu 19-11-07 22:03

Mdap sa nu uitam ca shumi a mea sia luat masina Opel Corsa 1.2i an fab 93 :D soferita sai zic asa a inceput prima oara dupa 8 ani sa conduca noaptea si sa nu uitam pe stanga(Irlanda) ca dupa o sapt sami zica ca a condus cu 60-70 normal ca mam pisat pe mine de ras :lol: :lol: ...peste cateva sapt ma trimite sa ma uit cum mere masina si sa alimentez :D ca orice maniac am calcato nitel:D dar la 90-95 sa oprit,mai bine spus nu era safe sa o ti asa deci am lasato mai moale.Mirat ma uit mai bine la kilometraj si vad ca e in mile MILE deci nu KM cea ce inseamna in jur de 140-150Km/h iar soferita mea incepatoare a calcato la 60-70 cea ce e 95-115km/h.Imediat ma lasa fara Superb:D

Calutzu 19-11-07 22:08

Quote:

Originally Posted by DEX_HELL (Post 1206782)
Eu pe un drum cu pietrisi(la sat ce drum e...stiti nu)...cu DACIA 1310...in jur de 100 km/h...am oprit pe un copac...DRIFTING...

He he ce sa zic ca de juma de ora am intrat in casa dupa ce am incercat masinutza si tare era sa te copiez dar nu in copac :D

MS 87 PIJ 19-11-07 22:08

Si pe ce parte are volanu ala rotund ca un covrig :D :)) ?

Calutzu 19-11-07 22:47

Quote:

Originally Posted by MS 87 PIJ (Post 1206903)
Si pe ce parte are volanu ala rotund ca un covrig :D :)) ?

Dreapta iti spune ceva??? Mie imi spune : Durere de spate,cauta sa aprinzi luminile de fiecare data,cauta schimbatoru dupa ce iei mana de pe el dispare si asa mai departe.Intreabal pe Gutzi cum e sa conduci cocinele astea. Durere de cap pana te obisnuiesti
Te pup grasule!!!

MS 87 PIJ 19-11-07 23:45

Is curios cum mas descurca :D cu un volan pe dreapta :???: :???: :???: :???:

DEX_HELL 20-11-07 18:14

Quote:

Originally Posted by Calutzu (Post 1206902)
He he ce sa zic ca de juma de ora am intrat in casa dupa ce am incercat masinutza si tare era sa te copiez dar nu in copac :D

BINE CA N-AI FACUT...:peace:

Calutzu 22-11-07 20:23

Pijule sa sti ca nu e greu:D sau e ?!? nu stiu dar e cool!!!

DEX_HELL 22-11-07 20:34

Quote:

Originally Posted by Calutzu (Post 1211234)
Pijule sa sti ca nu e greu:D sau e ?!? nu stiu dar e cool!!!

PAI...pe un drum daca vrei sa depasesti un tir de ex...tre sa intrebi pe cel de langa tine daca vine ceva...poti depasi sau nu!!!:twisted:

Calutzu 22-11-07 20:49

Quote:

Originally Posted by DEX_HELL (Post 1211258)
PAI...pe un drum daca vrei sa depasesti un tir de ex...tre sa intrebi pe cel de langa tine daca vine ceva...poti depasi sau nu!!!:twisted:

Paisincer sa fiu cand merem cu scoda se practica asa "Draga pot depasi???" cand intarzie raspunsu sar nitel afara iar daca urla revin pe banda:D dar cand sunt singur practic asigurarea pe stanga adica trag pe margine cat pot si ma uit ce are in fata:D dar sa nu uitam ca nu degeaba se plateste CASCO:twisted:

DEX_HELL 22-11-07 21:17

Quote:

Originally Posted by Calutzu (Post 1211278)
Paisincer sa fiu cand merem cu scoda se practica asa "Draga pot depasi???" cand intarzie raspunsu sar nitel afara iar daca urla revin pe banda:D dar cand sunt singur practic asigurarea pe stanga adica trag pe margine cat pot si ma uit ce are in fata:D dar sa nu uitam ca nu degeaba se plateste CASCO:twisted:

BINE, BINE...casco e pt masina...dar daca patesti ceva???

tu nu poti fi inlocuit!!!

Te-am rugat sa nu faci posturi multiple fara rost. Te rog sa iti aduni gandurile intr-un singur post sau daca chiar uiti ceva sa folosesti functia "edit" pt complectari in primele 5 minute dupa postare. Ar fi bine sa citesti regulamentul forumului daca nu te poti acomoda. Sper sa intelegi. Vali-tgm

All times are GMT +2. The time now is 13:24.

- Copyright 2026 4Tuning